Д.
какви мајка и ќерка живеат кај баба в комшии
лудница....
ќерката е две години помала од мене, ја видов пред некој ден и многу е изменета. извишила, ослабнала, се разубавила...абе не е нешто посебо ама затоа пак мајка и.......беља работа е жими се.....
секогаш убаво, модерно облечена. секогаш е во тек со модата или фармерчиња тесни или сукњиче или од кај знам што. секогаш нашминака, намирисана, косата средена, штикли....има таков некој став, да те остави без зборови. става тенка исправена, главата крената, градите напред, постојано насмевната, едноставно фацата и е модерна, симпатична и привлечна. и многу шеги кажува. чат-пат ако ја види мама (генерација се некаде) дека е дојдена кај баба, таа иде (ама ретко) и како што ја слушам по муабетите многу сака да се шегува. инаку женава е наставничка и замисли како им е на учениците...лиги им течат сигурно.
синот е постар една година од мене. порано пробував да се здружам со него само за да бидав во близина на мајка му
одев дома кај нив и бев пресреќен кога ќе ми дадеше сокче и колачиња.... сега ми текна да и се пикнам на ќерка и, па може ќе ме засака, ќе си се земеме и така цел живот ќе си бидам покрај оваа жена. не дека ја сакам ќерка и ама сигурно дека не можам женава за жена да ја земам