Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Robert Heinlein има кажано една поента која во срж ја објаснува оваа дилема, која не е само твоја.Драга,
Дали девојките во Македонија гледаат прави вредности и дали воопшто ги поседуваат правите вредности?.. Не ме сфаќај погрешно, не сум дошол да се жалам како сите девојќи гледаат само изглед или само пари, си водам доста промискуитетен живот немам гајле, но друго е.. Секој од време на време сака да најде некој посебен со кој нема да биде за една или две ноќи, некоја со која што ќе сака да биде, а не ова глупавиве шмизли што ми идат на курац.. Таман ќе најдеш некоја по мерак, искача дека типката имала дечко веќе година-две. Си викаш заеби ќе најдеш нешто друго, ама па и не е така на сите им фали по нешто, таман најдов друга по мерак па и на оваа и фали некоја даска во главата, не знам дали само ја сум разочаран и барам многу или има и други што се слагаат со мене..
Драга,
Дали девојките во Македонија гледаат прави вредности и дали воопшто ги поседуваат правите вредности?.. Не ме сфаќај погрешно, не сум дошол да се жалам како сите девојќи гледаат само изглед или само пари, си водам доста промискуитетен живот немам гајле, но друго е.. Секој од време на време сака да најде некој посебен со кој нема да биде за една или две ноќи, некоја со која што ќе сака да биде, а не ова глупавиве шмизли што ми идат на курац.. Таман ќе најдеш некоја по мерак, искача дека типката имала дечко веќе година-две. Си викаш заеби ќе најдеш нешто друго, ама па и не е така на сите им фали по нешто, таман најдов друга по мерак па и на оваа и фали некоја даска во главата, не знам дали само ја сум разочаран и барам многу или има и други што се слагаат со мене..
Зошто нели ако се родиш со путе по дифолт мора да бидеш манекенка, принцеза и лепотица. И не е важно дали се чувствуваш убаво во своја кожа туку е важно „бикот за расплод“ кој ќе ти биде маж еден ден да се курчи пред другарите каква риба уловил на кутрото му црвче.Сите жени се глупави и 'роспии, некои не се глупави ама се 'роспии, некои не се ни глупави ни 'роспии ама грди се, жените забегаа во некој филм на наводна еманципација и независност која ја практикуваат со тоа што ќе сменат 50+ пениси и ќе останат фригидни стари моми инаку Драга Кајгана јас сум добар денес еден другар ми рече дека лесно сум потпаѓал под влијание и го избришав од фб и на мобилен му го избришав бројот.
Moze on sam na sebe saka da si vika "Eh, kakva lepotica za zenska iam" i so toa da se custvuva poubavo, otkaj znaes, moze ne e samo za pred drugarite...Зошто нели ако се родиш со путе по дифолт мора да бидеш манекенка, принцеза и лепотица. И не е важно дали се чувствуваш убаво во своја кожа туку е важно „бикот за расплод“ кој ќе ти биде маж еден ден да се курчи пред другарите каква риба уловил на кутрото му црвче.
Ти како кандидатка да не се јавуваш да му го оддржуваш сексуалниот му апетит, а?Moze on sam na sebe saka da si vika "Eh, kakva lepotica za zenska iam" i so toa da se custvuva poubavo, otkaj znaes, moze ne e samo za pred drugarite...
Ama poso Raziel mng pameten e, zatoa ne moze da si najde nekoja za nego, ne za drugo...D
Da. Toa sakav...Ти како кандидатка да не се јавуваш да му го оддржуваш сексуалниот му апетит, а?
Хаве секс, кидс! FTW!!!![]()
Дојде средовековната недела. Тука е хепи, сите се шетаат на улица облечени во тој стил и амбиентот е таков. Ќе сме оделе во некоја крчма, таква... средовековна. Јас ќе се облечам како пиратка. Aaaagghhh!