Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Како ми замирисаа ќофтињата од комшиите, ми иди да му се бувнам на вечера. И тој што го измислил линекс форте е во ист ранг со тој што го измислил линукс.

К

Кики.

Гостин
Драга,
ако издржам до 30 август ќе се прогласам за народен херој. :tapp:
Смотлево не се јави да каже дали се вратил или не, а баш ќе го малтретирав... Последниот пат ми рече дека сум била геј-радар, затоа што сите кои ми се свиѓале биле геј. :icon_lol: Будала... Не дека е далеку од вистината:rolleyes:, ама можеше да си го зачува мислењето за него.

И уште нешто... Луѓево не сфаќаат дека сите исто не чека(место од 2 метра, за мирен сон) и дека треба да прават добро, а не да завидуваат и да прават лошо.
Поздрав, еве ти една песна колку да не е без ич:

2

~2A

Гостин
Драга

Колку што растам толку повеќе расправии имам со домашниве.. :tapp:
Другариве па ми вршат притисок да излезиме да излезиме,а не оти ми се излегува мене домашар човек сум,особено за навечер ретко ми се излегува...
Се договарам односно им давам потврден одговор дека ќе излезам на другариве,си идам дома ми викаат треба да го чуваш брат ти.
-Му реков океј,еднаш ќе речам да излезам надвор и пак,брат ми братми(преку еден ден го чувам,оти мајками и татко ми се на работа).
И зедоја ми се изнаразвикаја.... јас во себе: Другарчинава сеа се лутат ( секогаш ми се лутат) секој за свои интереси бе,им одам 1км до кај нив ги викам за тие да се најадат да седниме скоро до порта шо се вика кај нив, и после ај пак враќај се накај дома 1км.Ако им речам не излегувам... НЕ ТЕ ВИКАМЕ ПОЈЧЕ :tapp:...
Сега заклучив дека треба да ставам крај на тоа и си велам па нека се факнат..... не ми треба веќе никој..
FOREVER ALONE!!!! <3

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
важен ден ми беше денеска, 9 години мушкост си го викам :)
го памтам шокот ко да беше вчера, се отиде пребрзо, и си влегов во канџите на човек со лош табиет и комплекс на супериорност, знам дека не сакаше да биди вака а и можеби те разочарав што не постапив како што требаше, али немав храброст и смелост како што имаше ти, ги оставив да ме потрунуваат и тоа ми го правеа се додека не се навикнав на тоа.
сакам да те видам барем на кратко онака две реченици да си размениме ам знам дека е невозможно, ќе го ставиме тоа за покасно,многу покасно :)
од утре на одмор сум ќе одморам од се па дури од тебе, се гледаме другиот понеделник :)

K

kalimer0

Гостин
"Неможе да биде добро нигде кога во домот е злото" - РНС

Чувствувам дека можам да го совладам секој надворешен непријател, ама лошата ситуација меѓу најблиските е она што ме убива.
Неможам да се борам на повеќе фронтови и знам дека некаде ќе изгубам ама ќе ги натерам да се испотат.

Член од
26 јуни 2012
Мислења
167
Поени од реакции
135
Е стварно сакам рап со тапани, чинии, хеликоптери, алуминиумски врати.

Антикооооон! :D

Ај чао! :D

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
kajgi ke doe li vreme da si se ispukam ko so treba a
ajde ke izdrzam do 1 uste 10 dena se
dobra nok kajgi4

roknroler

Umetnik
Член од
28 август 2011
Мислења
96
Поени од реакции
160
draga otkoga ja nema vo mojot zivot,disam so polni gradi:)))) i love freedom!!"!

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Мајке ми, ете се вратив од свадба и се најдов затечен дали Кајгано да си го затворам профилот овде!?

И така сум тиње.

Г

Грејвдигер

Гостин
Гутен морген. :coffee:
И пак понеделник, работно... и пак со душа (или па без? :)) ќе се чека петок и пак да живнам малку.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Не можеш да бидеш жител и на микро и на макроопштеството.

Онда можеш да се зближиш со луѓе кои постојано зборуваат за нехуманоста и црнчињата во Африка, мислејќи си колку се само овие луѓе фини, но истите тие без да трепнат можат да ја скинат цела комуникација и со тебе и со другите во својот живот. Под изговор дека општеството е нефер.

Од друга страна имаш луѓе кои сакаат да остават груба претстава за себе, а уствари имаат ранлива душа и нејќат да бидат повредени. Тие можда нема да донираат за бездомни деца и сл се` дур не им тропнеш на врата, ама имаат изградено грижа за луѓето во својата околина.

Не можете да бидете all over the place. Секогаш ми се сомнителни оние што пробуваат да бидат пријатели со сите или што ми пропагираат за world peace. Засега сме како мравки, овде и сега, колку можеме да придонесеме за светот - е онолку колку што можеме да придонесеме за луѓето во својата непосредна околина, плус можда некоја донација за африка. Да го смениме макроопштеството, не можеме. Да бидеме такозвани жители на светот, не можеме. Заебете давањето пари на циганчиња по улица ако не сте способни (не парично) да ги најдете правите лекарства и начини на лечење за родителите.

Друго, огорчена сум и потсмевливите тврдења на моите дека уште на млади години сум си ја зацрнила душата се веројатно точни. Уште сум студент, али радо би се вработила и би имала деца пошто остарев, страв ми е дека почнав да се уморувам не само од проблеми, туку и од секојдневие.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom