Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Му купив санка на внук ми, и не ја зедов од втора, трета рака туку од прва. Секаде во официјалните места за продажба на санки цената беше 1800- 2000 денари јас ја зедов за 1200. Најдовме човек на кој што му направивме услуга и кој што близок роднина ги прави тие санки па ми донесе човекот дома три модели за да одбериме.
Уште снег фали :icon_lol:......

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Здраво Кајганче.

Еве ме и мене. Дојдов, ама на кратко како шо гледам ќе биде. Ок е овде. Ок сум јас. Само сакав да ти пишам.

4000 направив :pipi: Планирав на друга тема да биде постов, ама јбг, нема да биде таму, сега ти ќе ја имаш таа чест ...

Толку драга :back:

Чао.

Д

ДаркхарТ

Гостин
Ми се спие...Во 7 станав :uvo:
Не е достапен а ми рече да му ѕвонам да го разбудам :(
Кога ќе видиш се се сведува на тоа да си легнам...А дали ќе заспијам од проклетиве јајници? ме умреа два дена ... Да биде уште полошо умник ми расте неможам ни да јадам...Умирам од досада ко ненормална цел ден го преседов пред компјутер.Не сакам да си легнам оти знам дека у текот на цела ноќ ќе станувам минимум 5 пати за да мочам ... Ебати спиењето :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
Факт!!! Барем еднаш во месецот мора да зажалам дека сум женско :uvo:
Чао!!!

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Кога четиригодишно дете на прашањето што значи apple, ќе ти одговори дека apple му е компјутерот, нешто сериозно не е во ред.
Јас на 4 год. не бев свесна дека компјутер воопшто постои. Чинам и тетрис немав,нинтендо од Бугарија ми донесоа по неколку години, а apple лаптоп и сеа неам ебаго. Иам плав и мал, поише не ме интересира.
Наопачки генерации мајку му.
Опасно.
И градов не е безбеден. Има стари, перверзни, одвратни чичковци кои мастурбираат сред бел ден.
Прееска еден штрб Дедо Мраз душа ми извади. Дебел и штрб.
Сакам згоден и млад, океј?
Ми се гушка, а не можам.
Испити ми дишат у врат.
Ќе иам 22 уше малку.
Сакам непотребен новогодишен шопинг. Неам време.
Сакам да се опијам со женине. Да оговараме мажи, димензии, вотка и џин и таквимитиствар4иња.
Мислам дека време е за реметење продавачки по фенси бутици. Редовна активност пред Нова Година.
Малана учи.
Моите се на одмор и по четрсосум пати на ден ми се јавуваат.
Мацко успева да се искачи на највисоката гранка од елката без никој да го види. Одремува таму некој саат и после крши 5-6 лампиони при спуст.
Реков јас ретардирано маче иаме.
Ти'бам Мацкото шлакнат.
Така.
Ми се гушка и пие некој топол чоколаден напиток.
Слушам Skunk Ananise.
Ми се гушка.
Јеа.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Кајгана,

Прати ми го гневот на светот. Ќе го примам.

Прати ми ја омразата на светот. Ќе ја издржам.

Прати ми го презирот на светот. Ќе го отстојам.

Прати ми ја болката на светот. Ќе ја одболувам.

Затоа што љубовта на светот не можам да ја примам. И затоа што човечкото постоење за мене е непознато, туѓо и непожелно.

А потоа потсети ме дека и јас сум човек.

И дека не сум сам.

И дека ова бил мој избор.

Поздрав и добра ноќ.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Уште да го издржам... два дена... и се ќе биде океј. Се осеќам одвратно, не ми се излага од дома, немам желба да шетам, немам желба за ништо. И знам дека ме чекаат жустри расправии.... Сакам само дома, кебенце, цигари, сок и FOXLife Tv. Оти до ништо друго не ми е дојдено.

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Шенка,

Знаеш ти и самата, колку тетратки искинав, колку корици побелев, колку мастило отиде... Новиот лист не е хартиен. Мозочно - ќелиен е. Однесувачки. Главо - чукнувачки. Nevermore!

Рече Гарванот и отиде да сонува мирно, некој порозов свет, каде луѓето не се, она што всушност се. Сепак топлификација се дарежливи вечерва. :back:

M

M del Mar

Гостин
Лејди ма...
Знаеш, се прашувам што стана со мене...нит тага, нит радост, нит љубов, нит омраза :toe:
не ми се на број оФците изгледа...ма преку к ми е веќе од се вложуваш труд добиваш НИШТО....даваш нешто(љубов и то остало)добиваш повторно НИШТО... важно правиш некој/а да се чувтвува убаво а тој/таа некој/а трпе/трпана не го /ја боли за тебе...е такви сме ние луѓето...

People=SHIT

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Драга
Дома кога седиш не ти се мрда,кога ќе излезеш сваќаш дека не е се дома да се седи.Посебно со добро друштво:helou:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Џеси

Еден ден ќе ти ја покажам насмевката.
Mислам дека денес повеќе од нормално се глупирав и трескав глупости за ја глеам насмевката.
Mи дава позитивна енергија.
Ептен.
А богами, ми треба периодов.
Волшебно статистичко-психометриски ден.:pipi:
Возбудлив и позитивен.
Јако е коа 5 души се газат од смеење на заебанции шо само они може да ги сфатат и да се смеат.
Ептен.

Друго од вестите:
Од разговорот со Зајче имав јак заклучок.
Освен тоа шо практично ијаме сличен живот, секако, старо е тоа.
Ама новото едноставно нели, не го споделувам.

Сакав да пишам едно поприлично долг пост една друга тема, ама се премислив.
Некои работи не можеш да ги промениш.
Жално е само сознанието колку малку вредиш во туѓи очи, ама ќе научиш да живееш со се.
Не за џабе сум ти ѕвер неделава цела.
Да ти цитирам: „ хахахахха, е не знаев дека има полуди од Магде“
Видиш, секоаш ќе има некој да го цени твоето трошење енергија па макар и на глупирање.
ѓѓ:

спијање

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Штрумф дудинке,

Веќерва нема да спијам, начекав сони двојче, ќе маам гран туризмо до кај 4 саат, па до кај 8 ќе учам бизнис, па ќе идам кај мама у болница, и после то ќе учам маќедонцки и после ќе идам нашкола.. и ќе се вратам дома и ќе спијам и ќе станам, некогаш, и ќе учам физика, и ќе одам нашкола и ќе се вратам и ќе решам миљон задачи и ќе идам ќе шетам пијам убијам, и ќе се вратам и ќе решам уште миљон зада чи и ќе умрам од срцев удар. Фала.:денса:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Мури ептен тапа јет,а сон не ме факат никако,она телевизорон џоа дупка без дно е,врти 100 програми ниедна нема асална за глеање,ебати телевизијата...
Да ти се пофалам бев на трчање малце да “останам“ во форма (лажам ја празнев енергијата) и коа дојдов ме пречекаа со топли кифли со крем...ебати за џабе трчањето,ко свиња се настегав кифли и после тоа ми го зафатија и компЉутерот и телефизорот и читав демек книга :pos2:

Сеа од што не ми се спие,ке глеам Сомнително лице со Џемо Биљбил начаwникот(додуша 4556576454343 пати го иам глеано)да се изнасмеам,пошо со секое наредно гледање се посмешен и посмешен ми е,па ја користам оваа прилика да им се извинам на комшиите ако ги станам од слаткиот сон со моето смеење (комшии кој ве ебе) !!

Поздрав Кајгано....ииии да.....еве си ти мори ->:smizla:

dacimf

безобразен
Член од
16 ноември 2009
Мислења
60
Поени од реакции
7
Не знам шо точно е проблемот... но најверојатно ти си виновна :icon_lol::bip:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
драга,

абе све јет лањо до лањо ... а јас мислев дека живеам во розов свет.

Не е битно, навикнат си сум јас

†GODLIKE†

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom