Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Драга мило ми е што маркетингот во Македонија е на солидно ниво.
Еве на Канал 5 видов дека некоја турска серија е спонзорирана од офталмологија Систина. И со право. Треба да имаш проблем со видот за да гледаш турски серии.

К

Кики.

Гостин
Драга,
си го мразам слабиот имунитет и луѓето околу мене кога сум настината.
Најмногу си ја мразам бојата на очите поради настинката и поради тоа што сите ме гледаат со сожалување затоа што мислат дека плачам.
Два дена се убив од бришење солзи. :facepalm:
Очекувам да ми помине до утре, а до тогаш ова...

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга К,

Доживеав и тоа да ме прашаат по ПП: Извини, дали ти си женско или машко?

Од ова подоле не можеше да биде :pos: Некој ден има намерно да се ставам женско :pipi: :pos: И да видиш после како ќе фрчат лајк4иња :ROFLMAO:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Dragi4ka utre koga ke se razbudam prvo ke se rastegnam i posle ke gledam vo izgrejsonceto i posle ke papam mawce i stvarno nema lugje u denesno vreme nema ni ženski,nema ni prijateli ama ako....ke se svrti trkalceto pa ke vidime koj ke se smee hehehe

Ej src go spremam prevodot za *Moeto srce ke prodolzi ponatamu* hihi ludorii kje bide

Ajde ke se citneme za pola saat, ti znam deka si Dobra i znaes deka te sakam

Ajde kafeto ke mi prevrieeee

Pozz

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Драга,
ги мразам утрата со магла, значи подобро да се разбудам со спуштени ролетни него уште од будење да паѓам у депресии..сончев октомври врати се те молам!
А уште повеќе мразам кога ме мачи несоница и не можам да заспијам до ниедно време (додуша повеќе и од премореност), а ми се плаче кога ќе ми текне колку рано треба да станам изутрина :(
Викаат дека не можеш да заспиеш затоа што шеташ во нечии соништа..кој и да ме сонува, го молам нека прекине, сакам и јас да заспијам и да го сонувам Него и да го оставам буден :D
Фала многу, пријатно :pipi:

п.с. А што ако он ме сонува мене?! :vozbud:

S

Stivie G

Гостин
Како сум се извлекол од една страшна неволја и самиот уште не сум свесен......Пу пу пу, да не се повтори.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Јака душа, ама не издржав да не им изедам бурек за последниот проект.

Го пишав магичниот збор "pozz" за да не продолжам.

Z

Zoza

Гостин
mu zaspav dodeka sum zborela :cenzura: pazi koja luda stvar kajgooooo :pos::pos::pos: sreka ne zboram u son ke e imalo seir na moja smetka denes :pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom