Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Г

Грејвдигер

Гостин
ДК, не знам дали е до мене или луѓево се станати за никаде... па да му е*ам мајката, од толку народ на никој не му се излегува, поарно им е на фејсбук да седат и да си објавува песнички и да војаришат слики од Сам`р 2012. И на крај пак јас ќе сум тој што не вика и сум се изгубил... шо к*р ќе ве викам кога еднаш, двапати, трипати ви било подобро да седете на компјутер, отколку да сте надвор.

И шовебам, ќе си седнам сега на тераса сам да си пијам кафе и да си го пуштам мозокот на пасење... и нека доаѓа веќе август да мрднам од тука, оти ќе умрам. o_O

Член од
26 јуни 2012
Мислења
167
Поени од реакции
135
Да не може човек да одмори еден ден.
Мене мама не ме бара толку бре, дечко. Ако работам кај тебе, не значи оти треба да знаеш шо праам у животов. Ебате!

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Драга , денес бев до Св.Јоаким Осоговски во К.Паланка . одамна не сум бил и мерак голем ми се напраи што отидов . преубаво е .
Малце вруќо беше али јбг тоа е , клима и испичивме . е така ае остани ми поздравена ;)

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Кајгана, не ми се верува дека може да биде толку убаво кога е толку жешко. Ама клима рулз бе, плус ролетни :)
Полека стравот ми поминува, уживам како мало дете. Да знаеш ти како гушка, уствари мислам дека знаеш...
Иначе, полагав, бев на сладолед (чоколадо со портокал, драга, страшно добар), па бев на пиво и тако чипс на жешкото и се изнамуабетев(ми фалеше тоа), па скоро 24 саата бев у нирвана. Додека бев у нирвана пиев и ракија, јадев шопска, макарони и сладолед.
Иначе, горда сум на тоа дека ми поминаа пијанствата, дека вчера само од 2 ракии се опив, што е добро, значи дека веќе не ми треба пола литро за да се опијам. Значи тренингот што го имав, пиење секоја вечер, а секоја втора опивање, ми поминал. Среќна сум. И 2 цели дена цигар неам запалено. Уште не ми е јасен мојот став и однос кон цигарите.
И уште си ја барам една песна од Пол Елијар. Сеа Форест ме потсети со тоа неговиот пост. Ако некој ми ја најде песната, го частам пиво.

H

HITCH

Гостин
Најголемиот, највредниот и најубавиот комплимент е кога ќе речат колку убава жена, а не колку убав фустан. Фустанот треба да ги покаже/истакне најубавите облини или да ги задскрие недостатоците, но никако не смее да биде во преден план, if you know what I mean.

They say I'm really sexy, and I ask what`s sexy??? :icon_lol: I'm retired, but I work part time as a pain in the ass. Just for the record I'm doing it great!

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.887
Драга Кајгана

Иако сум една година и нешто член, поради тоа што не бев редовно активен некако се ми е чудно и ново тука. Си менив ник пред некој ден и ќе пробам да се уклопам деновиве, па ќе видиме што ќе испадне. Не сакам да кењам за мојот живот во моментов, но ќе го бидне и тоа деновиве. Мора да напоменам ама дека деновиве сум презаразен со Алтер Бриџ и бендот им е топац. Незнам зошто само порано не сум го открил.
Ко што читав на темава сите праат еве ти една, па еве една и од мене од гореспоменатите.

I want to rise today, and change this world
yeah, oh yeah
oh, won't you rise today, and change this world?

К

Кики.

Гостин
Драга,
добро е... т.е. не е добро, ама ќе биде најверојатно... Ако речам дека малерозноста поминува, ќе излажам, па затоа ќе си ќутам.

Страшно ми фали братучед ми... :( Се видовме на Скајп, но не е како во живо. Нормално, затоа што е постар, мора да ме зеза за се и сешто и да се занесува, ама ако, добро го познавам, знам што се случува и колку е исплашен во моментов. Лигле е како мене - фамилијарна работа. :cautious:
Го видов и внук ми и не можам да ти кажам колку ми идеше да го изедам... :X3: Иако малце ме расплака, затоа што не можам да го гушнам и да го бакнам како Ескимче со носето... Лани многу време поминувавме во гушкање и играње, ми фали тој период.:confused:
Пак почна со прашања за тоа кога ќе идам да го видам и како тој ќе дошол со „plane“ ако јас не сум отишла и ќе ме земел... Душиче е. :X3:
Ајде Драга, доста ти беше, идам да гледам нова епизода од серијата: :)
Поздрав, еве ти една одлична:

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
срцке

ах што сакам да најдам утре 500 евра на улица..
или не бе, 200 илјади евра во ташничка ми звучи поинтересно.

:pipi:

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
kajgi mrzam vaka vakvi raboti
koga ke zastenes vo mesto nekade i tapkas ni napred ni nazad samo vo mesto stois a vremeto pominuva
poleka se naviknuvas na toa tapkanje vo mesto i zatupuvas kajgi
mrzam koga vaka mi se desava ni napred ni nazad .....
ke citiram od edna pesna kajgi
''Your jobs a joke, you're broke, your love life's D.O.A.

It's like you're always stuck in second gear
And it hasn't been your day, your week, your month,
or even your year ''pozdrav kajgi

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Драга...

Бев као излезена во мојот роден град. Се чувствував како да сум на екскурзија :)
Двете пива „Скопско“ што ги испив во клубот беа ужасни! Изгледа некоја лоша серија пратена во родниот ми град (n) Како да пиев скопско во кое било потопена шунка :facepalm:
Како и да е, убаво си поминав :D

Драга, ако збориме реално, нече гром у коприви :) Амаа, има надеж во мене дека хоче, зошто инаку баш ќе бидам забавна тема за ремет во цело друштво :D
Seriously, да бев... блазе мене ќе беше :pipi: Вака, само си се восхитувам, од страна :)
Ауу, I need to... :)

Te quiere como siempre...
La Española :love:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Kajгано че го гледав Форест Гамп, арно ама членовите од Block Out објавиле концерт денес од вчера некни настапот на Exit.
Батали филмот.................нештово ми дојде како (како се вика тоа покерското кец на 10ка, врска немам оти не играм покер) :)
Инаку в чаршија то па то, седев в парк, пијав некое германско пиво, а на бината пееле Желко, Џеј и нз уште еден не ги видов убо ми беше на трева.

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Кајгана, у скоро 4 саат сабајле, изнервирана од што не успеав барем да се напијам, не опијам, сакам да ти кажам дека не треба да излегуваш со стоматолог. Невер. Оти ке ти каже дека му се свиѓа твјојата кдјмднјхбцнјднцмдкс голе лево. И ти ке се чудиш што ти фали, и у најголемата галама ке ти објасни дека двојката ти била милиметар понапред од кецот. Коо јас да неам дома огледало. Му кажав фала, и се завртев. Не се ни сеќавам како се викаше. Ама типот долго нема да си фане некоја.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom