Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Драга Кајгана. Јувентус изгуби од овие копиљациве и Џими уште ме зезат кај ќе ме најт. Аман веќе, чоекон не сфаќат дек то ме нервират и ме мават длабоко во срцево... Не сум јас крив, кој е тој Ди Чеље аман кој играчи ги имаме :(.
А за да сонвам нешто убо... дај бар пак Џимија да го сонвам вечерва. :$ :fp2:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Е бе Курте бе, сакаш пак убај работи да сонвиш а? Епа брат... среќа ако имаш, ќе ме сонвиш.
Иначе шо да ти речам Драга Кајгана, вечерва се сликав со Прасето печено, се сликав со јаболкото шо му беше в уста, се сликав со цела мала, се сликав со Драганчо а.к.а. Инспекторот Клусо, се сликав со Илче Курето, се сликав со огнот и со винцето в рака. И за шо? За џабе, не можам кабелчето да си го најдам од апаратов да ми се префрлет сликите. :(

Утре е напорен ден за мене, уште од кај 10-11 одам на заболекар Драга, конечно да го напрам забов. Ако ме болит или ако не го напрам... значит сум најголем баксуз. Сигурно живецот е умртвен и ќе немам гајле. Не знам како одет тие работи, пусти страв од заболекари не го надминав и не го надминав а одам по 10 пати годишно.
Сакав за роденден да си купам торта со амблемот од Милан, ама низ сите слаткари имаше само од Челзи, Манчестер, Барселона.. и се разочарав :(:(:(

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Драга Кајгана,

кажав еднаш, ама вреди да се пофтори: алкохолот дејствува позитивно врз социјализирањето на асоцијални људи. Па нека ќењаат после зошто пиете кога ви штети. Не ни штети него ни помаже. Cheers to that!

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
..Кајгии..
Сеа се вратиф од прослава за Стара Нова година..Ептен јакОо си поминафме ..
ств ни беше интересно и мистериозно!!!
ТЕ САКАААМ:smir::helou:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

решив. Незнам колку ќе успеам ама ќе се обидам.

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Драга

Hoping for better days...
А до тогаш ќе си останам во кревет.
Не можам да станам.
Цела вечер не спиев
Кај и да е ќе ја испразнам мојата стомачна празнина(да баш е празна не знам зашто имам нагон за :pov:)
Денов сакам да го прележам цел...а не можам...
И така
Забавно ептен е ....

Ајт поззз

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Драга...

Колку е прекрасно да се будам дома, во родениот град, да ги отворам очите сабајлето и да знам дека сум тука, да го испијам првото утринско кафе овде на столчето заедно со тебе...:pipi: Ах Скопје, Скопје...Те одбрав како академски град , но штом завршам со студиите веднаш ќе се вратам тука.:pipi:
Засега толку драга.:salut:

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Уште болна.. 4 дена немам асално излезено..:kesa:
Се изнагледав филмови..
Досаднооо...
Сакам негде дааааалеку.. Кај што никого не познавам..

Насмеаната:back:

Член од
22 септември 2008
Мислења
153
Поени од реакции
13
Никако да стигнам да ти пишам некое зборче.
Ех, дома неможам да се приберам. Само акам негде.
Стара нова година ја прославив на мичуринска средба, со друштво. Се изнаигравме оро и многу убаво ми дојде. После низ маало до три саат смрзнувавме.

Фантазијата. :pipi:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Кајгана....добро утро драга... нешто разработена сум у последно време?Глава неможам да дигнам...ама то е...работата го краси човекот а мрзата го гнаси.Вчера јако беше.Паричката се падна у една моја другарка :pipi: и ногу смеа падна.Ама за тоа е стара нова година де....ајде биди ми поздравена

Д

ДаркхарТ

Гостин
ДраГа!
Се живо хејтам сега во моментов! Не ми се оди во Берово за жива глава!
Ама морам ебате. Ги хејтам најмногу кривините до таму! Го хејтам народот таму.Го хејтам градот!
И тебе те хејтам ма!
Ајде отидов да си хејтам насамо !
Мрш !
ТемносрцЕ

S

StereoLove

Гостин
Драга!

Ти го пишувам ова да знаеш дека сум ненормално срекна.Да!
Сега тој момент може да ми ги уништи сите планови за денес,но признавам супер беше...но мораше ли баш сега.Која иронија на животот.
Долгата црна коса и зелените очи,тежината и висината слушам дека ме правеле како 16 годишно девојче па затоа решив со голема мака и тешко срце да ја скратам.
Леле зар и тоа ке го сторам?:jaj:со кратка коса не можам да се замислам.Сепак ке одлучам до крајот на денот.
Kajги еден ден ке ти поставам некое прашање за кое се надевам дека ке ми одговориш.
Сега само сакам да јадам чоко кејк и нескафе од ванила.Тоа ме опушта моментално.
Сакам да играм и да пеам!
Не сум ти кажала дека тоа ми е животната желба.
Да!!!таков е случајот моментално.
Имам многу желби кои сакам да ги остварам.
Ех да беше така лесно!
Е не е,само труд и мака треба па да успеам.
Ми се гледа и Хари Потер 6 дел.
Петиот беше малку тажен.
Не за друго,Роберт Патинсон умре(во филмот де)
Ма не требаше,толку е згоден...
Не знае што му мислам...упс...........сори:back:
И уште два дена.И ке можам да здивнам конечно.
Луда и чудна...може и лоша сум нели:pipi:
Е не!!!се лажеш:)

That's all folks

Ај кајгано те напуштам:back:
Te сакам ма!

Само да ѕирнам на уште едно место на кое обожавам да одам:pipi::back::salut:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.928
Поени од реакции
73.378
Хеј кајганооооооо :):)
Ме немаше долго време да ти пишам. Така е тоа, кога учам сериозно се исклучувам од надворешниот свет. Ни знам кој сум, ни што сум, ни што е локална самоуправа...:pos2::pos2::pos2: Само јас изгледа вчера сум седел дома. До душа мислам дека во животов само еднаш сум славел Стара ноива година онака официјално. АСли денес пак правиме пита со париче, па се надевам ќе ми се падне на мене. Инаку на факс е се ко под конец, најверојатно се ќе поминам на колоквиуми:helou: Владеам нели????:back: И тоооооооооооооооо. Ајт толку за сега. Чаос кајги :back:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

втор пат се чувствувам вака. Првиот пат беше коа завршив во болница и еве го вториот. Исто како тогаш ги затворам очите и мислам дека кога ќе ги отворам ќе сфатам дека е сон и ова гадно чувство ќе го снема.

тонам во море од солзи...

M

M del Mar

Гостин
Лејди
Мислам дека сум хаааај :) синоќа на реге у кастро феноменално, не памтам кога последен пат сум си поминала прекрасно и не памтам кога последен пат сум била среќна како синоќа...
Легачам сеа малку по дома...ме мрзит да се симнам до доле на едно кафе со маалскиве другарчиња...

ајде да се гитлам јас...те сакам, го сакам и тоо на ти една бацка :back:
фала чао пријатно :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom