Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.675
Поени од реакции
59.798
Dear K,

единствената полоша работа од Џастин Бибер што му се случила на светов во новиов милениум (а имаше тероризам, војни, земјотреси и цунами) се Македонскиве медиуми кои не тролаат со истиот.

Why God, Why???

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.506
Поени од реакции
8.089
Драга Кајгана,

Денес последен ден во Македонија за оваа зима. Не ми се верува кога ми помина одморот. Ми останаа ствари ненаправени, луѓе невидени... ама тоа е... зимата ми ја зима младоста. Следните одмори ќе ги темпирам пролет/есен/лето :)

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
денеска воопшто немам концентрација. нешто како да очекувам, не можам мирен да седам. шаштам лево-десно.
дојдов да ти пишам, а нешто како да ме крева под мене. не ми се седи на едно место. ????????????????
ногава сама ми игра, живчен сум в крај. прашањето е ЗОШТО?? :unsure: :гомце:
концентрација 0 %
возбуденост 100%
жицви в таван
ЗОШТО??????????????????????
влези на фб, излези. влези на кајгана, излези. влези на мотика, излези. влези на 9гаг, излези............

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ..

коментарите од типот: хехехе сакавме да те откачиме, ама сега ќе те чуваме во друштво хехехе, само ми помагаат да сфатам дека нема што да изгубам.

N

NikolaMKD91

Гостин
Драга моја кајганче,

Колку позитивно сум се изненадил од јануарската испитна сесија тоа е нешто неверојатно. Слободно можам да кажам дека овој петти семестар ми е најуспешен досега, со положени 6/7испити (дури и германски од прва шанса положив) , и тој седмиот не ми е паднат туку чекам резултати сеуште. За разлика од втора година кога во јануарската сесија вкупно положив 4/6 испити, или 3/6 во прва година сега во трета година работите стојат подобро за разлика од овој период минатата и пред минатата година. Триумфирав како Меркел во Португалија 2007 година кога се потпиша Лисабонскиот договор. :D А тие што ми се смееја во прва година дека сум со три паднати испити од прв семестар, сега тие се со пола паднати испити и мака мачат. Хохохо carma is a bitch my dear kajgana :) .

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
На ова ладново и тмурно време надвор, една единствена желба ми доаѓа на памет.. Сакам да се стуткам под ќебе, да иде некоја релаксирачка музика и да бидам мазена, пазена, галена.. :) Нешто многу нежности од мене извираат периодов, се чудат сите околу мене кога ги гушкам и ги гмечам :icon_lol:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Кајганче!
На ова ладново и тмурно време надвор, една единствена желба ми доаѓа на памет.. Сакам да се стуткам под ќебе, да иде некоја релаксирачка музика и да бидам мазена, пазена, галена.. :) Нешто многу нежности од мене извираат периодов, се чудат сите околу мене кога ги гушкам и ги гмечам :icon_lol:
Nedostatokot od fizicki kontakt i vnimanie, gmecenjeto ne go spomna deka ti nedostiga :D

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Nedostatokot od fizicki kontakt i vnimanie, gmecenjeto ne go spomna deka ti nedostiga :D
Глеам дека и ти имаш недостаток од внимание, пак сакаш да ти отворат тема ради тоа што си голем сезнајко :pipi:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Драга
Ден ко ден, обичен по некои нешта а необичен по некои други нешта, има рутина а има и спонатност него батали тоа следуваат доста клучни месеци за мене лично зависи од успехот кој ќе го имам ќе знам што ме чека во иднина отприлика...пошо нели некад некои работи се случуваат и неочекувано али едно нешто никад нема да сватам... Лицемерието...не е дека се правам светец и никад не сум бил лицемерен..али такви случки биле многу ретки а и после сум се извинил према тие што сум испаднал таков...а и на крај краева кој е лицемерен сам себе се лаже а не другите...а тоа е најлошо кога сам себе ќе се излажеш...али не се жалам само кажувам дека не разбирам....али што да праиш тоа е...него иам и друг проблем..последниве неколку дена го преспивам цело попладне и дежурам после цела вечер до сабаље...а тоа не е ич убаво...го утепувам цел ден без везе така...али ај вечерва ќе издржам да не спиам...И уште нешто...ах камо да ги имав овие години во 90тите....златна ера според мене...еве и една трака од тоа време....

L

.Lost Angel.

Гостин
Драга кајгана повеќето личности се жалат дека никој не ги прашува како се дали нешто и треба но прашањето е следново дали ти е личности некогаш се запрашале дали самите они прашале некого? сигурен сум одговорот е не.

Драгана КАЈГАНА Среќен бев вчера премногу ауууууф Славев Победа на Македонија на стадион со велешанските навивачи ауф каква атмосфера беше на градски стадион битно си направив видео со нив и сега можам да се потсетам одмна драга моја кајгана немав отидов на градски т.е од последниот пат кога бранев на Работнички немав отидено но ете после подолго време отидов и победивмееееееееееееее :love: ептен сум среќен :love: и друго кајгана моја свртев нова страница денеска и така ќе видиме што ќе биде :pipi:

L

Luki Junior

Гостин
Кајганче,
И од твојте тролове и хејтери ништо не бива. :(:(:(:(:(
Отворија чера тема за Добро Познат да го хејтат човеко. Он шо е педер у душа, педер е. Ама па на првите 2 страни хејт, после форумските невести почнаа да го бранат, а троловето наместо него да го тролат, почнаа сами со себе да се тролат... И после имало надеж.. Курац... Нема надеж... Еден човек не можат да исхејетат и истролат сааламски, па шо е останало за друго нешто да напраат.

Поздрав,
Луки

П

Пепси_

Гостин
По друго е кога сабајлечки ќе го спотераш денот,па ќе си прдниш по пат до тоалетот,триеш очи,влегуваш таму и те удара замрзнувачки бран шо те тера да се расониш за 1.30 секунди.

Уште по битно е кога ќе отидиш на пракса,и професорот касне,па го чекаш фино лепо 30 минути,и кога ќе почне уште по катастрофа.

Сум се пострижил,ама ми ја осакати шишката троа повеќе,сеа ќе требе да чекам да нарасне :D
битно се осеќа одма промена фреш :icon_mrgr:

п.с. кај мене си врне............. цел ден

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom