Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Бев на Цецита! Ме убедија шо, се за другарчињата....

293206_428348663883795_327122406_n.jpg

Член од
26 јуни 2006
Мислења
288
Поени од реакции
24
My dearest, немам воопшто спиено , и знаеш шо? Не ми се ни спие :P
Само до после да не колабирам...

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
3 саата само иам спиено, ако, ќе помини... до 14:00 ќе издржам, еве 11:00 саат дојдело... (Сам си се тешам :D)

Прекрасно се чуствувам последниве денови, то е добро! ^_^

PS, се мислам дали да си активирам пак фејсбуков... ај ќе размислам шо и како :свиркам:

S

Sheldon Cooper

Гостин
Д.К
еве ме повторно, како нов..
Чим стапнав во Скопjево ме затекна некоjа чудна тишина..а тоа да ти било некоj муслимански празник. И денес идам у маркет да си зеам нешо за пиење и глеам не работат - празнуваат. Башка моментот беше што пукаа динамитки на секои 5 мин. за да jа искажат нивната радост дека им е празник и дека звукот на динамитката е дел од нивното битие. Краjно разочаран, идам да барам листа на земjи со наголем процент на атеистичко/агностичко население - се пакувам и дим да ме њама.
И тоа.. аjт идам да се клањам.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
На ЦЕЦА синоќа, пропратено со сите (не)очекувани салтанати за еден таков хипно настан, на кој простата малограѓанштина покажува во целост дека нема култура и понашај. Ситуацијата беше ''Dance puppets, dance''. :вонзем:

ПС - Водка с утехом ми направи ќејф, guilty as charged.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Темата е затворена додека не се исчистат последните неколку страници од навредливите/несоодветните мислења и додека модераторите не направат листа за банирање на сите членови кои во темава ги прекршија правилата. Памет за другпат. Незнам што се замислувате и зошто воопшто мислите дека можете да го поганите форумов со дебилни расправии без да бидете отстранети од него. Или решете се по персоналните пораки, или имајте муда и најдете се во живо да си ги решите проблемите. Нема потреба цел форум да ги чита вашите сељачки пцовки и препукувања.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Повторно е отворена темава. 10 члена се банирани од форумов поради континуирани оф-топици и несоодветно однесување. Мислите следен пат кога ќе пишувате нешто на форумов.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Кајги.....моја плава љубави :)
на Бајрам сум се заљубил :)

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Знаеш што? Џиш емоции.

Ама баш. Неонски емоции, ко да имам односи среде концерт. Duran Duran, ете тоа ми е најсвежо. Нема подобра енергија од онаа што ја даваш и не очекуваш за возврат.

А уствари, ти се враќа ко виножито врз глава. Ех. Мек понеделник, ко шепа на маче, вовлечена во мрза. Перниче пуно зборови и соништа, си го носам секаде, ко Чарли што си го сака ќебенцето.
Мјау, ете така.
Џиш.
Ко џиџе, ко збор што открива нови светови.
Калеидоскоп од убаини. И си врвам по светов. Убаво ми е!:pipi:

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Се прејадов пинџур, before you know it ze garlic kicks in, притисокот ми падна на нула и сеа све ми е розево ^^
Легнувам да дремнам..
Потсети ме почесто да јадам лук <3

<--- ова ми се дешава.

Полна со љубов,
Ема.

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Сакам да го направам истото шо го напраи Хојт...
еееееееееее оти нема вампири на светов !

Shit, i watch too much True Blood, so sometimes i want impossible things..:cenzura:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Draga Kajgana, bots, bots everywhere.

From penis enlargement to fixed football matches. <3

whatcha know about jelly sperm? </3

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom