Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
К

Кики.

Гостин
Драга,
официјално, денес ја видов најглупавата реклама на ТВ... што е со креативноста?:confused:
Инаку, денес беше прилично досаден ден, а како резултат на тоа гледав ТВ.
Еве ти ја рекламата, штета што е на бугарски, треба да ја видиш македонската верзија. :facepalm:
Поздрав, Драга, утре е нов ден и се надевам дека конечно ќе има некоја промена... аман веќе од глупавиов период. :)

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.667
Поени од реакции
35.320
Кајгич

Слушам Scorpions, пијам кафе и се прашувам, каде отидоа добрите луѓе?
Искрените, чесните, оние што кога ќе згрешат, мудро ја исправаат грешката и се извинуваат?
Лицемерие само на сите страни. Да не свртиш грб, зашто сите нож имаат при рака,,,
Луѓе, живејте си го животот онака како што ВИЕ сте си решиле да го живеете и селектирајте си ги добрите и умни луѓе околу вас, што ве прават среќни,,,
Не дозволувајте да ви ја јадат душата и црпат енергијата луѓе кои едноставно се спремни само на злоба и гнев.
Премногу прашања за вакво сончево утро.

Dont Worry,,, Be Happy:pipi:

Член од
1 февруари 2012
Мислења
163
Поени од реакции
323
Драга...

Доста е веќе од луѓе кои се тука само кога им требаш! Доста е од лажните, навидум невини, насмевки, лажни пријателства, лажни љубови. Каде замина искреноста, довербата, љубовта, вистинското пријателство? КАДЕ?? Се е потонато во длабока магла од злобата и пакоста на денешницата. Јас искрено се надевам дека ќе дојде денот кога маглата конечно ќе се дигне, дека ќе дојде денот кога ќе огрее сонце и кога ќе излезе на површина она што навистина е вредно.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Добро бе, таман човек ќе се навлече на серија, ќе си плакне фино лепо очи со убави луѓе, убава приказна и убави моменти и ќе му го убијат еден од омилените ликови.(n) Ти и'ам животот. :facepalm:
Јас па уште поголема будала, уште емотивно врзување за серии ми требаше, ко да не сум доволно убер-емотивна за се и сешто во реалниов ми живот.
Кретен. :нинџ:
Додуше можеше полошо да биде. Да се работи за турско/индиско/бугарско/венецуелска серија. :icon_mrgr:

Пу јазк бе. Пу, пу, пу!!!:mad:

Моите емоции последниве два дена:

Прво вака:

Па вака:

После тоа го имав овој момент и оваа фаца:

И после тоа се префлив на:

И на крај муабетот беше:

:pipi:

Аххххххххххххххххххххххххххххх....

Барем времево е убаво...:love: Кога ќе му ја седнам сега на кафе, па цигарче, па уживање... Нема да се нервирам за измислени ликови.:icon_mrgr:

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Ех Кајгич......
Времево за мерак, само да се опуштиш, ама мене ова учењево ме смара и не ми дава мир:(. Проблемот е што ниту се наканувам да учам ко што треба, ниту па се опуштам ко што треба...налет:facepalm:
Би сакала еден icecream да бапнам ама кој ќе оди до продавница да купува......
Ајде нека дојде викенд....или ќе биде најубаво на свет или ќе се разочарам како и увек...А до тогаш само добро музиче:pipi:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
DKG.
Вилицата ми е дроп.

Член од
17 јануари 2008
Мислења
4
Поени од реакции
2
Здраво Драга,

It's been awhile... или 4 години, да бидам попрецизна. 4 години откако се зачленив тука, 4 години откако напишав нешто. Само две мислења, да бидам попрецизна, but it still counts. Well, I'm back, иако никогаш навистина не сум била тука. Многу работи се сменија од тогаш. На пример овде, на форумов. Ми се допаѓа новата опција што можеш да си го смениш никот, инаку не верувам дека ќе бев овде :icon_lol: Што сум мислела пред 4 години :facepalm:? Навистина не знам, но смислувањето никови не ми одело баш. Друга работа, гледам имате нови смајлиња, но останале и некои стари, па мило ми е што моето омилено е сеуште тука - :pipi:. Друго што има ново, Драга? Верувам уште многу работи, исто како и кај мене, но сега не можам да ти кажам се’. Ќе се откриваме полека, јас и ти, како двајца љубовници што го имаат целото време на светот. Затоа што јас ќе бидам наоколу, и никаде не ми се брза. А чувствувам дека Драга Кајгана ќе ми биде омилена тема.

Завршен дел. Добро скоцкан пост, како формално писмо. Мора така.

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга

Кратка ќе сум денеска... Тоа што сакав да ти го кажам ќе ти го каже сликава

:pipi:

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
ДК,

Да ти *ЦЕНЗУРА* *ЦЕНЗУРИРАНАТА* *ЦЕНЗУРА*, што ме *ЦЕНЗУРА* нон-стоп! Абе нејќе и нејќе, да ти *ЦЕНЗУРА* сè по список! И списокот!

Ајт!

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Мила се сеќаваш на малди бунтовници??? :)
Јас вчера случајно налетав на нив
Неможам да ти го опишам чувството во тој момент кога ја слушнав песнава... треба да се доживее, како минуваат годините се потешко и потешко ми е!
Слушајќи ја песнава низ главата ми се врати филмот колку ја сакав ,, првата детска љубов ,, :D

Убави времиња беа, се би дала пак да сум дете :pipi:

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062

една од тие вечери кога се обидувам да ја решам енигмата на животот -.-

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007