Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Драга....дено добро почна.Јадам....а после имам за преведување.Ама ајде се ке биде полека полека.Абе најглавното не ти го кашах.КАЈГАНА јадам

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Драга,

не е фер. Овие слепците под мене го сменале password-от од интернетот и сеа неам интернет дома треба вака да шетам по куќи. Со појќе информации се надевам ко ќе иам интернет.

†GODLIKE†

Член од
25 мај 2008
Мислења
547
Поени од реакции
14
Драга,
Знаеш како викаат „Прво скокни па после кажи оп“.
А ќерата, што паметни биле стариве.
Али кој да ги слуша? На сите страни само фалби фрчат, вака така онака си мислиш со којзнае кој си имаш работа. Порано или подоцна доаѓа време кога треба да рипнеш, да замижиш да земеш сила да скокнеш високо, онолку високо колку што си се фалел дека можеш да рипнеш кога си кажал оп. Е јебига кажале оп а сила да рипнат немаат. Друг пат повеќе среќа, и бидете ми поздравени од десното крило со бројот 22.
3-1, со 2 гола од момчето со дресот 22.
Ми беше мило што воопшто гостував кај ваков тим, али искрено очекував повеќе од вас.
Биди ми поздравена драга.
<4-1 nikle22

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Да се надеваме на најдоброто, нели.
Ме мрзи да пловам низ главата ми сопствена, па си пуштив Кукс и си давам 3 часа интернет, па назад на Бука и Бес, текови на свеста и нервоза поради глупоста на модерниот роман што треба да ја совладам.
Не бев на испитот, ќе одам у втора декада и ме боли цеф, педерски речено.
Нека се носат у бестрага сите, апсолутно. Добив, па сега сум клишеизиран женски примерок на баба рога со чоколадни желби.
Денес ќе одам на Драмски за Шекспирово возљубие, од трета дечкиве ќе полагаат, па малку да разбистрам мозок.
Хомосексуален ден, ооф.
Напишав рецензија, сега ја средувам критиката, ме мрзи да се движам, ми се јаде овошна салата, ме боли левата дојка...
Колегите ми викаат дека ме немало, и знам. Ама имам тон обврски, што да им правам сега. Веќе сите ќе си го гледаме сопственото чергиче, јел тако?
Кретеноидност наоколу.
Па, добро, некои родители не им удирале шлаканици на своите деца кога пцујат.
Пред некој ден сакав крвнички да тепам. Дивјачки. Не ми се оствари желбата.

И ти кажав дека одвратни ми се луѓе што мислат дека имаат кул сарказам и иронија?
Некогаш е тоа крајно релативно. Затоа шат д фак ап. Фрустрирана раја ех.
Ај чао.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Dekay (Matthew) Kaikana...
WAzAAAAAAAA!!
HELLO CLEVELAND!! YEAH! ROCK ON! \m/
Одааа, јас сум тукаа....Одаа...на радостаа. Не ми е арнооо, ми се лошииии, јадев мајонез сирење и краставичкии...
It's time for....du-du-du-du-du-d-d-d-d-d-duel!
И тако даље, мање битно.
3.
2.
1.
Go, Dexters familiy GO! Туру-ту-тууу-туу-тутууу!.....
Вчера се стрижеХ, и сеа сум ко стрижена овца, освен шо сум овен, уствари водолија у знак со кечап у предзнак и мајонез и краставички у подзнак + јас сум урбано копиле не сум естраден уметник. (така да си знајте)
Иииии да, малце да се истресеме овде ми требаше, и да, мразам хејтери и оние кои ме мразат мене и ја мразат темава пошо незнаат да лечат фрустрации тhe public way! И ме боли кур дали знаат, пошо ја не ја смислив темава. Колку и да ја хејтаат им ги држи корисниците на жица...он лајн...на линија - кокаин (или шо и да се шмрка, не сум упатен, не сум ги гледал филмчињата за џанкери).
Ииии, вечер сум на брЖдеј, ама јас си треШам Желени (не-пожелени), а не ми се иде на бЖдеј, ми се плеШВиТ билијард и да ги плеШкам во Чентар шо Вашко ЕфтоФ! Не шушкам шамо така ти ше чини. (шо ишчини морее...) Прееска паднав пробувајки да рипам ко млад мајмун (ми рекоа дека веке не сум млад - само мајмун) и си паднав на кичма (а многу си ја сакам кичмата) и при паждање си ја ѕвекосав тимбата. Пуздер се напрајв, се ебав - се сринав. Се убив. Сам себе се убијав.
Брб, да стаам копач у дезерт да ринда.
Бек, се пушта играта.
Брб, се пушти, да се логирам.
Бек, стиснав десен клик да копа, сеа сум генгста.
Вчера ископав 39 голд ориња. Кај го има тоа..:ѕвер:
И така...Ладно ми е на мадијнава моментално пошо си облеков loose underpants (boxers) и сеа ми се манда-манда-манда, се ми се манда кад видим тееее....манда-манда-манда, дали и теби манда свеее! (или нееее, беше така текстов-мањебитно-wot)
НекоИ го спомијна дамбледор иза леџа. Тоа биљо тељевизорот шо Хари Чајџилничето на теве-тиву-тиви-ечетера. Домбле_звер=се ѕвекоса сам себе со баскетот у фаца. Сега страда од непоправлива неизлечлива болест - фациус грдиус™®.
И така (по 3485349 пут го кажуем ова.) стаив точка кај шо не треба ама ме мрзи да идам назад да ја бришам па затоа ке си продужам ко шо не треба односно кај шо ке треба да ставам јас нема да ставам точка е така да си знаете
^ глеаш нема точка.

Ај идам ја да ја доглеам: My_Life_Is_Average.Divx-Dvdrip_by_AxxO:SE2 E04. High_Quality.tor

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
Scrambled egg денес ти сум само за на Oprah.
Очајно ми треба златна рипка за трите желби. :icon_eek:
Ти се наоѓа некоја ?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Кајги

Само едно нешто......МИ СЕ СПИЕ. Спиен сум само 3 саата очиве не ме држат а сега ќе испаднам и еден Господ знае кога ќе си дојдам:nesvest:Ама кога ќе си дојдам му се фрлам ласта на креветот:):pipi:

Г

Господ

Гостин
Поздрав Кајги-чаааааааааааан!!
Само што се вратив од забар:smir:
Операција успешна,пациент на умирање:pipi:
Не бе киддин засеа сум добар со физичко здравје,ментално си знаеш:kesa:
И така уште си чекам инфо за Dean-oт,чакам го да дојде,чакам го с'с бујна страст...пошто кајги-чан друго не ме држи во живот.
Него ај да не дрвам многу поздравена да ми бидеш кајги-чан!:smir:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Баш сега се сетив на професорот мој по пракса, некни го видов залута кај што се чекаше за пред комисија ме праша што јас тука ама му објаснив дека не е за мене. Си ги честитавме празниците со сите тие разни клише реченици.
Добар беше човекот држеше предавања за алкохолот и неговата злоупотреба премногу премалку, па кога ме виде во ситуација блиска средба :icon_lol:....

Врни надвор заебано ладен дожд, досадно време и тоа ти е, вчера многу трчање денеска помалку обврски. Обично кога се качувам нагоре ги трчкам скалите ме виде М. ми вели полека се се треси :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Времево е само за прошетка по дожд без шатор и да те освежи милина. Дури сега вистински ја осознав целтта на чекорниците во армииите и нивното позитивно дејство, обично кога оди човек е несвесен за тоа со чекорниците го контролира својот ритам на чекори а со тоа и долниот дел од сопственото тело. Затоа толку добро самоуверено изгледа дури и при обична прошетка по улица тој уствари чекори по ритам на чекорница:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
конечно си се изнаспав :salut: сега очекувам повик за да ми кажат кога, што, како ќе одиме? вчера си начекав супер филмчич :pipi: цела вечер го гледав и никако да заврши.... а сега, а после и никако бе :nesum: немам ни поручано ама дирекно одам на ручек. ај ми се јаде чао ќе се видиме вечер ваљда :back:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Kajгано

Прекрасно.
Ќе ја запалам мама.
Женава е loooolda,таман помислив tnx God оваа недела немаме сарми,еве ја ги напрај. Куллл4е.

Два и пол саати отепвам во мојон втор дом(не е ПиСи,не е гимназијана!)
Убо е.
Четврток ќе е многу пубо,толку убајни на едно место ретко се гледаат освен за Божиќ.
Јеје.
Кис.
п.с. Емка нек скокат,јас ќе слушам Лејди Гага за инает!

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Лили Ален и дожд.
Мама и тато.
Зелка и моркови.
Мачки под прозор. Решиле љубовно ќоше да им биде.
Мацко наш лежи врз соковник за жена да не му чуе.
Геј4е.

Ми се оди Охрид. Ми се талка низ сокаци.
Ми се седи во амфитеатарот најзгора.
Ми се диши на Канео.
Ми се оди сега. Многу. Уф!
Еј, сакам да сум дипломирана и да си отворам vintage продавничка.
Да пишувам книга во 3 сабајле, да правам колажи и топли подароци, шашави обетки и парталави сукњи.
Ќе имам и црвена коса.
Ќе пушам и ќе јадам здраво.
Ох јеа!!
Уствари јас зошто студирам тоа што студирам а?
Нејсе.
Ми се враќа онаму.
Озбилно.
На трета на Аризона во 7 сабајле најмногу. После кафе со оризово млеко на аголот карши The King's Head.
Еј мамата....
Инаку brand mood било кога "сијаличките од твојата елка се појаки од светлата на улица а Даутовски Квартет доволно тивок за да го чуеш допирот помеѓу твојата шолја и маса".
Нешто како кога слаткото од вишни на мама е послатко од темно Нестле со кора од портокал, а Miles Davis е толку тивок што сестра ми во другиот кревет се буди од воздишките на листовите хартија под допирот на моите прсти.
Јас?
Онака.
Ми фали.

R

Razorblade Kiss

Гостин
Жолта,моментално сина зошто почна на очи да ми мава...

Ми се смачи наваму натаму...пријави ,заверувања семестри влечкања по уреди за систематски,добро бе,еве одам на факултет секој факинг ден,редовна си бев и ќе бидам макар и со изместен колк да чукнам во дрво ок? :uvo:што ќе смени ако донесам крвна слика и малку урина.
Денес сум им лута на процедурите ете.
Не се жалам од тоа што сум опседната со факултетот,и бладам во сон дека пријавата сум ја пуштила во погрешно сандаче....:nesvest:
Ах,сакам топло чоколадо. Прегратка. Добро друштво. И сите да се дома. Затоа и ги сакам празниците.
Оди си пмс,оди си!
Ај пријатно.

П.С.- Бар слатко се насмеав од еден потпис на твоја ценета форумџика која мисли дека сите ја копираат :wink:Боже до каде оди егото денес.

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
Аиии..По досаден ден нема!!!
Морав да станам во раните утрински часови,за што?!
..Имав тренинг.. јеби га :jaj:
Ваму-таму-онаму дома во 14.00 часооот.И што е најтрагично си дојдов со набиен прст и болки во секој можен дел од телото.Јадење,малку музиче,30 мин на нет.. и толку треба.Таман легнав да спијам ете ја другарка ми на врата(да сме се договореле за стара нова)Али се замуабетивме и оноа „стара нова“ стана 3 саати муабети пеглање.Си отиде што си отиде..ајдеее да се избањам..и ништо од спиењето.Ај друг пат :toe:
И така досадно,глупо и без план ми помина денот.
Уште кога ќе ми текне колку имам за учењеее ми оди да си гризнам од бутов,али така ми е кога не си учев на време..Касно е сега,нема каење.
Ајде кајги отидов,да утепам уште малку време хах!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom