Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Eeee да знајш шо пропушти. Сеа не ти кажвам. Арно шо се врати иначе ќе паднев на матура. :love:

Член од
14 март 2012
Мислења
16
Поени од реакции
28
Драга кајгана од кога форумот стана место за исповед??
Зар не се правеше тоа до вчера во црква? или да изнајмеше ти кајги еден поп кој што постојано ќе ја надгледува оваа тема и кој со збор ќе им ги олеснува маките на нашите напатени чеда форумџиски.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.402
Драга кајгана од кога форумот стана место за исповед??
Зар не се правеше тоа до вчера во црква? или да изнајмеше ти кајги еден поп кој што постојано ќе ја надгледува оваа тема и кој со збор ќе им ги олеснува маките на нашите напатени чеда форумџиски.
Just a word of advice...
Откога постојат интернет троловите, контрадикторни на самите себе.

Член од
14 март 2012
Мислења
16
Поени од реакции
28
Откога постојат интернет троловите, контрадикторни на самите себе.
Извини што ти го нарушив редот и мирот во црквата твоја..сега можеш да си ја кажеш маката то ес да се исповедаш како и сите други...

I

Iblis

Гостин
Кајгич погоди кој, пак јас :P
Абе само што сфатив оти мајка ми не дава друг да го чисти WC-то. Па кој би се откажам да биде high без да има предрасуди од општеството :ROFLMAO:. You sneaky sneaky women .......

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга,

Некогаш сосем мала вест ќе те удри некаде во левата страна на градиот кош, или пак подлабоко. Пролет и балетанки, сонце и лесна гардероба, колоквиуми и учење љубов и навика. Не е совршено. Кој рекол дека мора да биде. Доволно е...Убаво е.:pipi:

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
ДК,

Го имав најчудниот разговор вчера. Последиците од истиот мислам дека ќе се почувствуваат за неколку месеци од сега.

Не ми е рамно, нек сибе векот...

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
Ah kajgi kagi odamna ne sum ti pisal
mnogu raboti mi se slucija ovoj perod i pagav i se vrativ ali dobro se zavrsi.....
sinoka se sobravme stari drugari 5-6 dusi so zavrsivme osnovno se potsetivme na starite vreminja i tolku falese od kaj mene doma niz cel grad se slaevme .....poim nemam kako stignav posle do doma ali top si pominav so staro drustvo ko nekad koa bev sredno i koa ne me bolese za niso top top pomin....
traba pocesto ovoa da se praktikuva kajgi.....
me iskina glava deneska by the way ali utre na trening ke iskoci se alkohol so ima u mene
pozz Kajgi
Love ya...:D
By the Way se zapoznav so edno fino devojce bar taka mi izglea utre ke odam na kafe so nea pa iam nekoe vustvo deka ke bide neso toa kajgi

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ова интегралниве грицки многу заразни се не можам повеќе да ги тргнам да не ги гледам.
Имам патики работнички ги користам за утовар растовар :icon_lol:, купени ми се во вредност од 800 денари, зинаа напред се одлепија и таман се израдував ќе си купам нови вечерта се пофалив сабајлето со секундарно татко ми ги залепил :icon_lol:, ајде има уште носење во нив :icon_lol:....
Се вративме со З. откај П. и тој братучед му малиот вика дека ваму ги плаќаат сметките чаушите, па сигурно инаку нема како ќе опстани за сметки нема пари а пак не за друго :icon_lol:. Му викам си платив ако брачката викаше пари никако ама јас си платив фино културно чесно :icon_lol:, не баш толку чесно :icon_lol:, повеќе културно отколку чесно :icon_lol:. А уствари што го прави чесното чесно?
Го поскапија возот сега на ред е и автобускиот сообрајќај....

Онаа плавата си го бара, а можи и да си го најди :cautious:....

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Морам да споделам мисла на еден од најпознатите македонски дејци и филозофи ( види фотос) во поновата, а богами и севкупна македонска историја:
Мачка е битка карика во еко системот!

167440_163479093698669_163474873699091_321929_310763_n.jpg

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Малце ретро Драга :D
На работа ја слушав, ни на крај памет не ми дојде чив е гласот. Добро испеано. xD

Иначе друго боље ништо друго да не ти кажувам, ќе речеш види го овој само се жали..... Али тоа е, ај уште утре ќе треа да издржам у шугавиот Рамстор, па од среда малце полабаво.
<3

Член од
1 февруари 2012
Мислења
163
Поени од реакции
323
Драга,

Што е тоа што ме држи будна и не ми дава да спијам? Тоа што вечерва се случи, сакам да се правам како воопшто да не се случило...како воопшто да не сме се сретнале, како никогаш да не сме се познавале.Така е најдобро.
И да, мразам лажење... знаеш нели?!
И уште нешто да прашам... дали го направив вистинскиот избор? Се надевам нема да зажалам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom