Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Џага

Ено Девојче
Член од
4 мај 2013
Мислења
38
Поени од реакции
55
Кајгано сакам да сум нова личност! Да си ги тргнам тие недостатоци.
Па да си уживкам бреј

P

parvati

Гостин
Кајгано , па и не си толко драга : )
Зшто се броиф мислења у играчницу
Кое мислење е да пишу кој ке коментира место мене а незнам никога од туја, па тој не е мислење
Не треа да се броиф, поправи си га тој, не ти е убаво : D
Кајгано пробала ли си секс и ТеХаЦе : ) aко не си, пробај
поздраф нездраф

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Едно време си мислев што може да е синоним за крлеж и после ми текна. Знаеш што било?
Бугари на Кајгана. Е, ако има поголеми крлежи од татарчињата та еве. Треба да им "се каже вицот" од форумов некој ден.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Животот е иронична работа.
Ни треба бучава за да ја цениме тишината. Ни треба тага за да стигнеме до среќата. Ни треба нечие отсуство за да го цениме неговото присуство.

... а радиото ... отиде во заборав ...

Толку од мене драга кајганче

Фала на прашање океј е ... некако слабо расположение но ќе биде подобро секако ...

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Ептен јак опроштај му направивме на другарот сношти. Го кршиме мразот на Ловен Дом - во ресторанот 10 годишнина од матура слават. Причам ти причу. Интересен и провод за паметење дефинитивно. И стандард сцена, ние последните останавме 10ина души и една маса четворка на која останаа НАЈРАСПОЛОЖЕНИТЕ професори од матурата :icon_lol: (они си поминаа поубаво од 'матурантите'). Сликата мора да ја земам во понеделник од фото студиото ! Преги пак бев на саат време кај него за финиш испраќање (будалата сакаше пак да пиеме :P), ама го сецнав. Добра издишка таман пред клучните претстоечки битки на факсот.

ПС - Многу јака беше тортата со јагоди. Закон ! (y)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ја знаеш онаа вежбата за листовите од нозете што е? Таа на прсти кревање 25+25+25 без прекин првин право нозете, после раширени надвор стапалата и на крај собрани внатре, некаде кај пола серија ти се чини готово изгоре ама ги правам до крај :icon_lol:. Три серии по 75 ААААААААААААА.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Дали некој може да ми најде бар една (здрава, во квалитет) книга во која на крајот од речениците се наоѓаат два, три или повеќе извичници и/или прашалници

Аман, нек запре неписменово лудило!
т.е. Аман, нека запре неписменово лудило!!!!!!

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Нека и е среќен роденденот на жичарата hehe :X3:

Организираат славје по повод 2 години од постоењето на ебана жичара, Господе Господе...
Море вошкари едни, тие средства што ги вложувате за една ебана забава за џанаци, дајте ги на некој што стварно му се потребни, џукели едни!

ПС. како што може време да ти поквари план, никој друг неможе :)

S

StormRage

Гостин
ДК, знаеш како е да заработиш многу шрапнели? и јас не знаев, до пред 4 сати коа ми испука водомер вгрб... им требаше едно 2 саати да го извадат цело стакло од мене... се осеќам ко швајцарско сирење... -_-

A

AnFem

Гостин
Работодавецот: Покажи малку почит и не пцуј, денес е (муслиманскоимеодпичкематерине), верски празник.
Јас: Нели е доволно тоа што покажувам почит и не ви објаснувам колку глупо и ограничено размислувате?

Дрска, не? Грдо ми дојде малку, ама уште погрдо ми е кога некој ми диктира некакви правила поради своите верувања. Нека си ги задржи за себе исто како што и јас си ги држам моите.

П

Пепси_

Гостин
животот ти е беден,сведен на пиење сок и јадење благо..... = гомно

очајно

земи промени се

не вредиш

да не сакаше да ми кажеш нешто кајги ? :eek: :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom