Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Драга,
си чепкам јас по интернетов, така ноншалантно, незасегнат од ништо, кога налетав на еден текст... И не беше кој знае што додека не стигнав до крајот, кога малце ме погоди, ме пецна, што би се рекло, не за друго туку зашто истото го мислев и јас пред некое време.
Еве ти извадок Драга:
Умреа оние прикаски дека некад било доживљај за цицка да ја фатиш. Денес доживљај нема. Се е достапно и отворено. Као драгстор шо работи по 24 часа на ден каде се можеш да видиш од излог. Хемијата умира пред налетот на физиката. Предизвик нема а и не треба да има затоа што пенетрацијата у овој скапан град повеќе не е предизвик. Предизвик е чоек да најде чоек и асална девојка која ќе те гледа како човек а не како курац или пластична картица за порамнување за сметки.
Before: Ок љубов, све тоа, сме гледале по филмови... туку за секс шо праиме?
After: Ок секс све тоа, него за љубов шо праиме?
Инспирирано од муабетот на фб профилот на една бивша форумџика... :)

И така Драга.
Денеска работев и во сабота. Другар ми изненадно купил карти за OFF Fest. И тоа за утре. Мене не ми се оди ама не можам да му кршам атер. Се вратил од Австрија другарот од средно. Сега ќе одиме да се видиме со него да се расприкажеме, како животот у иноземство, како жената, како детето итн...

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
драга..
Болен сум како пољак у втора светска војна... feeling паштета, залоена. :oops:

Flikson

Провинцијалец
Член од
27 декември 2012
Мислења
916
Поени од реакции
2.563
Дали јас сум единствен на кој му се догаѓа новата фасада на ГТЦ? :вонзем:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
36
Поени од реакции
20
Драга Кајгано

Мислиш дека посумњаа тоа ѓубрето што го фрлав денес во голема црна вреќа дека е некој си леш? Немаше нешто нарочито многу луѓе што зјапаа али ...

Ако ме снема на некое време од форумов, знаеш што се случило :cenzura:.

PS: Би сакал да ти посветам повеќе време отколку порано, али јбг, не можам на две столици одеднаш.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
Се се, ама кога видам некој да пиши досадноооооооооооооооооо, ми иди......не знам шо ми иди, ама неубо.
Добро бе мајка му стара, некој пека за таа досада ваша. Камо мене да ми беше досадно, да се оптегнам така на креветов, безгрижно, без обврски.
Досадно е бидејќи:
a) не ти пишува симпатијата
б)не знајш да најдиш некоја добра серија/филм и да уживаш
в) не знајш да си пуштиш некое добро музиче и да кулираш
г)не знајш да излезиш надвор и прошеташ
д)нема кај да потрошиш енергија
ѓ)толку немаш ниту едно другарче за дружба?!
е)не можиш да го јавниш точачето и да свртиш некое кругче со слушалките на уши
ж)не ти прај кеф да си свариш едно кафенце и да си седниш на тараса да гледаш залез на Сонце
з)нема интересни содржини низ интернетов?
ѕ)...........
и).....
тн тн Ш) шо ТАКВО си зркнал в екран и кукаш?

Се трампам за слободното време, но не и за мозокот.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Каде е совршениот свет?

Еве го ... Fantasy_Woman_Wallpapers_001.jpg fantasy-pictures-by-unknown-1197.jpg fantasy-scenery-sarel-art-theron-wallpaper-13761.jpg
That's not the beginning of the end
That's the return to yourself
The return to innocence
Love - Devotion
Feeling - Emotion
Love - Devotion
Feeling - Emotion
Don't be afraid to be weak
Don't be too proud to be strong
Just look into your heart my friend
That will be the return to yourself
The return to innocence

:)

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Драга Кајгано.

Таков е денот...мрачен,глупав,никаков...Дури и птиците штрајкуваат...
Сакам некое добро вино со вечера и музика во позадина...многу чоколади и свеки...
Да уживам,да ги насочам мислите кон нешто друго...да се смеам и другите да ги смеам...
Да кажам повторно...I <3 this f*cking life...Oh I do...
Сакам и тишина...Ама онака добра тишина,за да ги опишувам емоциите,радостите и несреките во себе...
Да составам песна, и да си се чудам како шлакната на мојот невиден "талент"
Ајде повели,танцувај...внеси се во песната.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Драга Кајгано сеа само што стана денеска си легнав во 5 саато вечерта или да кажеме сабајле... Каков обратен човек сум......

Член од
15 април 2013
Мислења
1.038
Поени од реакции
796
Драга моја Кајганче

денес случајно низ шетање налетавме на бившиот... со маж ми не се знаеја ама се запознаа и им тргна муабетот ко да имаат нешто заедничко..... едниот прашува како гугл да е пред него другиот ко на информации да работит.... и на крај се усогласија подобро ќе им било в планина него на работата што ја имале и на едниот и на другиот.... да знам само кој автобус оди по планиниве ќе си им купам карти и сиктер.... кај ги најдов....

A

AnFem

Гостин
Во право биле на форумов кога викале дека премногу права не се на арно... 945850_625018894175373_1234137190_n.png

... Уште па и државата ги штити. Очекувано бе! Ама се' тоа треба да се потепа! Рацете да им се искршат и у газ да им се напикаат!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom