Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
N

Nessa Alcarin

Гостин
Не ми се оди на работа, К. Надвор е ладно, ми се лежи под ќебенцето... Сакам одмор, ми треба одмор...

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.759
Поени од реакции
8.016
... најавна шпица.

... животов стварно нема смисла, не, најсериозно. И кога ти е убаво, и кога не ти е убаво, и кога све све. Нема поента стварно човече, се бориме за се и сешто... и што на крај ко ќе знаеш дека ќе си умреш? ... а околу тебе сите сериозни, то е чудо, да ти е страв на шала да изреагираш... одма сериозност кај нив -_- Кој ви к *ур бизнис? Шо толку ве прави такви бре луѓе? Парите? Идете и вие и парите у пи *чку матер! Е така да си знајте.

У меѓувреме слушајте си ја оваа:

... одјавна шпица.

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Знаеш Драга, јас кога слушав вакво нешто он уште кај мама во стомачето беше, сега он ќе ми продавал муда за бубрези. Мочко! <3

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Среќна сум ла ла ла ла ла ла ла ла!:ROFLMAO:
Човек ако не научи да е среќен сам со себе, нема никогаш да биде среќен со друг во пакет.
П.С Кај мене ова горново често оди во ооооооооогромни осцилации. Од најсреќна на свет до најдепресивна, ама интересно ми е. Сега сум на убаво место.
Само дишам. Зен.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Зошто сега морам да се натерам себеси за да ја исполнам таа обврска мрза можеби не знам, море знам :icon_lol:.
Јупси јупси еј поскапе бензинот јупси јупси еј.
Јупси јупси еј заебав работа јупси јупси еј.
Јупси јупси еј форумџикава ме нејќи за пријател на фејсбук јупси јупси еј.
Јупси јупси еј минатат недела дупка луѓево пари немаат ама стварно ова не било јупси јупси еј.

И не е важно што вика Кастањеда мајку му:

“We either make ourselves miserable, or we make ourselves strong. The amount of work is the same.”
Carlos Castaneda

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Кајгана,
тие што изневеруваат, кога тогаш ке им се врати за лошото. Ете, јас те изневерив, и ми се врати. Ужасно многу.
Ми се собраа четириаголници, триаголници, петоаголници заради дволичност, кавги, блокирања, кражби, закани, кошмари, љубов што не е љубов...
Некои работи не се враќаат назад. Јас пак си паѓам на мојата наивност и верувам до бескрај, пак нови лица, ама иста болка. Моментот кога стојам на автобуска со тежина, веќе ми стана навика.
Фактот дека некој ги изневерил сите твои надежи дека најпосле имало некој на кој му веруваш бескрајно, е ужасен. Кога сознанието дека пак си се зезнал ке ти се удри во глава по 100ти пат, боли. Не за друго, туку оти е на истото место. Уште повеќе, кога тоа е некој на кој си му се вохитувал поради милион нешта. Ама никој не е совршен.
Жално е што морам да се разочарам за да сфатам по 100ти пат. Плавуша. :place:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.481
Поени од реакции
7.961
Ево сам у Мајамију граааду, живим, радим, а и само рааадим
Куча-посо-посо-куча...

После две дена во Мајами, да пишам дека климата е ИДЕАЛНА!!!
Инаку се навикнувам на културните разлики.
Само никако да се навикнам да фатам книга да учам. Утре и во петок иам тестови, а не ми се фаќа книга :/

И најбитното: После 3,5 години Канон, многу те тешко да се префрлиш на Никон... ахх тежок живот фотографски, 1st world problems :D

п.с. Се надевам дека ќе иам некој ден слободен во Мајами да прошетам пред да ме пратат на брод.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Tonchie, требаше да пишеш "I'm in Miami, bitch" :D
Драга,
Што е со песнана на Каролина, хот ми је презиме? :cautious:
Иначе, нова хит идеја

GTA San Skopje, или Survivor, ко преживи причаче. Многу ме интересира кај замишљаат луѓево да возат точак.
Следно, 25 евра казна за прдење по улица, 15 ако прдиш на балкон.
И така, то је то, на западу ништа ново, гастарјбатерска песма и други дела од опусот на Рибља Чорба. Кризирам за дома :place:
Ај чао
Н. :love:

M

Moon Child

Гостин
Драга, оваа Анфем сака да ми го краде мачорот:pos: Поради него ме вика, не за друго :cautious:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Пријателке !!!!

Чудни критериуми владеат кај тебе. Ако имаш спротивно мислење од некој си хејтер. Ако поставиш прашање тоа е сарказам. Ако имаш некој став за нешто и се држиш до него ти си затуцан и ненормален. Ај олабави ја малку работава, дај некоја терапија од типот на не е компјутер и интернет за секој. Него ај мунти нема крај на муабетов и тапа е.

Станав вујко, леле каква е убава, на снаа ми е цела ги има тие јапанските очиња. Нека е жива и здрава едвај чекам да ја изгушкам :D

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Popozitivno u zivot se neam oseteno :)
Ubavo e da spies cel den I da stanes I da ti se spie pak. Plus, prekrasni lucidni sonista imam :)
Sega pak ke spijam iako stanav u 10. Si ja srediv sobata, napisav motet, napisav mojata temi4ka kompozicija uste mi fali da fatam nadezno 3to sofeggio I mwa top sum kiss4e mozete da mi donesete vodicka, da se napijam vo zivotot :D
Aj moram vo zivotot pesnicka za dobra nokj da peam :D
P.s. Utle e nof den ^^
P.p.s. Pleklasnosti vo zivotot :)
P.p.p.s. Primeti deka vo zivotot sum mnogu...kako da ti kazaam...ovaj...Matej sum jas vo zivotot! :D
Aj ubavo da si pomines za praznicite, jas nema da te posetuvam, vo zivotot ke bidam srekjna I nema da me boli glava nikogas, za praznicite vo zivotot :D
Dobro, so mi e? :D
Aj mwa, te sakam xD

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom