Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
P

parvati

Гостин
Кајгано
Сфи знаемо дека љубаф vs секс е мноо романтик и напален момент, фрштиф емоцие, црвени образи, бш како у афто у Титаник ако се сеќаш, пред да плеснеф у санту
Али признај дека забранет и скриен секс е посладак, поинтересан,друго е некако чустфо,неопишливо добро
Е такој,пријатна кафица

2

~2A

Гостин
Д. Кајгана

Кој ги еба ова мршојадиве што кењаат дека сме се жалеле за колоквиуми.... :mad:

На 7ми и 8ми имам колоквиуми, аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа! :confused:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Oh, life is strange, шо вика Марк Болан. Ваљда е наш, од Сараево. Болан.
Која е разликата од пред некој ден и сега? Во инфото. Во информацијата. најскапа работа е информацијата, мајке ми.

Инфото вели дека, како резултат на мојот труд, љубов и напор од претходно изминатата деценија, имам неиљачлива sickness, која не дозволува да уживам во резултатот од мојот труд, љубов и напор во последната деценија. Till the end, bazda.

S

StormRage

Гостин
Кајг, кој долг викенд еј. Од полагање, правец Штип, правец Дом на Млади, кршење до сабајле. Стварно топ помин иако нешо Mary Poppins ја мрзи по малку да се движи али наредна прилика ќе ја размрдаме повеќе :)
Од тука падобрански на спиење кај некои кои прв пат ги глеаме, фини луѓе од прилеп, шо да не... и тие студентарија :D Па ти се поебал планот да останеш до вечер пошо последниот автобус е во 4 и 15... па скопје во 6, перон за истовар, малку шетање и Хазард на биљард. Пак топ помин, и денес едвај од кревет се мрднав, боли.... се боли... ми треба масажа :cuc: someone? :D

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.885
Поени од реакции
20.525
ДК,

Јас само сакам да се пожалам у вези однос со колегата @Forrest Gump значи никаде го нема, не ми пишува повеќе, очигледно нешто ми е љут, да му кажеш оти ќе го плеснам ако не се појави. :unsure:

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Драга Кајгана,
Tи се допаѓа ли мојот нов аватар? Малце повеќе општествено пријателски, за промена од досегашните идолопоклонички.
Тоа е чичко Миле на млади години, ако ти изгледа од негде познато.
Се надевам нема да ти текне да забраниш менување на аватари во скоро време, па да останам вечно со него. :)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Мала, знаеш дека некои ствари не се како порано и почнуваш да веруваш во ''Панта Реи'', кога бројките ти се разјаснуваат и почнуваш да ги разбираш подобро од буквите !... :cautious:

#ОдмориСеЗаслужиоСи :свиркам:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
ДК

Го паднав првиот колоквиум. Многу демотивирачки. Али и на Цезар од старт не му тргнало баш ко што треба, па после станал големец. Се надевам само нема да завршам како него :D

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Викам ќе ги правиме ако треба и не само што ќе цртам и бојам дури и пари за тоа ако треба :pos::pos::pos::pos::pos:, одма ми одговори дека будала сум бил :icon_lol:, тој немало да ме остави финансии за тоа од моја страна, ми вика чекај ќе ги фатиме за врат тие што се сликаа, не само спонзори за сликање, изгледа ќе бидне ми вика јас и тој, само на малиот дали му е тука лејнирот од три метра :icon_lol:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom