Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Драга,
Многу сум изреволтиран, да ви ебам луѓето НЕПИСМЕНИ!

Rokerot

The Guitar Addict
Член од
30 април 2007
Мислења
218
Поени од реакции
20
ОУ ЛОВЛИ КАЈГАНА!

Умрен бев за јадење ко грк за мењање за македонското име.
ПУКНАВ. Све да имаш ЛЕБ да немаш навечер.

Најдов леб, се срадуав дека ќе праам тост. Fail.
Лебот беше толку стар што Адам го подгурнуал јаболкото со него. Презла.

Пикнав све што најдов в микровална и јадев нешто важно.

лоФ ју соу мач киСче <3

M

M del Mar

Гостин
Лејди ма...
се смрзнав надвор....а кај ладно, па другар ти смекси многу сака да се бие со шегата на моја сметка, да го искараш :pos2:

а мури...го сакам...ама он не ме сака :pos2: ништо од бизнисот :(

ајт...еден ден лејди, еден ден ќе ја најдам мојата љубовна среќа, иако сметав дека тој е вистинскиот, али како што тргнала работава ќе излезе дека нема вистински...:pos2:

Чао, фала, пријатно

Г

Господ

Гостин
Еyoo there Кајги-сан
Уазззап:smir:
Мене ми е малце онака знаеш разиграно...
Али коа сум разигран не пазам коа претам да не
лупнам некого.
Ја ете денес бев у некој мој елемент и кажаував работичка или две
што и не требаше да ги кажам и со тоа па може личноста нема да признае
али колку толку ја увреѓав и паа изнервирав.
Фак кајги ми шлапурка устиќево глуп сум ко кочијаш.
Ај више не какам на никој,али не ветувам пошто коа ветувам
увек онака само ми доаѓа да прекршам..
Ај фак поздравена да си ми уште миљон години:back:

Х

Ханзо

Гостин
O herro prease, нова Драгунова.
Само нова те вадат, случајно и десетта. Дојде и новата година, случајно две илјади и десетта (случајност), и поминаа 4 дена од неа. Во тие 4 дена не добив Ford Tudor, Tommy и 1911, но го добив она што го посакав последно. Иронично, тоа направи да загубам многу. Само дел од она што го загубив во овие проклети нови четири дена од две илјади и десетката, но премногу за еден слабак како мене. Фин почеток. Само уште 360 дена до следната...се надевам дека ќе поминат побрзо. Hold on.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Се чувствувам изморен. Психички и физички. Што ми е незнам али ај утре ке биде боље...изгледа. Би сакал да пишам денса1 или веѓи1 али не ми е до тоа. Ај поздрав.

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Кајги,

Лас Вегас е навистина едно лудо, уникатно, неповторливо место... И НЕ, не го мислам тоа поради казината, кои несомнено се симбол на „градот на гревовите“. Го мислам тоа поради архитектурата, малото гратче во градот, познатата Лас Вегас Стрип патека, различните и често паранормални шоу со магии и трикови, и нормално, пред се’, заради она, „what happens in Vegas, stays in Vegas“... И така.

Поз4е.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.996
Поени од реакции
12.574
Кеј
Кј ми ја пушти Мара песнава кј се запусти.

Флешој ме мавет сеа. Ај нид самван. Рајт нау.
Да,и некој стално ме бришит, снкир јас спамер4е некое сум. Уа модератори. Долу влада.
Ми се спијат, ми се играт на снегов, ми се излегвит, ми се прајт нешо. А неам сила за нишо. Јадам една коцка чоколадо со една смока. Прфект кобинејшн фор мај сатиксфејшн. Аиде, одам да се удам со песнава.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Повторно почнуваат да се градат ѕидовите околу мене. Прекрасно. Повторно осеќам како почнувам да се затварам во себе... е баш прекрасно... А премногу сум мелахолична и депресивна за да превземам било што во врска со тоа. Ах, совршено, нели?

Датумиве ми се измешани, јас као демек учам, не можам да спијам, утре за лична треба да се сликам, а косата ми е хаос, имам подочњаци кои 4 ден не ми се симнуваат од лице и фацата ми е кисела, не можам ни да се смеам...

И интересно е... интересно е што кога ќе кажам дека сум ок, сите ми веруваат... толку никој не приметува дека ми се иде да се откорнам од плачење?

Глеј ми го расположениево, а уште не дошло февруари... е тогаш ќе биде весело.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.934
Поени од реакции
73.475
Ајмо и јас да ти пишам. Не за друго нема некоја интересна тема за пишување па малку да ти се исповедам. Кајги првиве денови од нова година ми поминаа супер. Смеење, смеење, до посерување :pos2::pos2: Одамна јануари не бил толку одличен на љубовен план :vozbud: На божиќ два месеца ќе правам :) Иначе утре е денот!!!!!
Утре палиме оган ние дечиштава на играчиште кај мене во маало. Ќе биде лудо :):)
Патем ќе имам и две гостинки. Твои екс членки од Ѓорче :):) Се надевам ќе си поминеме супер. Ајмо кајги идам да те онадам по малце. Чаос :back:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Еј срцке, добра? ...топ си знам, него ја сум ептен тажна...:( се чувствувам многу мизерно, идиотски, гадно, катастрофално. Си плачам у моментов као пизда:kesa: некоја а неам храброст да напраам некои ствари и конечно да се соочам со вистината, ама ете мислам дека ќе се деси и тоа еден ден...фин ден. Само во едно сум сигурна, а тоа е дека што и да се деси некои работи кај мене нема да се сменат никогаш и ќе си остане она истото што го чувствувам во моментов, само не ми е јасно заштое тоооолку комплицирано, или да јас сум крива?:toe::(

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кајгано, набрзина бре, пред да си легнам да ти се испофалам.
Ме фати мрза деновиве, ама знаеш каква? ОГРОМНА. Спијам до ниедно време, дома ништо не фаќам да помогнам, дремам до 3-5-6 на компјутер пошо стварно се досадувам и после пак исто.
Среќа од утре ми полчнуваат некои ангажмани па ќе можам на раат да се вратам во нормала:)
Да легнувам сега јас додека не ми избегала дремката. За утре треба да бидам свеж:):вокревет:

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.940
Поени од реакции
1.485
Кајгано, абе не се договоривме вака Ние да седам до 4-5 сабајле... безвезе, ах преку Тасета веќе...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom