Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга К,

Вечерва бев во ресторан знаеш убава храна имаше а и винцето не беше лошичко :rolleyes: Иначе сега ништо нема да правам туку ќе седам и ќе си слушам песни од Црвена Јабука одамна ги немам слушано ајт поздрав :pipi:

Вакво видео до сега немам погледнато
:love:

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
ДК
од 1-10 ако треба да оценам колку сум изморен и изнервиран би одбрал 15 бидејќи капнав денес, а олку напнат и нервозен ден одамна не сум имал.

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Драга,
на оние во Вип има глават да им ја распукам на сите еден по еден! Не ми е за тие 25 денари што ми ги наплатиле, ама будала ќе ме прават при здрав разум?! Ми наплатиле 5 измислени СМС пораки испратени кон другарка ми во Англија кои јас всушност и ги испратив преку WhatsApp!! Како може да ги регистрирале и да ги наплатат ај те молам објасни ми, не ги ни имам во Messages тие пораки! Е не им плаќам и ќе се расправам, чисто ради тоа што нит сум малоумна ниту глупава и нема да дозволам некој да си го игра к*рот со мене!
Уфф, што ми требаше да проверам детална, се напнав, ко да не бев доволно изнервирана заради економски развој..нервно ќе оболам кај и да е :(
И како јас ќе заспијам сега?
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 03:16 ---
Драга,
на оние во Вип има глават да им ја распукам на сите еден по еден! Не ми е за тие 25 денари што ми ги наплатиле, ама будала ќе ме прават при здрав разум?! Ми наплатиле 5 измислени СМС пораки испратени кон другарка ми во Англија кои јас всушност и ги испратив преку WhatsApp!! Како може да ги регистрирале и да ги наплатат ај те молам објасни ми, не ги ни имам во Messages тие пораки! Е не им плаќам и ќе се расправам, чисто ради тоа што нит сум малоумна ниту глупава и нема да дозволам некој да си го игра к*рот со мене!
Уфф, што ми требаше да проверам детална, се напнав, ко да не бев доволно изнервирана заради економски развој..нервно ќе оболам кај и да е :(
И како јас ќе заспијам сега?

Член од
31 октомври 2013
Мислења
49
Поени од реакции
47
Драга си ги измив ноѕете во леген со топла вода. Нема подобар осечај.

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL
Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Драга кајгана мачкиве не ме оставаат да заспијам, кики ми спие на грб а топчето над глава, и двајцата брмчат и ме деконцентритаат у броење овци

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ќе се правам како ништо да се нема случено, ќе се преправам дека ми е јако и интересно и смешно, вие продолжете со булшит работи. не играм во спотот јас поќе :)

P

parvati

Гостин
Кајгано сеќаш се на онија муабети "сите..."
Незнам зшто али увек кд прау кафе на работу без да размислују текнуеф ми такфи тија глупости по главу
Сите се прашуваат зошто само Салвадор Дали : ) hhh
Или па сите ја сакаат црвенкапа само Тео Волкот

Еј да знаеш само какфа дешафка ме чека вечер, ај куде мене и ти Кајгано, ти жута, жута ракија и зелена трава на телевизор
Сакам вечер пчеле Дортмундски да згазиф !

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Љубовта кон луѓето е последица на култивирањето на нежност во себе.
Оттука, љубовта никогаш не оди заедно со култивирањето во себе на лоши спомени и песимистички планови, дури и да се под капата на полу здраворазумност.
Ако не си искултивиран со позитива и нежност, подобро некое време олабави од излагањата со блиските или излагај со екстра расположени полу познати фаци.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Драга кајгна денес се изнаработев јас ,бев многу вреден и го донесов дождов. Се прашувам каде е логиката во текстот на Бело Копче
Hajdemo u planine jer tamo nema zime oj da, da, oj, da
од истоимената песна. Како нема зима во планина кога таму има највеќе снег и студено е и мечките се во зимски сон.

That is all

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
Еј, вчера напишав АЈ ЧАО, а не издржав ни 24 часа и се уклучив (ама ќе биде)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom