Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
T

theTinule

Гостин
Кајганке..

досадно ми е!
нема што да се прави...
клавир дури земав да вежбам!!
стомак ме боли, а треба да искачам жустро вечер:nesvest:
не да не ми се иде...ама ај...ќе зборат после...
еуфоријата изгледа ми помина, не сум толку зборлеста!
ајде идам сеа...поздраФ!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не беше прослава. Повеќе беше тага (види фотос) За 2 бода. Јебига и да ги имав тие 2 бода пак ке немаше да ми биде доволно за пролаз. Ајде испит бачко и повеќе да фатиш да учиш. Вака не бива ама баш ич. Плус макијато со 2 кеси4ки шеќер не пиев. Се разочарав. Од себеси. Али ај...

Иначе е кул кога имаш колоквиум од 1 а да ти почне од 4. Колоквиум од "1".

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.899
Поени од реакции
717
Не беше прослава. Повеќе беше тага (види фотос) За 2 бода. Јебига и да ги имав тие 2 бода пак ке немаше да ми биде доволно за пролаз. Ајде испит бачко и повеќе да фатиш да учиш. Вака не бива ама баш ич. Плус макијато со 2 кеси4ки шеќер не пиев. Се разочарав. Од себеси. Али ај...

Иначе е кул кога имаш колоквиум од 1 а да ти почне од 4. Колоквиум од "1".

Не,не беше прослава.Не беше ни тага.Беше ова(фотка).Јас за 6 бода.Тапа сум :kesa: .И не пиев кафе,само едно горко долго еспресо од апаратон.Тој до мочаоницата...овај вецето де.И многу е добро кога колоквиум од 1 ке ти почне во 15.45,воодушевувачки е се чувствуваш вака баш како на сликава.Се извинувам што го копирам малку повеке Кингов , али ми дојде така да напишам и да му кажам дека ке му вратам цигари да не се секира :pos2:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Што правеш директорче ? Не одговорив стереотипно арен сум :icon_lol:. Не зедов ништо ама си ги платив поголемиот дел од обврските спрема нив. Потоа ги зедов парите од кладилница за чичко ми, слегов долу бурекџилницата се реновираше, батали отидов за саатот сеуште немаа прашано, па заминав за трудно социјален институт. Завршив работа таму набрзина пред да ме фати паузата после мене човекот замина на пауза. Пак назад гладен сум што да јадам се сетив, заѕвони мобилниот следи одговор 19000 денари со гумено ремче, не му е добро на луѓево не давам толку многу пари фино и културно ја откачив. Си порачав касперота и во меѓувреме свратив до другата бурекџилница за бурек и резервирав за во Среда цела тепсија со сирење и паричка во него. се најадов сеуште беше рано за на комисија па се сетив да го побарам дали го има Sony Ericson W 705 никаде го немаше на три места прашав. Дојде време за на комисија отидов таму не чекав долго ме викнаа внатре ми го дадоа документот и ми рекоа да направам уште две копии една за на матичен една за на работа, и при крај на февруар повторно истата постапка. Отидов фотокопирав прашав што сум должен дечкио не ми зеде пари, оттука до Мик Свети Николе по колбаси еден килограм грабнав набрзина патот накај дома. Пак на место потоа заворив па барав Opel Ascona на интернет за братучед ми му требаат делови изгледа поправа некоја таква најдов неколку. Дојде чичко ми му ги дадов парите од кладилницата, па се сетив на другиот мој чичко да праша во Фришопот колку пари е тоа чудо, а не овде 19000 денари ја завршив и таа работа и толку....

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Драга,
Сакам да ти кажам дека сеуште постојат добри луѓе,луѓе кои на било каков начин можат да помогнат некому,без никакви очекувања за возврат.
Мислев дека исчезнаа,но ете од некаде се појавија.Ако секој на секого му помогне со што и да може,без разлика материјално,нематеријално,духовно...ќе цутиме како народ.За жал,овие луѓе се ретки,скриени зад гнојовите кој секојдневно бараат многу,а даваат малку.
И запомни...пријател/познаник десет пати повеќе ќе ти заврши работа одколку фамилија.
Затоа без разлика што и да ви треба,прашајте некого за кого имате добро мислење,ќе ви помогне повеќе дури и виртуелно само да го познавате.

P

PewDiePie

Гостин
Врагоњо.....
Пак за една ќе ме зезне ливче :nesvest: па добро бе мамата до кога вака????? Ќе го откажам кладењето мајке ми :nesum: утре полагам колок. книга немам фатено ама ќе извадам гз некако препишување ова она :helou:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Карма, the bitch!

Болен сум. Literally.

[sarcasticаlly] Niice..

К

Кики.

Гостин
кајгич,
јас учам, сите други гајле немаат. епа така е кога јас кога одмарав тие учеа. туку нема врска.
задутре полагам, утре идам оценка да си земам и да видам некои резултати кои се невидливи ( вика ги ставила а никој не може да ги најде)
тапа период ми е веке цел месец до денес. се трудам бе кајганче се трудам да иде ама не иде ( мора да се смени нешто):tapp:
и да веќе ми е преку глава сите да ми се лутат ко јас да сум крива за се (за војната во ирак, за глад во африка и сл). аман веке .:(:icon_frow
туку ај да идам да учам ништо нема да знам во среда па мора ли 2 во 1 ден МОРА ЛИ?
позз К,:smir:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Еве 4000ти пост го ставам тука пошто немаше дешавки во фан клуб:јуве иако таму најчесто пишувам.Тука не сум пишал одамна ме мрзи да објаснувам а плус имам за учење овие 2 недели така да помалку ќе бидам на кајгана.Па ај да се множат постови коа ќе можам и на др теми.Позз Тенк мадафака :)

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Ооооо се укочив од пишување. Идам на заслужено кафе и цигари у паркче. И утре будиме во 7:50 треба да идам у Меѓаши -_- :smir:

T

theTinule

Гостин
Кајги...

Сум се убила од смеење бе!! Ко ненормална у 6 и пол ти пишувам! Досеа ти ги читав постовите што ти ги пишувале твоите креативни форумџии. Нема ни еден нормален!!!! Сум се убила од смеење какви све работи ти збориме! Ама шо има врска и онака си многу трпелива! Ај сеа идам да спијам зимо е ипак треба да се чисти по дома! Се пореметив не ми замерувај Кајги.

Ајт.
Чао.
Пријатно.
Многу те сакам.
:back:

С

Сатори

Гостин
Драга Кајгана,
во вакви моменти кога немам време да спијам и по 10 часа спремам само 1/2 од испитот се прашувам зошто се запишав на Правен.Да завршам со толкување и конечно ќе можам да легнам да спијам, патем, каде уморна, каде исфрустрирана што треба да тужам некој за копирање на интелектуалната сопственост и лошо копирање на стилот на пишување, наскоро ќе ја отворам третата кутија денес.
Гррр ... морам да легнам да спијам.:turn:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Драга,
Жив ненаспан али тоа е тоа, договор.:toe:Ок, се читаме накај 4-5.:smir:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Држи/пушти ми среќа. Имам ужасно многу трема, како прв пат во животов да полагам. :nesum: *дише длабоко и брои до 10* Ајде можам јас, ќе ја биде работата.

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72
Драгано,
Пак ме разбуди тој број, и вчера ме разбуди со ѕвонење, а најтрагичното е шо ми е расипан звучникот и не можам ни да се јавам!! И пак сум ненаспана..и пак денес на проекти ќе се посветам

Ахх.. веќе кога сум будна идам да се расонам ко шо треба, нема ни резон да лежам веќе :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom