Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
ДК
кое глупо суштество е човекот, комшиите денес колат прасе и цела улица таму шали и веселби. Абе дали е тоа за веселење цццц :facepalm:
за некој саат пак треба да се киниса за скопје, пак иста песна. Али ајде од утре повторно со обврски, конечно почнуваат предавањата на постдипломските....можи ќе ме напрај некој будала ама со душа чекам да почнат па да се организирам повторно.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Стар сум за министер, немам книшка за во администрација, имам школо за Курир.мк, ваљда ми остана само да шиткам петарди пред Нова Година на Бит Пазар.

Lyn

Член од
29 јануари 2010
Мислења
257
Поени од реакции
619
Облечи мидер - Еј си ослабела!
Соблечи мидер - Си се здебелила.
Облечи мидер - Еј си ослабела!
:cautious:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ова ментолов ми ја изладе ракава ме скина болка, ама знам дека тоа е знак да намалам со интензитет на физички напор, тоа телото ми дава сигнали, ама ум над материја :icon_lol:.

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Драга,
ај молим те објасни ми како во последниве 24 часа на фб ме додадоа 5-6 луѓе кои имаат вкупно 20 пријатели а имаме не нула туку -1 заеднички пријател? Како ме наоѓаат? Очигледно е дека 90% од тие профили се фејк ама зашто имаат илузија дека некој нормален кој нема цел да билда број на пријатели на фб би ги прифатил? Можеби е глупост ама стварно се напињам, не за друго, и тие повиците што бараат некој Мартин од нз кое село беше пак се појавија. Зошто некој би го давал мојот број ко негов?!
Кај и да е ќе треба ја до Вип и полиција да тркнам, а баш сакав да го избегнам тоа :/

P

parvati

Гостин
Недеља
Ракиичка, склекови, качување по карпе и спортска : )
И плус расправљасмо дали Исус е бог или с'лнце
Kислород ми пуца у груди

Eдит после пола саат : )
Дали Исус е бија Маџисн импосибл како Динаму, или с'лнце е сфе и сфашта : )

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
колоквиумската недела помина.....за два претешки предмети знам дека поминав и тоа со онака да речеме солидни поени, за другите предмети (полесни) ај утре ќе видам :icon_lol: :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
инаку си имав продолжен викенд ама некако одма ми помина.
од утре истата песна.......

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
Да те поздравам само „другар“и за тебе важи,и добиваш пакет пиво
кој е натрапникот во алатот во мојот подрум,во темата:Што има на сликата

Статус