Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Кајги

Не било убо до касно да се останвит буден.
Пак изгледа ќе се успијам утре... втора смена -.-
Ко бебе некое сум, без да си го отспијам минимумот од 8-9 саати, немат теоретски шанси да станам, макар и со 10 аларми! А можда и пубо така :)

Ај чао :)

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драгаа

Некаде во мојов кофеински систем се наоѓа крв. -.- Кафињата престанав да ги бројам,подочници ми надвиснале... Денеска полагав па утре па во сабота. Запнав, го вложив максимумот и верувам дека ќе се исплати. И во инат на времево денеска имав разиграни локни наместо права коса,во инат на сивилото си ставив и црвен кармин. Уморна сум но спокојна :)

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Еден дел исполнив од тоа што си го ветив, после еден месец на фитнес се гледаат резултати :) задоволна сум од тоа што го гледам,но сеуште не е готово, има уште 2 месеци да вежбам. Бев да закажам на очно, се мислам дали да го менувам оквирот или да земам леќи. Ќе одам и косата да ја посредам, ќе менувам фризура:) После сите тешки денови поминати, променава добро ќе ми дојде.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
По кој знае колку поминато време пак пишувам во темава.. =) И шо не се промени многу, времето минува, малце досадно, чекам некој да гњавам. xD

P.S. Дарки не се се плаши не се враќам во твојот подфорум на минување сум. :ROFLMAO:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ми се повраќа.
Од тебе па, особено.
Те читам, и до грклан ми стигаат киселини.
Значи ниското ниво на интелигенција и елоквенција, јасно ми е, од тоа сум откажан веќе подолго време, па не го ни очекувам.
Ама, креативноста? Смислата за хумор?
Се неам здраво насмеено на форумов, не памтам од кога, незнам ни кој кур седам, искрено.
Изглеа пошо неам ни шитбук ни ништо, па једина интернет социјализација ми е форумов, покрај мсн.
Мсн, така. Олдскул.
Да се вратиме на темата. 9gag па 9gag. Од коа се искомерцијализира и тоа срање, куров ми го отекоа СИТЕ со тоа. На форум, никакво креативно тролање, строго 9gag.
И као, wow, smesni sme, hhh :D Ti postiraf slika sto sumja videl predmalce i bas odgovara hhh :D
Идиотизам, в'крај.
И тоа, не само тука. Надвор, како да изумреа вицовите, како да умре смислата за хумор, све се претопи во 9gag.
- Eii go znaes ona *жива глупост* Yeaah suuree hhh :D Takaa
ГУБИ СЕ БРЕ.
А за темава па, да не почињам.
Живи патетики. Кој од кој. Осамнаес-деветнаес годишни момци се понашаат ко петнаес годишни тинејџерки.
- Draga tapamie mise duva.
Уу фаца си.
- Draga, svetot neme saka site se losi.
Ууу што ни кажа. Јак си.
Петнаес годишни тинејџерки, почесто мењаат расположение од канали на телевизор, еднаш мислат светот за муда го држат, другпат мислат дека цел свет е против нив, и тако све у круг.
- Dlagaa, denes sum srekna i bezglizna i toa mi dava plavo dase ponasam kako dasum malecka. А уствари си.
Или солат памет, и све знаат, и нај јаки се.
Абе... незнам...
На секој чекор цркви градат, и никако спасение да најдат.
Ментални институции за такви луѓе. Не цркви.
Демократско-либералниов тренд, мислам дека матер ни еба. Nie imame pravo na ova, nie imame pravo na ona.
Све бе некој бара некакви права и слободи, еј. А обврските што идат со тие права и слободи, кај се?
Нај плитките по дифолт се нај гласни, па од што ми е гнас да ги слушам, и јас се издеформирав, на све и свашта стаив филтри, па денес моеш слободно да ми стаиш "Не информиран" етикета, на чело да ми ја залепиш.

И знаеш, увек сум горе и не се замарам два посто, ама има некои денови кога од спиење ќе станам стварно уморен, и све што до сношти сум филтрирал, денес гледам.
И коа ќе видам. Ми се блуе.
Па мора да ви се исповраќам тука, вака на сите, пошто неможам да ве шљакам, а жими мајка, шљаки ви фалат.
Уште го чекам ќотекот од рајот да излезе, да ја среди малце ситуацијава.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ќе бидам неизмерно среќна кога ќе замавнам со раката за збогум од ова проклетијава. Ми треба само соодветен лет и ова место веќе не ме гледа.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ќе ми препукне срцево од среќаааааааааааааа! Најсреќнаааа сум!
Ќе снесам јајце од среќа, толку сум среќна!!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Моментално сум ваква:

Ааааааааааааааааааааааааааааааааа...
Оууууууууууууууууууууу јеааааааа!!!!

ЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛА.... СРЕЌНА!:love:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Драга Кајгана!
Колку сум нервозен само Господ знае,значи вака в живот не сум бил нервозен.Да земам и да градам кула од карти,секоја карта пажливо да ја сместувам и одбирам за на крај пак да ми се истурат на мене.Денов крш и нека се е*е све со него.Тотално сум изгубил доверба во женските особи,стварно се за нигде О.о

П

Пепси_

Гостин
Кучето успеа да ми го разубаве денот уште од утро само со тоа што го видов како ја "млати" топката во уста и ја "бореше" низ цел бокс. само тоа ме прави среќен во мојот живот (y)

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831
kajgi4 kako si mi arna a ?
inace deneska cel den u trcanje mi pomina navaka nataka otidee vremevo za praznicive ke okapam na rabota ali bar ovie 3 dena ke odmoram ko so treba
me vikase drugarce praele medicina neso zabava negde ali na kraj niso ne ispadna i sea ti pisuvam tebe i si gi pustam ili two and a half men da gi gleam ili HOUSE pa vo krevet
pozdrav kajgi se slusame
baj da vej citav za ovaa germanskava modelka so se samoubila za nevkusnite komentari ako e taka
stef angel so treba da prai za negovite videa
neznam kajgi nekad bolje mi e so neam pari premnogu i slava zosto od slava neznaat nekoi vise so praat pa ajt suicade ....nenen ne mozam da gi sfatam nekoi luge .....
i ajt uste 3-4 dena da pominat pa vo nedela da sedam da jadam ko so treba so ova postive samo na kompir i na gevreci sum ....

К

Кики.

Гостин
Драга,
моментот кога ќе си ја видиш симпатијата од 3-то одделение. :oops::facepalm: Страшно...:confused: Немаше да го познаам, ама нормално, мајка му и мајка ми се поздравија и почна најстрашниот разговор. Тој си се смешка ко смотле, а јас тонам во земја, особено кога мајка му спомна како сакала да и станам снаа. Тоа беше врвот во муабетот. :oops: :facepalm:
Сепак, ме потсети на детството кога заедно игравме фудбал, кога ми го криеше венчето за коса и кога го бранев од едно девојче што го нервираше.:pipi:
Инаку, бев на зумба и да ти кажам се нервирам - има една песна, никако да дознаам како се вика, а многу е јака. :(
И така ти викам Драга, страшен ден... :confused:
Еве ти една. :)

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга,
Се плашам утре одејќи накај факс да не си ги згазам подочњаците...
300 мисли ми се вртат низ главата !
Некако овој период ми е :гомце:
Се осеќам празно!!!
Депресивно !
Несигурно!
Измамено
и уште еден куп лошо работи!!

Единствено што сакам да помине утрешниот ден ! ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom