Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
H

HITCH

Гостин
Знаеш што може да ме изнервира деновиве?! Ова што си играат детски игри, кои мислат дека никој не ги знае! Дајте малку акција, народ да погледа вестерн филмови, ама не кај мене у двор, тро подалечку... Патем, заборавивте да го кажете најважниот дел од информацијата, ама знам дека тоа го чувате за шурата негов кога ќе дојде од Немачка. :icon_mrgr: Комшилуков ми е бетер од Дивиот Запад, никогаш не е досадно... :giggle:

Леле, летово ќе биде уште потопло после информацииве... Тешко кој отишол, ама уште потешко на тој што се вратил! :pos:

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Кајгана, денеска направив една добра работа. Со ниет сум за уште една до крајот на денот.
Иначе, ми расте уминик. Се си мислев дека сум пораснала, ама ете, сум грешела во проценката. Цела ноќ не спиев од болка, и нормално, по правило, ми помина кај 7 саат, заспав и ке се успиев. Мака ми е што планирав порано да станам и да сварам кафе и да бидам фина девојка, ама ни кафе виде, ни финоќа :) Девојката спиеше како топ.
Ај следен пат ке станам прва :)
И откажав цигари. Вчера одвај со сила 2, денеска еден и некако неам желба. Нормално ли е да изгубиш желба од зависност без да се присилиш? Оти не ми се случува тоа со тестенините и со ракијата?
И да ги пофалам Да винчи за ненормално доброто топено сирење. И уништувањето на мојата диета.
Енд ај ем хевинг д тајм од мај лајф. Фала Кајгано.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Kajgance!
Se nadevam ke mi prostat moderatorite so pisuvam na latinica ali na lap topov nema instalirano mkd font -.- .
Nejse, samo sakam da ti kazam deka mi falis i vetuvam deka koga ke se vratam ke te citam redovno, a ne vaka nabrzinka<3. Inace ne se sekiraj ti za mene sto me nema, mene mi e najubavo!Sonce, more, plaza, iskacanja, po nekoe srinato koleno na zezok asfalt ama bitno ubavo e:icon_lol:Redovno si go pijam kafeto, uzoto i cat pat po nekoe koktelce.Meeracista!
A taka, na ti pesna edna sea:LOL:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Седимо ја и колега на работу, и случајно дојдемо до муабет “што ако Бил Гејтс ми се јави и ми каже дека сака да ме ебе само еданпут и ке ми даде 10 миљона долара.
И колега вика ке му даја и за 5 миљона, јао после некое време се реши и за миљон да му дам!
И колега вика за пола-миљон ке му даде... и такој ми си гу спуштимо толко много цену што накрај отидемо на некои бедни цифре и муабет бидна “може за тија паре, ама никој да не знае“ хахаахахахахааха!

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Седимо ја и колега на работу, и случајно дојдемо до муабет “што ако Бил Гејтс ми се јави и ми каже дека сака да ме ебе само еданпут и ке ми даде 10 миљона долара.
И колега вика ке му даја и за 5 миљона, јао после некое време се реши и за миљон да му дам!
И колега вика за пола-миљон ке му даде... и такој ми си гу спуштимо толко много цену што накрај отидемо на некои бедни цифре и муабет бидна “може за тија паре, ама никој да не знае“ хахаахахахахааха!
Абе педери има колку сакаш, пари нема...

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
Кајги,
Моите ми се лутат затоа што верувам во некои работи, во кои треба да се верува

Кајги,
Тешко ми е вака и мака ми е

Но Кајги,
Тоа е само нивно мислење

Јухууу

К

Кики.

Гостин
Драга,
нешто цијанид да не ти се наоѓа при рака?
Кој се стана новинар еј... :facepalm:
Инаку, ова со цијанидов е само затоа што сакам да се отрујам со стил, ништо страшно.
Реков дека се е отидено и имав надеж, ама сега ја изгубив.
И Господ не слуша веќе кога ќе речам да дава памет, ако друго не дава.
Така Драга, денес зборот некултура доби ново значење за мене, ама за тоа друг пат.

ПС. Кога ќе ја откажам пижамкава со Tinker Bell? :confused:
Поздрав, еве ти една :

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Драга, овие денови постојано мислам на едно нешто. Се сетив на времето пред многу години кога си допишувавме преку писма со деца од цела Македонија.
Од сите тие успеав да се сетам само на две и баш сакам да ги најдам на фб или можеби овде и да ги видам какви си, што прават во животот и слично.
Едната се вика Наташа и е од Струмица, има поголема сестра и помал брат, живее во некое од селата. Другата е Јана, живее на Џон Кенеди во Скопје околу 22-23 год.
Ако се препознае некој нека ми пише ПП :)

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
^
Добро е, не се прејадувам само јас во 1 после полноќ :cuc:

Член од
26 јуни 2012
Мислења
167
Поени од реакции
135
If not pointless and senseless, not art.
Млад музички теоретичар со едно обично стапче ја измерил обиколката на земјата. Пред 2000 години. Trully fascinatint. И го направивме наука тоа. Една детска мечта ја направивме наука која е врзана со еден куп непотребни работи. -.- Ах ние луѓето.

Им го силував денес новиот албум.

Убаво е кога си на работа само 2 саати и после можеш да се посветиш на еден куп активности кои ти значат нешто.

Г

Грејвдигер

Гостин
ДК, многу ме изнервираа ова последниве срања што се издешаваа. У пм!
Инаку си добив книга за гага. Одамна сакав да си ја купам, ама некако не ми се даваа пари за неа, ама вака е супер. Само уште да најдам време кога да ја читам. :)
И трето, НАПРЕД ВАРДАР! :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom