Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Драга...

Ми гори десново уше цели три сата (едно време и двете ми), сега се смали интензитетот. Кој ли толку ме збори, аууу:nesum: Ај се надевам за позитивно е :icon_lol:
Утре полагам, задутре полагам и олку безволно пред полагање не сум се осеќала никогаш, немам некака желба да ја завршам таа работа :jaj: Ми треба одмор, сериозно.
Данок ваков, стапка онаква, исклучок од ова од она, рокови, тужби. жалби... :nesvest:
А од карши слушам луѓе се веселат, се смеат, јас над книга. Е тоа ти е лошата работа карши „Хавана“ да живееш, речиси секој ден го слушаш истото, а воглавно си заглавен над книга, посебно во сесииве :toe:

Сакам се да завршиии! Сакам глава мирна да ми е малце. А многу сум исплашена искрено :) Држи среќа да пројдат деновиве најдобро што може :)

:back:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Секо

сеа стануем од спиење
се убиФ спиејќи деноиве,у 5-6 легнав отприлика,сеа дури стануем
12 саата спиење,топ :)))
Ова школово се на спиење ме тера мајку му,здравјето ми го земе :P хехе
него ај идам да јадам нешо ја,па да читам малце,шо ти пишале ова форумџииве твои
па да бегам накај школо:nesvest:
ајт:salut:
:wub:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Драга

ја си се успав
шо фино а
сеа мрзнам пошо печкана нејке да загрее брзо.
edit: иначе, искрено, едвај чекав да дојдеш онлајн..
сеа ми е некако сеедно...
незнам како да го дефинирам тоа.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Ај, добро утро, ма да не знам дали е добро или лошо.
Какво е, ќе видиме прво што ќе направам со полагањево за 40мин па ќе ти кажам какво утро сум имала.
Ме фаќа страв, се осеќам како ништо да не знам.Не дека нешто посебно учев, само читав пошто ме мрзеше, ама на моменти навистина ми е сеедно дали ќе го положам или ќе го паднам рускиов.Дали сум нормална бре?:icon_lol:
Ај, одам да се спремам набрзинка и да искочам.
Брррррррррр!Ладно е надвор!
Пуштај среќа!
Баи.

К

Кики.

Гостин
драга...
станав рано после не знам колку време и за што? за да идам на факс, а како ми студи не знаеш... ај да се спремам да не закаснам како и секогаш :kesa:
поздрав после ке ти пишам како денов затоа што сега за сега беше добар па ке видиме
ајт чаоооо!!!!:smir:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
ДК идам на разговор за работа wish me luck:bounce:

P

PewDiePie

Гостин
Пи*да ли ти ќорава,о не не грешка,ВРАГА....
Гледам тенис уживам да ти кажам денес денов може да отиде во две насоки,или да се деси нешто и да ми стане ептенн интересно ИЛИ не дај боже да не се деси тоа и да ми биде онака полу-досадно :toe:....ај позз ЧЕ ти ПИША послее (да го распукаме малце селскиО да ги по реметиме малце сељачиштата на форумов) :back:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
драга,

страшно е, ме фаќат паники одвреме навреме, а не знам дали воопшто има потреба од то :toe:

†GODLIKE†

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Ај, добро утро, ма да не знам дали е добро или лошо.
Какво е, ќе видиме прво што ќе направам со полагањево за 40мин па ќе ти кажам какво утро сум имала.
Ме фаќа страв, се осеќам како ништо да не знам.Не дека нешто посебно учев, само читав пошто ме мрзеше, ама на моменти навистина ми е сеедно дали ќе го положам или ќе го паднам рускиов.Дали сум нормална бре?:icon_lol:
Ај, одам да се спремам набрзинка и да искочам.
Брррррррррр!Ладно е надвор!
Пуштај среќа!
Баи.
Океј, си заслужувам ќотек од еден член од форумов затоа што многу паничам кога се работи за полагање испит:icon_lol:.Знаеш зошто?Зашто сега си се вратив дома, и си донесов со мене една 10ка во индексот, и тоа руски!Абе sвер сум ја, одамна тоа го викав:motor:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Драга.
Знаеш дека со нетрпение те очекував да се вратиш, а сега се осеќам како да си друга.Како да не си истата Кајгана што ја знам.Чудно чудно...
Поздрав!
ТемносрцЕ:smir:

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Носам пижами од АРМ правени по НАТО стандарди.
Озбилно, од мајка. Не униформираше со сестра ми и се рикнавме од смеа.
Тегет боја, ѕивра форма.
Штрумфастично.
Преведувам Оскар Вајлд и убо ми е.
Пред некоја ден имав статус на ФБ дека пијам кафе со сwцките. Ама не знам бе линк да им ги напраам имињата да биде пофенси. Прво ми беше срам, после смешно.
Се влечам по ладни, валкани возови и сонувам за Венис Бич. Мамата.
Ми се деси театар, и тоа со женине, по подолга апстиненција.
Тоа.
За пижамите најмногу сакав да пишам.:icon_lol:

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.383
Драга кајгана...

Редно беше да се вратиш. Многу ми беше глупо без тебе. Незнаев како да го тепам слободното време, па играв PES...но не е тоа тоа и од играта ми се здосади. Многу ми е драго што повторно си онлајн

ај позз

S

StereoLove

Гостин
Kaјги...

Јухуууу...добра си ми?гледам да ама ако да си потпрашам за секој случај:smir:
Туку не можев да тикажам во претходниот пост овде колку ми недостигаше...
Премногууууу!осекав како еден дел во мене да го нема.
Туку недостапна сум којзнае колку време,ме мрзи да ставам кредит.
А згора на тоа и пцто ми кочи многу.
ЈБГ!!!како газдарицата е:tv:
Вчера се имам смеено како никогаш до сега во животот.
Ама чуствувам дека се ме боли:pos: :pos: :pos:
Брат ми ми го продолжи животот!:back:
Леле ладно е ма многу!!!
Ај бегам:smir:
Демек да учам а којзнае каде ке забегам:pipi:

:back:

E

`EsCaPe`

Гостин
Бу.

Ми нема спас, знаеш? Имам да бирам меѓу лошо секојдневие или лошо спиење. Ете, јас избрав дека не сакам лошо секојдневие, па најголемата мака ја потиснав со позитивен став, позитивни песни и други ритуали, ама ете ја маката навечер избива. Еден месец Кајгано, цел еден месец немам спиено асално. По два саати максимум спијам навечер, а што е најтрагично не чувствувам замор. Е ај?
А што ти е па на тебе гајле уствари?
Досадно ми беше па ете ти пишав, не дека ти е гајле.
Инаку .. Не знам. Ми го затворија омиленото место, заминаа омилените луѓе, помина најубавиот период од мојот живот, крајот на најубавите 9 месеци, ever! Носталгијава знае да убие. Ама тоа ти е тоа, everything goes away. И другарка ми ќе замине. И он ќе замине. Проклета је Америка, ама у случајов проклети се други места.. Не кажувам кои. Јбг јбг.
И сеа што? Би сакала да си речам ќе помине, ама не иде некако.

И уште нешто само за крај .. едвај чекам да дојде пролет бе :-( Времево ич не помага, ми крши филм ептен. Кога се друго е заминато по ѓаволите, барем времево нека биде како што треба.

Чао, а?
Мхм.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom