Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
...Ејјј Кајгиии..се врати:helou:
ЗНаеш ли колку те бараф сите овие деновии...Ова ми беше најисполнет и најдинамичен викенд у живот и знаеш ли колку те бараф за се да ти раскажам!!!
Ама еве сега си тука па ќе ти го кажам моето кратко патешествие..

У петокот бефме на лизгалиште, онака ОК си поминафме беше интересно иако онака паднаф едно 5-6 пати...хахха комедии- Јас и клизалки нормално!..:kesa:
Али ајј све тоа помина и отидофме до центар и таму што ќе видам...ТОЈ поминува со уште двајца другари....и се сврте ме гледаше и пак се заврте и само што застанафме позади ниф , онака и двајцата другари се свртеа...(сигурно нешо им кажал).. И онака Го пратефме некое е време, дечките го испратија ‘господинот‘ а него толку брзо го снема..незнам беше пребрзо, ми излета од видик, као прашина... Алии ОК...се видофме барем:nesvest:

Е сега во саботата...Беф на хип-хоп Журка некоја...Хммммм МОРАФ, зашо секоаш мене ми исполнуваат желби за по панк/рок свирки, а ја никат на вакви с*ања!...
епа не може така...И отидофме у Кастро, тоа раперите не ми оставија никакоф впечаток, онака ептен се насилни дури по малце негативни, агресивни://
Свирката т.е журката беше двајца без тројца али ајј нвм имаше ДВЕ добри фаци и онака бар нешо ме вадеше од бедот:))) Е после тоа Ајј пак до центар...и отидофме у МекдоналдС и онака застанувам да порачам...и се вртам..Што ќе видам ОН, тој неговиот бест френд:/ и уше 4ца... Јас се збуниф ...се топамм:)) Али они доле седеа, а доле немаше ни ЕДНО слободно место и ја готово се препотиф, и само таман да тргнеме нагоре, тој момакот од обезбеџење не врати (касно беше) и само глеам ја ослободуваат масата до ниф...:vozbud:
и КРАЈЈ онака, седнафме...ПРЕУБАВО беше стварно..многу!!! И они отидоа, после некое време и ние...Беа на камени нормално... Се качуваше по камењата, трчашее...хаха...чудно многуу и само на паното со желби ‘‘напишаф‘‘ нешто и кога си ‘‘отидофме‘‘...се ДОБЛИЖИја до таблата и само во еден момент силно се затресе...Некој ја удри, али искрено се плашам тоа да не беше неговиот најдобар другар....:tapp:...

Е у нделата бефме на концертот во чест на роденденот на ТОШЕ....и во овој случај ТОШЕЕЕ СРЕЌЕН РОДЕНДЕЕН!!!
Бешее преубаво ств. али кога го нема него...све изгледа попразно...Незнам НЕ Е ИСТО...во секој случај!
збороф ми беше, све беше супер освен тоа што коа пееШе Борис Новкович НЕверојатно ми се слоши и имаф несвесница...ауу ужас и онака си чучнаф дур ми помине уффф...Али после добро ми беше:))):)
И у принцип...тоа би било тоа...:toe::vozbud::helou:

T

theTinule

Гостин
а ја па куцам forum.kajgana.com по навика и гедам си се вратила!! јеее! хахахах
уште ургирам тука кај старешините да те пуштат :Р ххаха (лажам)
и така бе! тапа е нешто...али i'm looking forward to tomorrow! леле од кога немам на некој свирка отидено! цел распуст дома го преседов! поради кои причини ќе те частам ако погодиш од прв пат! и така...
се смирив со тоа едно дете ама исто ко да не се смирив, а со тоа едно друго се карав ама истоко да не се скарав. тапа жива сум!:jaj:
ајде сеа морам да идам на германски ми фали многу тоа курсот:) убави деца имам е група не за друго..а да да! хахахаха
те љубам!:smir:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
драга,

сеа најде да се вратиш , дури иам колоквиумска ??
Ај , овај пат ќе ти прогледам низ прсти али нареднио пат ќе јајш шлапки.

И јееееее .... можам сеа да ги кликам емот-иконите и да едитирам текст со Chrome-от :).

Ајде поздрав

†GODLIKE†

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Драга

шо е со чекпоинтов бе?
ај демек битно е да те има...

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Драга....
Ти пишувам после долго време...и знаеш дека ти пишувам само кога имам силна потреба за тоа...
Дознав утрово нешто, за кое никад не се ни надевав дека ќе го слушнам....се откина некој дел од мене...цел ден размислувам само на тоа и тешко ми е....а можам да замислам како ти е па на тебе....како ти си се соочил со сето тоа, и како проаѓа времето како се соочуваш со тоа...
Те разбирам, и сфакам дури сега.Сегадури сфаќам на што се должи таа твоја нервоза и затвореност.Сега сфаќам зошто си толку повлечен и затворен и со никого ништо не споделуваш....ако се отвориш, кај ли ќе биде крајот....
Ах, зошто е толку сјебан животов...не знам шо да кажам....овоа е премногу....

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Драга Кајгана,
јас мислам дека,
после толку време,
на очај и неизвесност,
трема и меланхолија,
дојде време,
јас да напишам еден:

ПОСТ КАКО ШТО ТРЕБА.

И врати ми ги зеленките, ку4ко!

Д

ДаркхарТ

Гостин
Драга...Некои работи во врска со тебе ми се разјаснија.Ок е биди ми поздравена :wink:

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Kajги..
го преспав цел ден...
и уште ми се нана.

Уствари и не толку,
колку што ми се јаде...

Идам јас во поход
према тоа што го викаат
фрижидер.

И ќе се вратам
со полно срце :):):):)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Како сум го средил најниското ниво кога ќе влезе човек од лева страна се под конец уште крокодили што не излегоа.

Дојде и знаев дека ќе оди на финта сожалување, како човек на човек имаше да помогнам, ама тоа што изеде лања за татко ми пред мене ето нема да помини. Си останав сурово неприкосновен мојата млозливост ја оставив на страна и направив тоа што мораше да се направи.

Одиме така по улица и ми вика братот види го џукелава моча сред улица :pos::pos::pos::pos::pos:, фино културно си се измоча си влезе во кола и си замина :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Одиме го зедовме тоа компјутерот најскапиот најубавиот галички од црните со рамен екран. Се местиме како да го вадиме куќиштетто од картон полека, бегај ми вика јас мина извадив од минофрлач не испука па за ова :icon_roll. Ау ебате беља 17 годишна возраст Бошко Буха, му правев сцена порано Жикина династија артилерец :pos::pos::pos:. Па местевме жици црвена во црвена, зелена во зелена и работи :icon_lol:, заебав малку кај звучниците не прочитав input output и нема звук, арно ама ја увидов грешката и ја поправив.

Студи надвор ебате беља и не чини човек на плин да се грее лути на грло и на нос, велам кој не се заебал и не купил да не купува.

И тоа..........

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Abe draga kaj se izgubi i tii...au mi falese mnogu...

Utre imam ispit ama sto da pravam ne mozam da se izdvojam od tebe :)

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Шенка,
Си доаѓам од работа јас, така поштено, земам прехраната и се седнувам пред приемникот, да не речам телевизорот. Онадувам со далечинското, кога - ај викам ќе оставам на тоа бумбарот да поглеам шо се настаните, шо имет и на крај краева - како е Митре, редовниот им гледач. Кога - овие ме пцујат. :pos:Не бре, немет овде слобода на изражавање мислење. Какво мислење, какви бакрачи. Еден битолчанец рече дека сум невоспитана и дека треба да ме тужат. И јас така мислам. Сите да ме тужат! Оти кај повисоките нивоа на власт, може само да лижат.
Ај, сполај ти, имам за аргатлук.
:back:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Кајгано се врати !!
Ми фалеше еј,досадно без тебе некако :)

Ај да не ја должам,гнетам пред компЉутер моментално и се спремам да излагам некаде,ама ова ладново у к**** маме ебава :nesum:

Ај идам,патем...
Срекен роденден Тоше,иако не си со нас,но ти имаш само дата на рагање легендо !!!
Засекогаш со нас :(

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Де ма Ким,
шо си мислиш уствари со паѓање цело време? Naughty, naughty.
Абе па, ај да ти се пофалам па и тебееее .. Бев добра ма, да. :ангел:
Многу ствари ми се исподесија.
Бившиот мења презимиња ?! I wonder who the hell was I dating ? :nesvest:
Петокот...
Шо ми се ДЕСИ у ПЕТОКОТ, жити се ??! :kesa:
Јас не личам на јас. Ама интересен провод беше. :vozbud: (muahaha ..Do it again! , 5 сабајле ?!) ама па, ми рекоа дека сама си го барам и сеа најверојатно ќе го јадам. Bshit.
Малце сум збунета.. This guy. And that guy. And the ex guy. And the next guy. Oh! And that guy as well... N yeah, that one over there.. Wolves !
Meh. Промис си е промис. N imma stick 2 it.
ДругарЌите ми скренуваат ...Пер, шо сеа ако е сингл? Шо ако и стаам лајк на фб статусот ебате.. Ко демек на мушкиве им е гајле.. Гали џизс.
Родниниве ми се понашаат нешо. -.- `Се праиш и пак ќе те усерат. Аам да, ќе биде.
Ае, сакам и ја да се релаксирам малце па. Ај нека ми биде малку добро и на мене, без да глеам за други.. Си ветив некои ствари и така..
Вии са шо ми се дешава у моментов ...:shout:
(5 mins lata)
stupid motherfucker &^#@*$(#($)%$_%( !!!! :mad: :mad: [hate, hate, hate...]
Ејјј каков муабет ? гррр.. После зашо ќе се мењам. Бла.
Зашо луЈџево ми глумат лудило? Сеее ќе се смении :)
Мора да си се занимаам малце. Почнав со туторијали на виртуал диџеј. Јеј ! ..
А? :а?: Па хип хоп ќе миксам, кое прашање..
Саам слободно време :( (распустот ми се сјеба) ..зарЈЏаф ...два месеца не сум вежбала кореографии! Ми се играаааа ..гад демит.
Се мочам од смеење у последно време, убО ми е. Ќе си глеам за себе и тако даље.
Turning into a total nuisance ? Who knows. At least ppl like me with dis kind of smile on ma face ^^
..Скитач сум. Ми се спие.
...маскарава нема никакви дијаманти у неа! Скру ју, Авон.
...Лупетам многу. Ај чао.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
јее драга дојде :vozbud:
знаеш колку само ми фалеше :back: сега за жал немам баш време да си позборуваме и да си се погледаме се брзам ама после идам :back: биди ми поздравена чаоо.....и друг пат немој да ми бегаш :nenene:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Шо забегувате сите????

Иначе ја арна фала на прашање...Ти, како си после падот??? Да не скрши рака, нога неш???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom