Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Драга

Секој ден се учи по нешто во животот!

"Кој чека ќе дочека" не важи ва мене веќе туку "кој чека 5ка пред Рекорд ќе се смрзне".

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Драга

Еве јас нашколо се досадувам на вовед во право. Испрашува ама испрашан сум па затоа сеа цркнуам од досада:)
Инаку да ти се пофалам физика ми здрви кец за тромесечиево, ама па затоа биологија ми стави петка. Таа е Кајги неможе и волкот сит и овците на број :):):toe:

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Драга,
јадев симит за доручек и баш убаво ми дојде :pipi: А хартијата каква беше мрсна, па заклучив дека штом е мрсна хартијата, симитот станал диетален и си го изедов без баш никаква грижа на совест :)
Иначе ми се спие, ми се плаче, два саата сум спиена само, ама сама сум си крива и сега не се жалам, нити ќе спијам попладне, зашто после вечер ќе треба да ти правам детален преглед, а доста ми беше оној од синоќа. Башка ме нервираат вегетаријанци и пак ќе мрчам на темата, а нејќам и денес да сум мрчало. Ништо лично против вегетаријанците :back: Јагненцата се навистина многу убави и слатки животинки. Особено со триена сол и млад кромид :zlo:
Ме излудува мирисот кој го остава на мене... :pipi: (не триената сол и младиот кромид, just for the record) :) Тоа беше мојата рендом мисла на денот, треп треп :wub:
Така сега ќе одам ја да си ставам едно кафенце, не сум пијана отсабајле (нејќу кафе, пијана су какао), а ти што сакаш прај.

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Стварно неам намера да им оправам полемики на 50 годишни луѓе.
Се понашаат ко мали деца, ко јас да треба да им бидам мајка на нив.
Заеби реновирање, заеби све, i rest my case.
Како у детска градинка да се наоѓам. That is so not cool.
-чекан

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Е минус сто не може да е.
Настинка, грчеви во стомак, губење две предавања, и останувам дома.
Ужасно ми се оди во МКЦ на Хармс, ама ќе се претворам во Корнелиус како на цртанот, смрзната во од.
Друго, пијам кафе и си ја меркам модрицата што порасна колку мал остров и менува бои како калеидоскоп. Сега е индиго накај аквамарин:nesvest:
Ми се јаде корнфлекс. А имам некои диетални трошки со банана, јок.
Ми фали трескање со другаркиве некаде на планина, сами, со грд ефтин алкохол и мнооогу неквалитетна музика.
Вчера имавме прв колегијален спој, и сите беа смумулени, зошто не знаеме што не очекува!

А јас ја пишувам денес својата прва театарска критика.
Виш ми лак.
Медс.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Ај да ти е*ам среќата...Сат и пол заглавен во лифт. Али тоа е, како да живееме во Бангладеш. Вчера вечерта снема струја 7 пати за два часа.
Наровоучение- не се возете во лифт коа ве ду*и ЕВН и не спремајте испит на свеќа.

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Шенка,

Готова сум! Свињевачки фатив:pipi:. Мислам немам уште докази, ама остај ме да си параноизирам со кашлицава заедно во тандем. Инаку до сега си учев за изворите на веста, кои и` даваат кредибилитет и можат да бидат примарни и секундарни. Примарни се учесниците во настанот значи, или жртви или очевидци. Секундарни се експерти и документи. Најубо е да се примарни, ама нека оди авторов на книгава нека бара два примарни извори кога имаш само 2 саати за да ја пуштиш веста (Фиктивно, нели...). Битно било исто така, двата извори од кои ќе земаш информации да не бидат во тесна колрелација што значи:
Изворот А и изворот Б да не си ја размениле информацијата.
Изворот А и изворот Б да, не ја добиле информацијата од извор В.

И така сите ќе бидеме среќни и весели на испит кај Бојаровски. :pipi:

Во суштина, мене све ме боли, не знам што ми се дешава, изгледа фатив свињевачки, ќе плачам!

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Eх,снег...убавини...
Бел и убав,кога го гледаш така,мислиш и душата ти се чисти од белина.
Мириса на дома.
Ама пак не е дома.
Ако,убаво ми е.

Сакам нешто ново.
Знам,знам не ново како новото кожено палто или новиот парфем Gabriela Sabatini...
Сакам нова година,уште поубава од оваа.

А од оваа ти оставам само најлошиот момент-растење на умник и хитно на хирургија.Уште се нервирам а конците во устата ужасно ме потсекаат:nesvest:

Белки,малерот ми заврши.
Во последно време,без најава ме коси.
Дали сум ја изгубила интуицијата???

S

smart ass

Гостин
Лелеее...готово:vozbud:

Конечно после прекинот на програмата-малце егзибиција....цела вечер работа го направив....ај доволно е,не е за кажување.

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Анано
Ова ти е директен пренос од Куманово од домот на Б.Ј.
Имам да ти пренесам дека пицата беше супер а кафето уште не сум го пробала.
М.Ѓ. се жалеше дека и е горко ама тоа е затоа што она пие благо кафе.
Ексклузивно ти објавувам дека ке си гледаме со сите церемонии!!!
М.Ѓ. тропнува нешто а Б.Ј. не знае што да тропне.
Тоа е се за денешната емисија.Од местото на злосторот се одјавува
Ф.С.
:back:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
денеска ми е роденден :party1: :party1: :icon_razz :icon_razz :cheeky1: :party3: :locked: :party2: :pijan: се зведов. туку ај идај на торта. ти како си ми денеска? јас сум супер, а и како да не бидам кога ми е роденден :vozbud::vozbud: на школо пријатно ме изненадија и дома исто. по ништо не ме испрашуваа си се вадев дека ми е роденден и демек после ќе ги частам сите :pos2: и то. утре правам тест држи ми среќа. професорот рече претходниот ви го дадов лесен ама овој низ нос ќе ви го извадам. инаку пак имавме инспектори :uvo: или што и да беа. ај сега треба да се подготвам, учев што учев за тестот до сега, да се подготвам и заминувам на частење :3: па дојди и ти ќе те чекам :back:ај чао сега

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Ооооо Кајганче

Денес бев на ебиветар доктор (заболекар)
Откога се вратив ме болеше забот, па си легнав....
Сега кога станав имам покачена температура (38 со 2) ме боли главата, лошо ми е, ме боли забот, имам треска...
Утре не испрашуваат по македонски историја и биологија...

Теорија на релативитетот б + б = нш

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Џес

Влагам дома прееска и тетка ти Цеца од радито:
„Знам за један град, зове се Београд..„

Ја да испеам песна за сите градови шо ги знам ехееее, знаеш колку ќе бидам позната?
А и богата?
А и силиконска?
умм:
Цеца има да доаѓа кај мене на часови по географија бе алоооо.:uvo:
Гарант имала 2ка географија оваа.умм:
Кујзнае шо ќе си мисли ако и ги спомнеме Скопје или Битола.
Може некоја марка на силикони ќе мисли дека се...
:tv:
Вишак инспирација, ок.

И то, задниов саат ипол си замислуам дека си ги порачав сите книги од Кит од амазон.. *тапша*
ГИ САКАМ!

Него, трипам денес пошо Полароид ми кажа дека прво сум јас, па после Господ.
А и ме вметна меѓу Фројд и Јунг.
Леј кој трип ми е денес.
Јес!
А и Огнен и симпатијата ме сакаа.
Огнен особено!
:wub: :wub:

И тоа, Јован заминува Америка. :?.
Ќе си умрам од тага.
њњњ.њњњ.њњњ.

те сакуфкам денес ок.

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Драга бе,

Невидена мрза ме фатило :) Од кревет не ми се станува. Можам цел ден само Фокс Лајф да гледам.. :pipi: Ма да, морам да признаам, почнаа да даваат некои глупи серии, почнувајќи од Married with Children. Уствари, одамна си ја даваат таа, ама у последно време на секој саат ја има. Не знам зошто, ама многу глупа е :uvo: Барем мене..

Ете инаку, уште една недела до Нова Година :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Шала :) Не се радувам толку. Уствари, ич не се радувам.. свеедно ми е. Чекам распуст, да одморам од учењево. Инаку, добро пројдов денеска у школо. Само тест имавме, и одма дома. Иии катастрофа сметководство :pos: Не ми се веруе еј :pos: Секакви ги има значи :)

Е. Уште малце на компјутер, па Survivor ќе гледам. Ме зарази брат ми :pipi:

Чао драга :back:
Те сакам.

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Мај Кајги...
Го допив кафево во огромна шоља за чај и сега ужасно ми се моча.
Ме мрзи да го посетам вецето.
Мора ли секој ден да ме буди мобилниот? Мора ли секоја вечер да заборавам на сајлент да го ставам? Безосетни, не знаат дека вчера не можев до 5 да заспијам :/
И таман седнав да учам, снема струја... ми скршија филм:vozbud: Ништо, до сеа неам седнато пак... ај пооосле.. :)
После, имав хистеричен напад. Си купив маркер кој што не работи асално. Ме мрзеше да го вратам и се истрескав од земја, па на крај го треснав и маркерот. Се раскрши и си ги избоив новите тренерки:pipi: само мајка ми да не види, да не има покој после... :) А замисли, откако го скршив како луд почна да обележуе :vozbud: Од секогаш ме пратела иронијата на животот, ништо ново. Па го лепев со селотејп :) сеа е социјалка хахахах
И така ... ај ќе ти пишам и за следна моја хистерија... Па ти ме сфаќаш, знаеш дека патам од ПМС :)

ајт бајт:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom