Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Г

Господ

Гостин
Хелоу ќајѓо...
како е:smir:
Кај мене сакс...биг тајм...ко мисир дремам дома сите по дома ко пролетери на џандарски час...абе катастрофа бе ќајѓи све куќни пилиња.
и така ти викам чекам да дојде судниот ден да тргнам у школо и колку толку животот пак да ми добие смисла...за разлика од сеа:toe:
То е то видимо се друг пат:helou:

ZigZag

Заменик министер
Член од
19 јули 2006
Мислења
347
Поени од реакции
248
Драга кајгано,

Имаш да позајмиш 100 еврони?

M

M del Mar

Гостин
Мури
е сум се наспала, ко креленце спиев 17 часа и конечно сум одморена...
синоќа прекрасна атмосфера дома...јухи....покрај огромната елка сијалички светат, топло, надвор врне, јас си глеам филмче милина :)
вечер пак ке си останам домче...малку пред писи и да те пролистам да видам што ново има кај тебе во оваа 2010 :)
чао фала пријатно:back:

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Драга,

Стомакот бе :place:Цел ден боли.. ...

Инаку, многу исполнет ден имав :pipi: Од сабајле седим пред ТВ и гледам филмчиња. Рачунај, од 11 до сега се немам помрднато од соба (само за ручек океј). Леле зар цел распуст ваков ќе ми биде ? :pos:

И, морам ова :

:wub:

Утре ќе треба порано да се стане.. имам работа низ град :pipi: Ахх едвај чекам.

Бај бај :back:

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Драга,
пије ми се, пије, ни до чег ми није, јер веч мука ми је колико сам трезна! Пројде и нова година и све, а јас трезна! Денес со ручекот пиев вино, ама малце, па ништо не ми беше. А од кога ми се пие бе, ама немам г'з да се изнапијам, сестра ми ме предупреди дека ензимите ми биле покачени и сум морала да пазам :(
Вечерав качамак и ајвар (си ги местам комитските чорапи), а сега пијам какао, којзнае од кога немав пиено.
За нова година си поминав педерски, ако баш сакаш да знаеш. Не беше лошо, само беше педерски.
Не донесов новогодишни одлуки пошто и онака ништо не се мења освен датумот.
Ми купија нов компјутер, не дека сакав, ама му се испорадував кога ми го тупнаа мониторот на биро. И бев денес со тато да купиме камера, се заборавив таму, а во парфимерија со стап треба да ме натераат да влезам. Фино ми рекоа син дека требало да бидам :)
Иначе, друго све добро, стање редовно. Одвај чекам да ми поминат тие две години од возачка, да можам навечер да си оправам кај сакам, а деновиве треба да поминат и животот ќе ми биде исклучително поедноставен. И социјално побогат, иф ју ноу ват ај мин.
Орајт, бај нау, ју'в хед инаф
Н.

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
КАЈГАНО,

Собирам срчи од персијанецот, а после ќе се спремам за изложба на компонирани форми во акварел и гваш.

Ајчао! :salut:

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Кајги,

немав појма дека и во новата, 2010 година, недела ќе биде ужасно досаден, и тапа ден... Па мислам, после сите оние подготовки, астрономски очекувања, еуфории, и кревања прашина околу доаѓањето на THE ONE AND ONLY... 2010... да речеме само дека очекував нешто повеќе... Но недела си е недела, па макар се падне и на 21/12/2012 :D.

Ајт,

поз4е.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не бе надвор не е ладно, тоа само така убаво дува колку да освежи. :icon_lol: Денов не можеше да биде погрд, се разбудив со шок и карање, сеа седнав да учам, да се воозбилам малку... Многу евентуален ден, дефинитивно. :tapp:

Lady Gaga*

«3 Him!
Член од
4 јануари 2010
Мислења
293
Поени од реакции
19
Драга Кајгано.

Денов по ужасен неможеше да биде. Ама ајде .. ќе помине.
За нова година беше лудница, најубаво си поминав. Не сум спиена асално како што треба. Моментално ми се јаде бурек, ама ме мрзи да одам да си купам. Толку од мене.
Биди ми поздравена..
:back:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Шенка,

Акумулаторот на „Љубица“ откажа:(. Ја буткавме со мачето 20 минути по што заклучивме дека ќе треба да ја оставиме да се наполни. Откако увидовме дека и од тоа нема фајде, мачето си фати такси од кај мене. Дури и хауба отворив и сега знам како изгледа акумулатор. Од физика памтам дека имаше шест ќелии со по две волти, значи 12 волти напон. Ти ебам напонот, не вреди кога го нема. Знам, филозофски мисли. Да, надвор е прекрасно, дури и ветерот ни помогна за да ја буткаме „Љубица“. Сакам да кажам дека мразам навидум убави и француски автоматизирани коли. И да, тоа не е поради лавчето што им е симбол.

Одам да се стоплам, оти станав снешко. :back:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Драга кајгана,

Се испокарав со "жената" вчера, денеска за малце не раскинавме.... и пошто неможевме да се видиме и да расчистиме се што иаме... тоа ке го направиме утре...а јас увек сум нервозен коа иам неразјаснети ствари и сеа ке се напнам до утре сакам ке си ги расчистувам дилемите во мојата глава се до утре...а утре гарант ме чека уште некоја нервоза....

Ке ти кажам утре шо биднало.. не се секирај :back:

Г

Господ

Гостин
Еyooo кајгоооууу
И не излегов...И дремев ко мисир и се расправав со 300 души на нет.
И така тече време утре ќе треба пак низ град да врвам забари да посетуем
ово оно:toe:.
Осеќам дека распустов ќе биде тиња и најверојатно ќе си го поминам сам,
али то е то живот,никој не успеал да го заебе.
Поздравена да ми бидеш кајги само уште ти ми остана:smir:

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Haj.

Pak jas. Denov mi e... za merak. :) Ozbilno. Ke prestanam so ozbilnovo ili policija?
Sive so posebni zelbi deneska, jas da sum prespiela tamu, Fliksi da prestanel da pijat... Eee majko mu :)
I Fantom ef da go spomnam, gladuvame. I Dimi so ne znam kj e. I Nati so barat zensko ime na n. Gi sakam denes ljugevo.

Iiii plus guska so specjalen pozdrav do specjalno coveceeee :wub:

OmarSpears

Stelar
Член од
11 декември 2009
Мислења
1.408
Поени од реакции
3.316
Draga,

denes posleden doma, od utre pak na fax, a ne mi odi ic, so ubo mi bese sekoj den do 12-13 h spienje, pienje kolku so mojs i ne mojs....:vozbud:meraci... E sega na pak od 6 treba da stanuvam sekoj den, da peglam mantil, da ucam oti mi idi sesija i kolokviumi eden kup...

Sakam samo use edna nedela i niso poke, ke bidam najsreken na svet...

P.S. padnav vo nekoa depresia so ova pesnishtevo Bice mi tesko i nekako imam feel-ing dodze mi da vrisnem...
:back:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Кајги... деновиве некако ми се чудни ама немаш појма колку ми се чудни... ми се дешаваат 3000 работи!!! секој ден до 3 4 да се спиело бе аман на шо личи... ај ке станам шо ке станам ке се проврткам ке ми се припуши цигара али од инат не палам .. не за др пробувам да ги оставам бе па ама некако не ми иде.. али ипак добро је од 2 кутии дневно на 5 6 цигарчиња и не е толку лошо... цел ден мислам на јадење а да ме видиш... коска и кожа на мене... со душа чекам да се видам со девојката само.. е тогаш ми се разубавува денов.. инаку цел ден е онака тмурен.. досаден... ладен.. нема шо да се праи бе..
за учење да не зборам.. имам 5 предмета да спремам а појма немам од нишо!!! нај трагично е шо немаме книги кај нас на факултете бе. од слајдови не си учи ни за 6ка... и најлесниот предмет шо ми е графика ни то јне го знам.. а н тој треба да бркам просек.. катастрофа кајги :nesum: не не.. не иде вака. мора нешо да се превземе...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom