Dekay (Matthew) Kaikana...
WAzAAAAAAAA!!
HELLO CLEVELAND!! YEAH! ROCK ON! \m/
Одааа, јас сум тукаа....Одаа...на радостаа. Не ми е арнооо, ми се лошииии, јадев мајонез сирење и краставичкии...
It's time for....du-du-du-du-du-d-d-d-d-d-duel!
И тако даље, мање битно.
3.
2.
1.
Go, Dexters familiy GO! Туру-ту-тууу-туу-тутууу!.....
Вчера се стрижеХ, и сеа сум ко стрижена овца, освен шо сум овен, уствари водолија у знак со кечап у предзнак и мајонез и краставички у подзнак + јас сум урбано копиле не сум естраден уметник. (така да си знајте)
Иииии да, малце да се истресеме овде ми требаше, и да, мразам хејтери и оние кои ме мразат мене и ја мразат темава пошо незнаат да лечат фрустрации тhe public way! И ме боли кур дали знаат, пошо ја не ја смислив темава. Колку и да ја хејтаат им ги држи корисниците на жица...он лајн...на линија - кокаин (или шо и да се шмрка, не сум упатен, не сум ги гледал филмчињата за џанкери).
Ииии, вечер сум на брЖдеј, ама јас си треШам Желени (не-пожелени), а не ми се иде на бЖдеј, ми се плеШВиТ билијард и да ги плеШкам во Чентар шо Вашко ЕфтоФ! Не шушкам шамо така ти ше чини. (шо ишчини морее...) Прееска паднав пробувајки да рипам ко млад мајмун (ми рекоа дека веке не сум млад - само мајмун) и си паднав на кичма (а многу си ја сакам кичмата) и при паждање си ја ѕвекосав тимбата. Пуздер се напрајв, се ебав - се сринав. Се убив. Сам себе се убијав.
Брб, да стаам копач у дезерт да ринда.
Бек, се пушта играта.
Брб, се пушти, да се логирам.
Бек, стиснав десен клик да копа, сеа сум генгста.
Вчера ископав 39 голд ориња. Кај го има тоа..:ѕвер:
И така...Ладно ми е на мадијнава моментално пошо си облеков loose underpants (boxers) и сеа ми се манда-манда-манда, се ми се манда кад видим тееее....манда-манда-манда, дали и теби манда свеее! (или нееее, беше така текстов-мањебитно-wot)
НекоИ го спомијна дамбледор иза леџа. Тоа биљо тељевизорот шо Хари Чајџилничето на теве-тиву-тиви-ечетера. Домбле_звер=се ѕвекоса сам себе со баскетот у фаца. Сега страда од непоправлива неизлечлива болест - фациус грдиус™®.
И така (по 3485349 пут го кажуем ова.) стаив точка кај шо не треба ама ме мрзи да идам назад да ја бришам па затоа ке си продужам ко шо не треба односно кај шо ке треба да ставам јас нема да ставам точка е така да си знаете
^ глеаш нема точка.
Ај идам ја да ја доглеам: My_Life_Is_Average.Divx-Dvdrip_by_AxxO:SE2 E04. High_Quality.tor