Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
... најавна шпица.

... јака авантура деновиве ^_^ Сеа време е за малце одмор...

Убоо е се, уште само да имавме повеќе време за да бидеме заедно :(

... одјавна шпица.

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Кајгана, киснам на темава оти на сите други можам да се скарам со некој, а искрено, не ми се кавга. Само ги читам. Дури и за сомовите у велешко не ми се пишуе.
Ептен сум ин муд, сеа тргам на кафе со некој кој ми е многу мил, и што ме научи на милион работи у животчево.
И така, денеска ми се живее. :)

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
многу бугари се накотиле на форумов.....Ах Кајги, твојот космополитски поглед.....

А

Антоние

Гостин
Денеска брат ми ми донесе едно симпатично малечко маченце. Целото е сивкасто а ноџињата му се бели. Го избањавме, го исушивме и го наручкавме со млеко и остатоци од печеница од која си направив огромен сендвич.
После му дадов да се игра со едно капаче од пластично длето (оние тркалезните). Сега легна да спие како топче од крзно.
Незнам колку долго ќе издржи во ваков затворен стан.
Прееска првпат кога го земав во скут, рипна за да се фати за мустаќите. Како резултат на тоа сега имам неколку мали рани испод носот и на муцката.

Одамна не сум бил волку среќен :)

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
денов е мизерија, ногата ја шинав..

Член од
25 октомври 2010
Мислења
736
Поени од реакции
704
Ќе успеам ли драга кајги.... морам за себе ти ветувам , долг е патот и тешки се ударите али враќање назад нема, духот ми е силен но телото слабо, ти ветувам се гледаме на врвот

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Драга еве ти еден љубовен пост :love:

You're epitome of everything I've ever looked for in another human being
I sort of feel like I'm on drugs when i'm with you. Not that i do drugs, unless you do drugs, in which case I do drugs all the time
I would rather share one lifetime with you than face all the ages of this world alone
I love you. Like a sickness and its cure together
You bewitched me, body and soul
I'll love you always. Until your heart stops beating, 'till the stars turn cold. Forever
I came here tonight because when you realize you want to spend the rest of your life with somebody, you want the rest of the life to start as soon as possible

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга,

Ме иритираат луѓе кои ден после кавга се понашаат како ништо да не се десило. Значи јас можам 100 пати да си го вртам филмот и да се туфкам околу тоа, а тие скроз нормални! Извинете јас не можам така. И да ако си дама дама ќе бидеш и дома и на улица и во кафиќ сегде. Карактер е сосема едно а фолирање скроз друга работа. Беогард ми годеше и тоа многу. Се вратив со ладна глава. А сега... Сега имам потреба да се мушнам некому во прегратка и да не кажам ниту збор.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
163
Поени од реакции
323
You can take everything I have
You can break everything I am
Like i'm made of glass
Like i'm made of paper
Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground
Like a skyscraper!

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Драгице,

дали спротивностите се привлекуваат или пак ни добро утро не сакаат да си кажат ? :unsure:

К

Кики.

Гостин
Драга,
само што се вратив од гости и не можам да ти опишам колку ми беше интересен зет ми. Цело време ми објаснуваше како плачел кога го видел Калин (така ќе се вика срцето) и како се почувствувал како татко... ме расплака, па после се слушнав со братучетка ми и таа уште толку ме расплака. Ама битно се е добро и најверојатно утре ќе се видиме. :) Едвај чекам да ги видам. :)
Нема поубава слика од таа кога таткото ги гушка мајката и бебенцето. :)
И седејќи така, ја решивме иднината - Калин ќе станел фудбалер, а сестра му тенисерка (има време за сестра му [може ќе биде брат], ама да се знаел планот). :D
Така Драга... еве ти една: :)

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Драга,
од кога не сум се почуствувала вака, најдов барем на 30тина минути некој мир.
Никогаш не сум се почуствувала поопуштено, Клупава се наоѓа на толку раздвижено место, а сепак е осамена од другите.. Прекрасен поглед.
Сеа можам само да легнам и да заспијам во беспрекорна тишина..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom