Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 мај 2012
Мислења
186
Поени од реакции
112
Кајги, што да се прави со оваа горештина? Седам сам во соба по боксерки и маица, дури ми иде и гол да се соблечам:rolleyes:. Туку овие неколку месеци ме фатила една мрза што дури сите се жалат од мене, се викаат дека ништо не сум помагал. Веќе месец дена се спремам да отидам да се шишам, ама никако да отидам. Пишувајќи, ете заборавив да му кажам на татко ми да ми закаже, изгледа сонцево ме удрило во глава па се заборавам:D:ROFLMAO:
Иначе нов сум на форумот и прв пат ти пишувам и се надевам дека дооолго ќе си се дружиме:)
Догледање до следното пишување и лека ноќ на сите..! (y)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Синот го прашува таткото:
-Тато, кој ме донесе мене на свет??
-Па сине, штркот те донесе.
-Леле тато, кој ѕвер си, еб*ш се живо...браво!
AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
Драга,

све је лако кад си млад :))

Се чувствувам супер,конечно ми тргна у животов :D да не се урочам пу пу :D
Aj ке се чуеме утре,идам да спијам.
Бај бај :**

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Драга,

досадно мие, најдосадно шо можи.
Цел саат и пол си тепам некојси волци и сл срања, и само 1 левел ми крена..етое.

Изгледа пак ќе дремам така до сабајле :(

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
ДК,многу е жешко неподносливо мора да се избега од ова пеколов,страшно станува.
Ни фишо не е фиш на ова жешково во градов.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Драга,
no more Placebo for me! Тешка депресија ме спука. Ама го сакам бе пааааа најубаф е :love:
како и да е последиот испит од семестарот го полагав вчера, златна деветка нек се угоде, нека почне летото официјално.

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Кајги и официјално почна испитната голгота!
Денес имам испит, важен, не сум легната ич, значи да се пресметам гувеам од 13 часот вчера и ќе гувеам до завршетокот на мојот трип... испитот ми е во 15 часот, трае 1 час, а после тоа ќе тркнам до шпар да купам јадење за наредните 3 дена! Доѓам дома,спијам едно 4-5 сати и опет над книга, неочекувано ми испадна испит за утре, + имам испит задутре...итн... КУЛ едвај чекам :facepalm:
Од толку учење почнав мочка и крв да сонувам :вонзем::facepalm: бељким ќе го скинам на прво...дајбоже!
Друго, за 3 дена се селам, па и за тоа се секирам....
И официјално уште 2 недели сум тука! Леле суво ми е грлово, ко ќе дојдам дома има цела бочка да испијам..... и да се изналежам....:vozbud:
Ама да не си прам предвреме бајрам со мозоков, да одам да си ја дозавршам работава, па после ќе ти кажам шо беше и како беше и со кого беше :pos:

Член од
26 јуни 2012
Мислења
167
Поени од реакции
135
Вечер го оам на Орбитал.
Мислим, ги слушам толку време, и еве ги, идат.

Фала му на другарчето шо чести карта, Госпо да го живејт.

Ама ак` иам пари, за Дет Кен Денс го частим ја. :D

G

Gray Foxx

Гостин
^
Ќе рока друже. :D
Иначе, оти бе воа вмровчињава се толку глупи бе? Дај некој нека одговори.
Мислам ова боли ептен, да ти влијае на иднината неписмен вмровец.
Крв да серете, раја проста бугарофилска.
А вечер Орбиталллл........

M

Moon Child

Гостин
^

Иначе, оти бе воа вмровчињава се толку глупи бе? Дај некој нека одговори.
Мислам ова боли ептен, да ти влијае на иднината неписмен вмровец.
Крв да серете, раја проста бугарофилска.
А вечер Орбиталллл........
За ова мислиш? :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Членот Cold Breath има најак потпис на цел форум моментално! :pipi: Е тоа, и да ти кажам дека во последно време приметувам дека повеќето од луѓево што се на возраст негде од 25~40 се понашаат ко да имаат 15. Што ќе беше оваа незрелост :eek:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Draga Kajgana, ko vchera pamtam koga dadov mnogu pari za originalna kopija na windows, deneska mi izleze This copy of Windows is not genuine, vo dolniot desen agol, ama lesno bilo be da se oslobodam od toa, staiv background shto e bel vo dolniot desen agol za da ne mozham da go chitam nikogash toa, i onaka slabo go koristam toj kompjuter ama prechi :D

eh draga, isto taka deneska si go sunchav gazot na balkon, onaka "topless" :D

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
ДК,
колку е добро среде северниот ни сосед да комуницираш со локални жители на прилепски, струшки и ресенски (и неговата Мала Преспа варијација) дијалекти :vozbud:Добро е да научиш дека уште постојат луѓе кои не влегле во грдиот просек на претопување.И го мразам ова претчувство за лоши работи упм :mad:

ПС:На Табановце имаше еден дечко и една женска, делеа нешто флаери Invest in Macedonia or shit, си викам да не беше Цитро со комшивката :icon_mrgr:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
... најавна шпица.

Деца, никогаш не бидете искрени, ама тотално никогаш, никој то не го почитува.

... додуша и во двата случаеви си зафркнат, и да бидеш искрен, а и да не бидеш искрен.

... одјавна шпица.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom