My dearest Кејгс,
за помалце од 24 саати имам 3 колоквиуми, еден смачкав, два останаа. Ноќта е долга, има време. Муабетот ми беше.. знаеш ли Кејгс, кога треба да присуствуеш на истото место у истото време пример, одреден период од животот, да речеме, во Понеделник во осум треба да си на курс по Енглески. Нели е многу глупо наставничката да ти потенцира дека терминот ти останува ист, као апокалипса да имало или марсовци не нападнале, или не знам, слично, па ајде, терминот ист останува.
Ај факинг ноу ју боринг бич. Ај хев а лајф. И ако ме интересира што ќе земеме, ќе отворам книга ќе видам до кај сме.. Доста више. Сериозно. Живот имам. Семејство, дечко, пријатели.
Ова со учителката по англиски само пример беше, да речиме дека се работи за возрасни луѓе шо тоа го праат, у реалната ситуација на возрасни луѓе се однесува, и од едната и од другата страна на муабетот.
Зашчо го правите тоа? Знам дека имам 24 саати. За помалце од 24 саати имам три колоквиуми, еден смачкав, два останаа. Ноќта е долга, има време.Муабетот ми беше.. знаеш ли Кејгс, кога треба да присуствуеш на истото место у истото време пример, одреден период од животот? Јас не сум на истото место и у истото време од лани, и многу ми е поубаво.