Ми се повраќа.
Од тебе па, особено.
Те читам, и до грклан ми стигаат киселини.
Значи ниското ниво на интелигенција и елоквенција, јасно ми е, од тоа сум откажан веќе подолго време, па не го ни очекувам.
Ама, креативноста? Смислата за хумор?
Се неам здраво насмеено на форумов, не памтам од кога, незнам ни кој кур седам, искрено.
Изглеа пошо неам ни шитбук ни ништо, па једина интернет социјализација ми е форумов, покрај мсн.
Мсн, така. Олдскул.
Да се вратиме на темата. 9gag па 9gag. Од коа се искомерцијализира и тоа срање, куров ми го отекоа СИТЕ со тоа. На форум, никакво креативно тролање, строго 9gag.
И као, wow, smesni sme, hhh
Ti postiraf slika sto sumja videl predmalce i bas odgovara hhh
Идиотизам, в'крај.
И тоа, не само тука. Надвор, како да изумреа вицовите, како да умре смислата за хумор, све се претопи во 9gag.
- Eii go znaes ona *жива глупост* Yeaah suuree hhh
Takaa
ГУБИ СЕ БРЕ.
А за темава па, да не почињам.
Живи патетики. Кој од кој. Осамнаес-деветнаес годишни момци се понашаат ко петнаес годишни тинејџерки.
- Draga tapamie mise duva.
Уу фаца си.
- Draga, svetot neme saka site se losi.
Ууу што ни кажа. Јак си.
Петнаес годишни тинејџерки, почесто мењаат расположение од канали на телевизор, еднаш мислат светот за муда го држат, другпат мислат дека цел свет е против нив, и тако све у круг.
- Dlagaa, denes sum srekna i bezglizna i toa mi dava plavo dase ponasam kako dasum malecka. А уствари си.
Или солат памет, и све знаат, и нај јаки се.
Абе... незнам...
На секој чекор цркви градат, и никако спасение да најдат.
Ментални институции за такви луѓе. Не цркви.
Демократско-либералниов тренд, мислам дека матер ни еба. Nie imame pravo na ova, nie imame pravo na ona.
Све бе некој бара некакви права и слободи, еј. А обврските што идат со тие права и слободи, кај се?
Нај плитките по дифолт се нај гласни, па од што ми е гнас да ги слушам, и јас се издеформирав, на све и свашта стаив филтри, па денес моеш слободно да ми стаиш "Не информиран" етикета, на чело да ми ја залепиш.
И знаеш, увек сум горе и не се замарам два посто, ама има некои денови кога од спиење ќе станам стварно уморен, и све што до сношти сум филтрирал, денес гледам.
И коа ќе видам. Ми се блуе.
Па мора да ви се исповраќам тука, вака на сите, пошто неможам да ве шљакам, а жими мајка, шљаки ви фалат.
Уште го чекам ќотекот од рајот да излезе, да ја среди малце ситуацијава.