Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 јануари 2013
Мислења
619
Поени од реакции
466
Драга,
ќе преживеам јас некако...ќе се нервирам, ќе си поплачам, ќе се насмеам... но сепак ќе преживеам

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.378
Dear friend

Remember remember the 5th of november
The day you broke your iPod
You know for no reason this gadget made it`s treason
by falling on а плочкаст под.

RIP
Ќе барам да му напраат егзорцизам на Steve за да ми напраи (blow)job. Следно е што ќе си зеам Андроид. Башка го има и моето име на него.

Не дека овој лошо ме служеше. Ама во последно време изгледаше на Тулуз Лотрек болен од сифилис.

Love always
Saladin.

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
^Или си му симпатија.

Иначе ногу напорни денови последно време, па и пресечев се на бричење сабајле, доста неспособно од моја страна. фак ми

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Не можам да се наодморам сабајле не ми се станува од кревет, сега кога ќе почни да студи повеќе еден саат има да лежам пред да бидам способен да станам од кревет. Вика за спиење јас имам менталитет на мечка осум саати најмалку десет, дванаесет...

Ајде весело да е :icon_lol:.

Член од
3 август 2012
Мислења
431
Поени од реакции
1.012
My dearest Кејгс,

за помалце од 24 саати имам 3 колоквиуми, еден смачкав, два останаа. Ноќта е долга, има време. Муабетот ми беше.. знаеш ли Кејгс, кога треба да присуствуеш на истото место у истото време пример, одреден период од животот, да речеме, во Понеделник во осум треба да си на курс по Енглески. Нели е многу глупо наставничката да ти потенцира дека терминот ти останува ист, као апокалипса да имало или марсовци не нападнале, или не знам, слично, па ајде, терминот ист останува.
Ај факинг ноу ју боринг бич. Ај хев а лајф. И ако ме интересира што ќе земеме, ќе отворам книга ќе видам до кај сме.. Доста више. Сериозно. Живот имам. Семејство, дечко, пријатели.
Ова со учителката по англиски само пример беше, да речиме дека се работи за возрасни луѓе шо тоа го праат, у реалната ситуација на возрасни луѓе се однесува, и од едната и од другата страна на муабетот.
Зашчо го правите тоа? Знам дека имам 24 саати. За помалце од 24 саати имам три колоквиуми, еден смачкав, два останаа. Ноќта е долга, има време.Муабетот ми беше.. знаеш ли Кејгс, кога треба да присуствуеш на истото место у истото време пример, одреден период од животот? Јас не сум на истото место и у истото време од лани, и многу ми е поубаво.

:вонзем:

Gregor

Оbserver
Член од
6 февруари 2013
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.935
Тибам глупиот, ој сега снајди се. :( Ми ги укинаа бесплатниве, то значи дека треба да пишам по скајпови и фејсбуци, по 2-3 збора во еден ред, непромислени смајлиња, стискање ентер без усул.

Член од
21 јуни 2013
Мислења
158
Поени од реакции
111
драга К, ми се гади од човекот, не е вредно да се пишува, но сакам да си кажам дека сум ПРЕСРЕЌНА што таа гадурија веќе ја нема. That's all, nevermore :D

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
ај уште еден коловиум остана за другата недела......фала курцу, другите сите колоквиуми ми се манаа од глава, ги поминав сите и сеа можам на раат да здивнам барем еден месец.
инаку која среќа ја имам човече.....вчера вечер учев што учев ама и малку се заборавив, па останав до 5 сабајле. пошто нели сабајлево имав закажан колоквиум во 8.30, алармот сум го заборавил да го пуштам, и фино лепо си станав во 10.15 :eek: коа видов косата ми се крена, си викам сам, се карам, не знам кај терам, ај реков ќе појдам на факултет барем да видам што се дешавало сеа што да правам друго.
одам таму ги гледам колегите седат со кафиња во рака. јас пцујам, нервозен дека сум се успал, а тие ми викаат: колоквиумот е откажан за следната недела :icon_lol: најубавите зборови што ги слушнав последниве денови....
не за друго туку мака ќе ми беше пошто учев ко будала.
како и да е, сеа главата ми пука за спиење.
ајде чао пријатно, креветот ужасно ме привлекува :love:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Жими се резултатите од било кој предмет на Економски ќе ги сликам од бифето и нека вадат очи педерчињата додека да се најдат!!

Што е тоа сликани од 5 метра со Нокиа 3310?

Па и ја чекам резултати Ебру Хајрулаху да ми сликал.......

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.900
Поени од реакции
11.234
ДК
Малце нервозен ден, него гледам ја нема темата на Анчо и никако не дознавме кој е натрапникот во алатите или чикава не истрола за сите пари, зошто ја нема?
Маја 345 откога ќе ги положиш сите колоквиуми почасти се со уште малце учење колку да не паднеш од форма :icon_lol:
Него, почнале да се бришат постови и од слободна тема како Во врска со љубовта... :facepalm:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
Онака да ти кажам само дека четврта недела во главава ми е хаос. Пробуваш да се средиш со искачање алхохол гпупирање со друштво чак и си викам ако фатам да учам сега може ќе се среди нешто... ништо од тоа, многу лошо е толку неодговорени прашања да ти се вртат низ глава!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom