Кајгана, доцна адолесценција е лоша работа
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
)) Ама затоа пак, јас сум возрасна и ке попуштам.
Иначе, одвај чекам да заврне. Косава не можам да си ја средам, бушава сум веќе 5 дена. На моите им ветив дека повеќе ке се врткам дома, и дека веќе нема да скитам толку
А сите сме свесни дека уште утре ке избегам
Само да ми се јави некој да одиме некаде, и јас сум веќе во патиките. Пред еден саат си дојдов и веќе планирам кај ке одам утре. Убавина и проклетство е да си стрелец. Скиташ насекаде, ама најблиските секогаш ги гледаш на 5 минути додека распакуваш една торбица и полниш друга, пискаш кај ти се чорапите и им викаш, глејте на фб како сум си поминала.
А да...среќа тоа фб што измисли некои работи да ти се јавни, некои само за пријатели а некои само еден-двајца.
И ова го имам кажано неколку пати, ама сега и јавно - на некои луѓе не знам како да им вратам за несебичното дарување на среќни моменти во мојот живот. Силните прегратки, охрабрувањето во тешките моменти, моментите на молчење и совршена тишина и уживање, возењето по автопатите, разглобувањето на ставови и јадењето топено сирење...Наздравувањето по 20 пати со една кригла и секогаш за различна причина...Направените ситници од луѓето се мојот рај.
А, да. Dancing is my life.