Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Драга, моментално го привршувам мојот дел од далаверата за да лапнам некоја ситна паричка... и онака ме терат утре да идам у биртија. Навасуват ме грижи за иднината, мора да се траже некоја работичка у Скопјето, оти не ми се седе у село :) ќе ја наебам здраво ако си останам.
Поздрав и лека ноќ
П.С. заборавив, малку сентименталност, се врткаше едно мило суштество околу мене пред некој месец, ама ја си бев потонат во МОИ проблеми и ја испуштив. Сеа ни здраво не ми прави. Глупчо

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
ДК,

Кој што посеал, тоа ќе си жнее. Секогаш прво зборувам од лично искуство, ама моментално мислам дека не е само до мене. Јас моето по секако ќе си го ожнеам, ама ми се чини дека и другите нивното.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.652
Поени од реакции
35.242
Кајгич :love:

Прегорела сијалицата, па ајде да се замени.
1 минута работа, ем брзо, ем лесно. Ни самата не сум била свесна што се знам, толку години сум живеела во заблуда, ама сега знам дека можам да бидам добра електричарка :icon_mrgr:

електричар.gif

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Драга, што му е финтава на Бранко што парадира низ скопјево бе...2пат ми поминува низ населба нек се гонат у курац, а лугево искачаат на тараси и се дерат бранкоо наркоман :pos::tapp: го поделија народот глуп, мада така и им треба проста раја

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Моментот кога се будиш и по некоја минута сфаќаш дека си сама дома.. Прајслес!
Одма рокнав тоа музиката и почнав да парадирам у долна облека низ стан :icon_lol:
Не се секирај, се јавив да ги прашам кај се.Нема да се приберат у скоро време па да ме фатат на дело:icon_lol:

Џ

ЏинЏер

Гостин
Ди Кеј,
А шта чу ја са собом,ааааа?
Не дека ми смета што конечно ми тргна на подобро, само на моменти добро би било да имав копче пауза, се ми е некако многу турбо. Го знаеш она чувство кога се ти оди наопаку, па одеднаш тргнува нагоре со брзина на светлината, толку страшно што почнуваш да се плашиш да не паднеш? Епа ете така некако се осеќам. Многу случки, многу обврски, многу активности и пред се, многу луѓе. Премногу би рекла. Луѓе кои биле и се тука постојано, луѓе кои се појавуваат од никаде после месеци, па и години отсуство и пробуваат да се вратат во мојот живот како да не поминал ниту еден единствен ден, луѓе кои ги знам, луѓе кои не ги знам, луѓе кои не ни сакам да ги знам.... насекаде само луѓе. А јас единствено што би сакала во моментов е да сум на некое пусто и осамено место, далеку од се и сите, да уживам во тишината, во убавината на сопственото присуство, да прочитам некоја добра книга, бесцелно да лутам по непознати патишта, да го пуштам мозокот на пасење и да не се замарам ама баш за ништо.

Ете така Кајги моја :) Ти иначе добра си ми? :D Ајде поздраввввв

M

Mario Gómez

Гостин
Сабота. :love: Стануваш рано, мусли и млеко, трчање, туширање... Кафе со билтенот пред тебе, кафе со друштво, бундеслига од 15.30, бундеслига од 18.30, две-три пива вечер, убав филм and sleeping like a baby. :noze:

Volta

Џонтра Волта
Член од
5 јуни 2012
Мислења
89
Поени од реакции
82
Абе Кајгано,
Глупациве толку ме изнервираа што за малку ќе отворев и тема за ова КОЈ К*Р МУ Е НА ГЛУПАКОВ БРАНКО ШТО МИ ИЗИГРАВА РЕВОЛУЦИОНЕР И ВТОР ВИКЕНД ПО РЕД МЕ БУДИ ВО 10ч СО ТОА ГЛУПИОТ КАРВАН И СО ГЛУПИТЕ РЕВОЛУЦИОНЕРНИ ПЕСНИ СВЕСЕН ЛИ Е ДЕКА НЕКОЈ ТРЕТА СМЕНА БИЛ НА РАБОТА И ТРЕБА ДА ЛЕГНЕ ДА ОДМОРИ ЗА ПАК ДА ОДИ НА РАБОТА НЕКОЈ РАБОТИ ВО ОВАА ДРЖАВА НАМЕСТО ДА ДРЕМЕ ПО УЛИЦИ МУ ЕБАМ ТОА УЛИЧАРОТ МАМЕТО У ПИ*КА ДА МУ ГО Е*АМ ДА ДАДЕ ГОСПОД ПРОЛИВ И КАШЛИЦА ДА ИМАШ ВО ИСТО ВРЕМЕ КРВ ДА СЕРЕШ СИН ТИ ЗЕТ ДА ТИ ДОНЕСЕ ДОМА АПТЕКАТА МЕНЗА ДА ТИ СТАНЕ ДА ТИ УМРЕ ШВАЛЕРКАТА У РАСОЛНИЦА ДА СЕ УДАИ ПИЈАНДУРО ЕДНА ДА СЕ ЗАДАВИШ ОД ВИСКИТО БЕЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИШ КЛОВНУ ЕДЕН ГРД СЛЕДЕН ПАТ МИНСКО ПОЛЕ ЌЕ ТЕ ЧЕКА НА УЛИЦА КАЈ МЕНЕ ИМБЕЦИЛУ ЕДЕН

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
ДК
Онај Тарантино ушите да си ги јади. Еве има неколку дена си се мотам угоре удолу а во главата "ДЈАНГООООО!!! Дјангоу, хев ју олвејс бин алоууун? на на наа нааа оооо оооо,лајф вас хард ооо оооо. Бат јув лост ит форевр Дјангоуу" - и никако да ме напушти,ме уби песнава.
за овај шлагеро ти зборам

Иначе знајш кој е Кристоф Валц? Јас до Инглориус Бастрдс не го знаев,таму прв пат ми се чини се запознав со неговите актерски способности,ама сега со Џанго експресно се проби во топ 7-8 актери. Господинов е гениј, другите само можат да учат од него!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
какви мајка и ќерка живеат кај баба в комшии :vozbud::vozbud: лудница....
ќерката е две години помала од мене, ја видов пред некој ден и многу е изменета. извишила, ослабнала, се разубавила...абе не е нешто посебо ама затоа пак мајка и.......беља работа е жими се.....
секогаш убаво, модерно облечена. секогаш е во тек со модата или фармерчиња тесни или сукњиче или од кај знам што. секогаш нашминака, намирисана, косата средена, штикли....има таков некој став, да те остави без зборови. става тенка исправена, главата крената, градите напред, постојано насмевната, едноставно фацата и е модерна, симпатична и привлечна. и многу шеги кажува. чат-пат ако ја види мама (генерација се некаде) дека е дојдена кај баба, таа иде (ама ретко) и како што ја слушам по муабетите многу сака да се шегува. инаку женава е наставничка и замисли како им е на учениците...лиги им течат сигурно.
синот е постар една година од мене. порано пробував да се здружам со него само за да бидав во близина на мајка му :oops: одев дома кај нив и бев пресреќен кога ќе ми дадеше сокче и колачиња.... сега ми текна да и се пикнам на ќерка и, па може ќе ме засака, ќе си се земеме и така цел живот ќе си бидам покрај оваа жена. не дека ја сакам ќерка и ама сигурно дека не можам женава за жена да ја земам :love:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Кога ќе сфатиш колку е саат за некои работи... само разочарување ти останува. Јбг, живот :)
Ќе идам со тоа дека премногу си умислувам. Ако се убедам себеси дека сум глуп, полесно ќе ми биде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom