Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
--- надополнето: 19 мај 2012 во 04:16 ---
Dj- Spin that shit !

M

Moon Child

Гостин
Драга, лесно им е на некои луѓе да речат, било што било, крени ја главата горе. Ама не е така лесно како што се изговара.
Несакам да се сменам, вака се навикнав и вака ми е убаво.Не ми требаат луѓе, сама можам се.

Отидов...

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Не испуштајте ни секунда од денов, зграпчете го и уживајте во него. :)

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Драга денес сум на рд парти :свиркам:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Драга,
уживам во тостот и еспресото и во тмурново време кое ми дава мотивациjа да седнам и да ги спремам сите испити :)
Ти посакувам убав ден <3
хм, пиев еспресо, времето е такво... пак ме мрзи да учам. Мора да е до тостот, МОРА !!!

хеј, по обичај пишувам у темава само кога имам колоквиумска, па ај да не ја прекршам традицијата, ваљда среќа некоја ми држи... Шта да ти причам, викенд у кој сум заглавен дома и треба да учам, а ја не учам... класика! I must go out now, али ти ветувам вечер го греам столчето.

п.с. back in time, точно 10 години од денеска...

19.мај.2002, во доцните вечерни часови, скопскиот плоштад така празен, ненасетувајќи дека за 10 години ќе личи на хиподром почнува да се полни со народ. Чудна коинциденција, сите се облечени во жолто или зелено.

Низ другите улици на Скопје и низ другите градови, штама... Сите се пред телевизорите... После час ипол борба, Зоран Видевски тогаш сеуште неоќелавен но со зарипнат глас извикува:

... пет секунди до крајот, Кастратовиќ - Будимир, цепелин и гооооооооооооооооооооол !!! Кометал е европски шампион!

10 години после тоа, уште се ежам на тој момент... :)

http://kirilica.com.mk/vest.asp?id=70231

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич пошо сум човек кој сака да ги одржува убавите работи во живот, макар биле и минато, да ти споменам дека на денешен ден пред десет години највисоко се развеа македонското знаме. Кометал ја покори Европа. Време е за носталгија.

Слушнете ја само поезијата на Атанас Костовски и Зоран Видевски...

Ех колку само ни фали ваква дешавка, пак :(

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Драга,

Не знајш која лепота ја осеќам во моментов.Си седам на тераса,чадорчево отворено ми прајт сенка а јас си млатам едно капучино со чоколадни преливи и се по пропис.Совршено е..

п.с кој си имат за учење дома му е чисто:giggle:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Емоции ме пукаат деновиве. Колку само брзо лета времето и како само работите се менуваат, а некои работи сепак остануваат вечни и непроменливи. Интересно ми е сето тоа... И покрај фактот што не би се вратила во одреден дел од минатото, драго ми е што имам спомени. Без разлика на тоа дали се позитивни или негативни. Убаво е.
Недела дена ќе ме нема, нема да сум тука... Ако ништо друго барем ќе сменам околина и ќе се одморам од се, затоа што периодов и не беше баш најдобар.

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
никој нејќе надвор да искочи бе..
корења пуштив дома.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.030
Поени од реакции
12.707
Драга,
НЕБООО СЕ ОТВОРИЛООООООООООООООООООО!!!!!!!!!! то е то то то тооооооооо! Долго чекан момент, не можам да си повервам на очиве! Одам да славам, цел викенд славје!!!!!!!!!!!!

Q

qazwsxedc

Гостин
Драга,Челзи освои лига на шампиони,незнаеш колку сум среќен:D

К

Кики.

Гостин
Драга,
знаеш дека иде крај на светот кога ти ќе станеш за испит во 6 сабајле, а професорката ќе се успие и наместо во 8, полагањето ќе почне во 9. :tapp:
Барем се извини... После тоа едвај ме препозна на сликата од индексот, па ми вика: Се мислев по очите дали си ти, затоа што по косата дефинитивно не си ти. :D Сепак, најважно од се, е што добро поминав на испитот. :)
Инаку, ок беше денов, малку шетање после факултет, малку дома и така. :)
Сега го гледам креветот на една страна и преводот на друга и се чувствувам како во каубојските филмови за време на двобој.
Така Драга, ајде поздрав. Еве ти една :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Кајгано,
дочекав Тери да крене трофеј у ЛШ, ми иде да се убијам. Најсериозно!

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Kajги те напуштам на неодредено време ...

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Кајгано,

Тажно е кога квалитетот опаѓа за сметка на квантитетот.. Беше еднаш место кога луѓето помислуваа по два пати пред да пишат мислење, сега се поинакви времиња.. Светот сепак останува на помладите, со среќа. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom