Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Кајганче, ми фалат уште жетоните со број 2, 11 и 25 за да ја имам Star Wars слагалицата oд Ruffles по втор пат соберена. Ако имаш некој твој радник што ги собира нека се пријави за да се менуваме.

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
:place::place::place:
Oу мај кајги....
како бе не го видов порано? тоа преслатко суштество,
зашто се заљубив, заштооо????
за на крај да го побарам, и да сфатам дека веќе го нема? а?
:(

ужасно сакам куче. али ете, тоа шо го сакав си нашло друг сопственик :( :nesum:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
ми се спие............
ти пишав само да не ме мислиш :kesa: ииии
држи ми среќа за утре за на школо :back:

:back:чао жолчке :back:

Г

Господ

Гостин
Драга Ќајѓи :smir:
-Шо ти е бе?
-Ладно ме' e бе :pos2:
Одааааамна не сум ти пишал...
Иначе да ти се пофалам не сум гејмал цел месец :pipi:
Али живот је тапа:toe:Коа гејмав бар си го испунував времето со
нешто сеа нишо не правам дома нит учам нит гејмам нишо...
Монотонија на кило:kesa:
Иначе се ближи денот на нарачка на новото гитаруле и да ти кажам
денес тоа ме држеше у живот и толку сум бил среќен шо рипав ко луд дури професорката по Македонски шо ми е мајка ми се закани со избацивање од час:pos2:
И то е то на цветче:smir:

K

Kicky

Гостин
Драга кајгана,

прекрасно е чувството кога сe oдвојуваш од другите, кога отскокнуваш од мнозинството и кога правиш еден позитивен чекор напред, а другите околу тебе тапкаат во место, а имате сите скоро иста количина изедено во животот. Уште е попрекрасно кога во тие моменти, додека го правиш тој позитивен чекор си сам, апсолутно сам! Гордоста или ако смеам да кажам задоволството ја исполнуваат твојата аура и што можеш да сториш друго освен задоволно да се смешкаш.
Звучам како некоја себична, вообразена ли? Ма не, само ми е доста драго што некои нешта ми се случуваат токму мене, а не на некој друг, бидејќи и редно беше веќе.
Ми се јави сестра ми. Одамна ја немав слушнато. Ќе ја видам наскоро, барем така ми кажа.

Добра ноќ!

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
Драга, јас пак болна...
...Испитите ми поминаа,конечно се изнаспав и се видов со мојата гооооооолема љубов...
Времето викаат ги менувало луѓето,ама не ,некои тешко тоа го практикуваат...Еве на пример јас сум жива катастрофа,поизбувлива здравје...
Што ми требаше да се скарам со брат ми толку многу (ако го читаш ова извини еве јавно ,јас бев повеќе крива) и да го повредам.
И додека мака мачам со настинкава или грипот,се прашувам кај ми е новогодишната еуфорија? Изгледа исчезнала заедно со моето последно пакетче чоколади...И со енормната сума на пари што како и секоја година мора да се потроши околу чудото наречено Нова Година...
Што е најтрагично за останатите на кои сеуште не сум им кажала,јас воопшто не сакам да ја славам,воопшто не сакам да се дотерувам и да гледам дотерани и убаво облечени луѓе кои само пола саат откако ќе пристигнат на местото за кое платиле добри 2-3-4 просечни дневници,се натрескуваат ,се влечат,се лигават,се додворуваат....
Доста ми е од такви срања,сакам ноќ со тивка музика,руска салата и кифла,една личност којашто ја сакам повеќе од сите на светов и мнооооооооооогу снег што ќе не затрупа и нема да ни дозволи да излеземе барем една недела...

Или подобро кажано барем еден век...

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Пиер, шу ти е на тее ма?
Кај да ти стануам сеа у 8 сабајле, буг да чува и да брани ако не па. И уше да пулагам?! Хилоууу, не сум ја на дугме тука буже сачувај.
И дај бе пиер4е изљупи ми ја мандаринава ако не, мнугу ме мрзи, плис!
Лееее смрзнав еј, ступалата ни си ги усеќам!

Ај доста цепидлачам. Не ја ни знам поентава на постов. А не па на животот.

Ама среќна сум!... У моментов.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Здраво Кајгана.

Таа и Тој... ако не се пар, треба да бидат. По сите параметри.

Јас, како обичен смртник од страна, ќе навивам за тоа и ќе се радувам на тоа... Иако после повеќе од доволно испиени пива, не знам ни сошто се радувам...

Нејсе.

Треба да бидат заедно. Толку почит еден кон друг едноставно е нешто драгоцено.

Јас, како Третиот, бев присутен, а неше и Таат, Тој, Четвртиот. Петтиот и Шестата. И Тие двајца, барем мене, ми делуваа како да се родени и/или створени еден за друг.

Ете, толку од мојата објективност. Сепак, факт е дека ниту еден од Нив нема да признае дека се седен за друг. Не сега, барм.

Како и да е.

Доволно беше морална поддршка од мене за Нив. Време е да си ја вратам дневната енергија.

Поздрав, Кајгана, и добра ноќ.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
драга,

јоктур башка спиење, ем глата биќим турлитава

†GODLIKE†

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.354
Поени од реакции
2.248
Драга ..

wot, пак е станал во 6. :nesum::nesum:

У курац и јас нема да спијам, џабе одење до школо за 1 час, и тој го немав (го немаше професорот) и на што личи ?:) 1 час патување и 5 мин дремење во школо , ау се изнервирав ..

B

black angel

Гостин
Драга......

Многу се напиздив!како можеле да ги тргнат листите за предмети кои се потреби за факлутетите......па од кај да знам што треба да одберам бе пааааа!:( сакам да станам археолог ко бато мој кој што не се ни замара да ми каже што предмети полагал на државната матура

Deeply разочарана твојата Black Angel

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
во ништо немам среќа. ни во школо, ни во љубов, ни во пари ( ни џепарлак ми достасува ни ништо ) заклучок во ништо немам среќа :lut::cry::place:одам ја да се бесам ај позз

ако бев кукавица така(како горе ) ќе изгледаше мојот пост :pipi: ама за среќа не сум. нема да се обесам само ќе речам ПА КОЈ К*Р :bip: и ќе се надевам дека ситуацијата ќе се подобри т.е. ќе излезам од овие кризни и тешки моменти :back: ајде чао срцка

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Здраствуј Кеј :helou: супер сум денес soo coooool day бев малце на шопинг :vozbud:
ајде Кеј се најубавооооо :back:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Анано
Еј ма...
Поима си немаш колку сум мрзлива деновиве.Ништо, ама баш ништо не ми се прави.Сакам само да се излежувам и ....само тоа.
Ме мрзи дури и пред компјутер да седам.
Вечер ке одам на роденден кај лудана, со надеж дека ке има доволно алкохол.
Расположена сум за алкохол деновиве.
Пропуштив свирка вчера.А денес ми кажаа за да ми биде криво.оФци!!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Драга

Супер ден без школо. Конечно им текна да ни дадат еден ден слободен за патронатот и така фино сум се наспал со оглед дека претходнава недела се отепав од учење и не бев спиен ич:)
Сега ќе одам да поиграм малку плејстејшн со екипава, па после да ја пречекам гостинкава, па следниве две вечери дефинтивно нема да има спиење:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom