Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
Или тераат со децении.
Нека тераат ако се нашле меѓусебно и цел век, ама јас останувам на својот став, не сакам отпочнување на врски кога луѓето се со поголема веројатност за емотивен дисбаланс или едноставно сакаат да пополнат време, има некој магнетизам на лабилност тука и скриени психолошки мотиви кои јас си ги толкувам на тој одреден начин...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Јас немам таков искуство. Еве не, неколку пара кои се запознавме на и околу Нова Година, сме сеуште заедно, околу 15 години. Но, се бива, бу дуња чарки фелек.

P

PewDiePie

Гостин
Врага..........

Сакам јубилениот 10.000 на тебе,да ти го посветам.....тебе. :)
После неколку промени на јузернејм,неколку банови и многу повеќе пријатни мигови поминати со тебе,сакам да ти кажам дека си незаменлива на нашиов интернет простор,вистина имаш и фејк и погани луѓе,но преовладуваат добрите. Ти давам чесен пионерски збор дека ќе продолжам да те пишувам,се разбира со тек на време тоа ќе се смени и намали,треба да се воозбилиме нели,ама сепак секогаш ќе ми бидеш драга за читање и пишување.
Остани супер.

П.С. Сакав да се исциганчам јубилејниов пост да го чувам за тема како на пример среќна нова година да соберам лајкови ама да не се лажеме,кај ќе издржам толку време да не пишам на тебе ! :D

Cheers.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Драга кајгано беше, си и ќе бидеш извор на хумор и човечки желби.
Ко шо љубеше да каже една порано активна форумџика, од толку ебачи на кајгана жива неизебана останав.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Ќе одлепам ја кај и да е.Праев семинарска, и си се чудам себе си како можев да ја изберам најкомплицираната тема.Место да си одберам ко колегиве, за реки/планини/обичаи да пишувам, ја се напраив паметна и земав тема за емиграција/имиграција.Леле, ако утре квачкана не ме пофали, ќе и плукнам во фаца:rolleyes:.
Нема живот за мене наредниве две недели како тргнало.Сакам да се видам со сите, сите сакаат да се видат со мене, ама изгледа само на пуста желба ќе остане.
Освен ако, не ми дојдат на врата и ми се стават во соба, па со задоволство и без грижа на совест да ги пречекам и да си го испијам кафето.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Музиката, таа најсовршена уметност, таа филозофија без зборови, навистина поврзува и инспирира светови!​

N

Nessa Alcarin

Гостин
K,
I just buried another one today... :place: and i don't need to hear another "Death is just the natural part of life" speech... i just wanna grieve in silence, because it hurts...

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Викам луѓе за понеделник за искачање, жива душа нема. Ова е ко постот на Лука Перузович на форумов пред x години, прекрасниот текст под наслов Недела, си го имам испринтано :) Исто имаше он и еден пост дека уопште не ни спие. Така ја ноќва, еве сеа и кафе ќе праам. Така, ништо значајно у постов, само избегавање реален живот. ;)

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Се трудам кога доживувам непријатни работи да им идам контра или да ги игнорирам...Деновиве ме нервира ладново време и затоа вечерва излегов облечена во потенка облека и отидов во Палма и изедов полна чаша сладолед и тоа набрзина не чекајќи да се растопи во чашата...
Слободниов викенд што го имав го поминав ок, ама неколку пати помислив кога ќе дојде понедeлник и кога ќе идам на работа, зашто на работа е ОН...Си мислам во моментов дали да напишам нешто за него во категорија Љубов, ама све ми е хаос во глава, не сум ни јас свесна што е ова и како дојде до ова...Само знам дека утре ќе бидеме заедно на работа, во иста смена и ќе мора службено да комуницираме повеќекратно, а јас ако продолжам вака ќе ме примети и тек тогаш ќе видам два бога... :facepalm:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.504
Поени од реакции
8.078
Драга Кајагана,

После 8 месеци надвор од земјава и 3 дена летање, тешко ми е да си го нормализирам спиењето. Затоа сеа во 3 наутро ти пишувам :) Бедови ме пукаат што надвор е минус температура, ама јбг... ако ова не ме измотивира да ја напуштам земјава за стално, ништо друго нема. Отсекогаш сум мразел снег и студ, и баш сеа кога сум на одмор време ко од руска бајка.

У идеален случај следно лето идам за Украина на одмор, си наоѓам жена и остануваме да живееме на Флорида/Тексас.

До тогаш патот ќе биде толг и трновит, но што во животот е лесно?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom