Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.971

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
другар
денес цел ден иако беше петок,ама беше и Св. Недела и тоа цел ден.
Бев во манастирот Св. недела-т.с.наша православна црква во Катланово.
Супер беше.дури и еднаш се оладив во Пчиња.
Имаше музика и играње.А за најдобра играорка ја одбраа една мома,можеби беше од Велес од каде имаше два автобуси со гости, ЧАО.

Член од
2 март 2012
Мислења
93
Поени од реакции
56
Драга Кајгана, кога ли јас ке оздравам, де синуси де ова де она. 2 месеца на раат не можам да застанам, се нешто ми се дешава. Сега пак некое отровање имам од водата, јбг тоа ти е кога пиеш од прскалка за трева... и плус 3 дена не можам ништо да јадам.. не е фер бе :(

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Драга

Утре го женам братучедот. Со среќа нека му е. Ја девер сум, ваљда нема шамар да испијам :D У недела бегам до Орид малце на "одмор". Така да нема многу многу да те дружам. Нема да ми фалиш немај гајле <3

Г

Грејвдигер

Гостин
ДК, ја ќе тепам некој деновиве, само кој ќе биде тој среќник...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Драга

Утре го женам братучедот. Со среќа нека му е. Ја девер сум, ваљда нема шамар да испијам :D У недела бегам до Орид малце на "одмор". Така да нема многу многу да те дружам. Нема да ми фалиш немај гајле <3
е брат, и ја баш сега пред месец дена бев девер на свадба и ќе треба малку од повеќе новчаникот да го отвориш :D за да влезеш кај неа мора да платиш, кога ќе ја видиш невестата во чевлата пари да и ставаш по 3 пати, после кога ќе треба да ти ја предадат невестата пак пари да даваш :pos: ама како и да е убаво да си поминеш.....

инаку драга...
нема што да ти кажам нешто посебно, па ти се си знаеш за мене. не планирав да ти пишам ама кога го видов постот на Драчево се присетив колку весело и убаво си поминав на свадба и мораше да искоментирам.
ај ча0

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
ДК
Се остваруваат сега засега сите замислени сценарија!
Јас+лежалка+алкохол+ уживање+добра храна+за маж сега засега на тв нешо :pos:.....ај ќе бркниме некое лижалче потака кога ќе дојде ред и на излегувањето........ сеа да легачам уште малце и да се изнауживам....
Каква сарма со винова лоза сум напрајла денес немаш поим....мммммм! Се мислам утре што да прам ручек? Битно винцето не ми бега од трпезата, старо друштво сме ние зарем не :love: ко шо вика другар Мики Ј. свака част на чоечево има право за се...:sneaky:
И така ме и мојот заслужен одмор..... fuck yeahh

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Половина час се обидував да разубедам емо факинг нежно депресивни тинејџерчиња кои имаат проблеми со женските, дечковците, другарките, се каралеле и не им било убаво, па така животот им бил наводно многу тежок и грд, а уште не ја почуствувале загубата на некој, онаа внатрешна душевна болка која корни..........дека токму таа болка е една од најгрдите работи. Дека мора да се ужива и да не се замара со глупостите кои ни се секојдневие бидејќи крајот така ни се гледа.............многу блиску.
Играв фудбалче на компјутер, слушав музика, гледав глуп филм хорор, излегов в чаршија малку да ме фати воздух и то, се прибрав сега дома и слушам некој глуп рок на акустична гитара оти се чувствувам малку глупо.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Драга, ова одамна е надвор од мода!

АнаКаренина

Muy Tranquilo
Член од
30 јуни 2012
Мислења
104
Поени од реакции
228
Драга, треба да ми кажеш која е целта на постоењето. Дали е таа цел иста кај дете кое боледува од некоја бизарна болест, кај мене, и кај ладнокрвен убиец? Дали сите ние сме некаква игра на случајност?

Ме мачат темни мисли вечерва.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.993
Драга, тука, на 21.07.2012 во 06:16 часот, јас - ManUtdChampions се самопрогласум за ВАМПИР! Да си знаеш, наредниот пат кога ќе испаднеме на кафе да не јадеш од тоа лукот.. mwa <3

Aaa и уште нешто.. Утре ова време одам на еднонеделен одмор.. Ееее, чек де и ти па, не плачи одма.. Не се секирај, има и таму нет-кафиња, ќе ги посетувам секојдневно, бар по пола саат.. :) Додуша, не заради тебе, заради една друга драга, ама битно ќе искористиш и ти.. ПоздраФ!

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Станата сум пред 2 ипол саати...Викендов ми е слободен, ама џабе - пак ненаспана ќе останам...:mad: Малите несогласување во комшии имаат потенцијал да преминат во тешки инциденти, поготово рано насабајле и во вакви ситуации ми е криво што немам блендирани врати и прозори...Божем во куќа живееш, двор ова-она, ама џабе, а тек во зграда да си со овие... :rolleyes:
И мислам дека крај на август има шанси да земам одмор...:) Максимално ќе го искористам...
Ова лето од кога е почнато, јас не сум наспана како човек...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom