Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Добро утро миличка ^_^
.... :)
Како сме?!
Јас онака само да те поздравам утрински со чаша кафе + најомиленото радио антенна 5 но покрај овие две работи спаѓа и таа комплицирана статистика :)

Решив сабајлечки да ги засукам ракавите и да почнам да си ја мачам душичката со бројки ..:unsure:

Имам уште 6 часа до полагањето... се надевам дека ќе и ги решам проблемите !! :P

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Се осеќам ко бестелесно 100 годишно суштество што лебди во светот.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Еј ќе си го купам сатчето утре сабајлечки ќе одам со братот со возот на шопинг тој некои патичина си видел, после тој со рејзо кај другарка му ќе оди а јас највероватно назад.
Не паметам кога сум бил последен пат Скопје а да не е по работа ќе има време да го разгледам проектот 2014 до кај е :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Драга итс фрајдеј :vozbud:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.484
Поени од реакции
7.969
Еј шо убаво било да имаш слободен ден додека сите останати се на работа. И тоа не еден, туку ДВА :)

Почнав да ги користам слободните денови што ми се останати, да ги искористам пред да дадам отказ од работа.

Вчера шетав низ град, денес најверојатно ќе шетам низ село. За викендов ќе се пазариме :)

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Драга

Ми се мота песнава у глава од коа сум станата па да те поздравам со неа, воедно да ти кажам дека одговара со времево тужно!

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
... најавна шпица.

... првава смена, арна била. Само појќе пари се троши... ваљда ќе се среди и то. Друго нема, освен тоа дека скоро се подготвено. Дизајнот е при крај, домејнот веќе порачен... се чека да се среди, хост се има нормално т.е. стариот ќе се искористи, логото се спрема... и некој мали ситници шо ќе се средат за брзо време. Па да видиме како ќе тргне со то чудо.

И така, да се дешава нешто... оти не ја бива оваа работа. Мора да се тепа досадата, друго чаре нема :/

... одјавна шпица.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.977
Поени од реакции
74.001
Што сум јадел вчера кајгано :facepalm:
Стомаков ме искина, заглавив во вц сто саати :facepalm:
Ми паднаа во вода сите планови за попладнево :place:
Ќе да е од тостот или од баничките што ги јадев вчера:confused:
А времево ме вика, ама џабе...:place:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269

Ајме мени, ајме теби сви на тулум!

(facepalm-ови еден куп)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Пишувам еден есеј за реторика во Собрание, се изначитав еден куп стенограми и глупости. Или нашиве пратеници имаат ептен добра смисла за хумор или се за во лудница.
Подоле види молим те некои цитати, па сама одлучи, ги пренесувам во оригинална форма без поправки:
А и тој што ги пишува, изгледа не научил дека “сеуште“ се пишува се уште. Какви печатни грешки има, мама миа...:facepalm:

не е вред даспоредите кафеана со Собранието. Бидејќи во кафеани или ресторани има повеќе ред отколку овде. Некои пратеници не можат овака да се однесуваат во кафеана ниту од вашата пратеничка група, ниту пак од другите пратенички групи.
Ве молам колеги мислам дека треба да бидеме сериозни. Некој што има фрустрации спрема некого да не ги лечиме Фрустрациитеве моламданеги лечиме во сала 1. Некој од некого што се плаши не треба стравот да го пренесе на другиот.
Ве молам немојте да мавтата со прст. Можете да мавтате кон своите колеги а не кон мене.
Ова ми е фаворит:

ви честитам, вие сте десета што ја читаат истата реплика, за награда добивте фрижидер.
:pos::pos::pos::pos::pos:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ако Латас ја открие книгава, ќе побара од министерот за образование да ја стави како задолжителна литература.

• Ми се допаѓа
Reactions: VLJ

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Eпа има една што ја прочитав деновиве на ФБ, вика, јас сум уклучена, ти си уклучен, јас не пишувам, ти не пишуваш, јас неам јајца, што е со тебе? Сериозно, што е со маживе?
Иам чувство дека има некоја клетва врз мене, некоја лоша карма, што сите што ми се допаѓаат не ме перцепираат, или па ме откачуваат.
Ај батали глупи мажи.
На работа е тотален хаос. Треба железна рака.
Јас сум станала алчна за пари.
Здавјето ми е за никаде. Јас сум најздравата на светот, а сега веќе не е така. За жал, за жал. А некако уште сега немам сила да се борам. Се надевам Бог ке ми ја даде кога нејвеке ке ми треба. Секогаш знаел кога да ме покрене.

Никако да ја напишам магистерската. Идиотизам од моја страна. Секој втор е магистар, освен јас. Изглеа јас сум првата.

Ужасно ме нервира што немам мој дом. Што немам дечко. Што не сум здрава. Што не сум магистар. Што не сум унапредена. Што немам кеш колку што сакам. Што не можам да ослабам 5 кила.
И колку е глупо што се нервирам за овие работи, оти некои никогаш немале ни заеднички, а не па сопствен дом, што никогаш не се вљубиле, макар и нереализирано, што немаат пари за лекови, што немаат основно, што се невработени, што немаат за леб и се преслаби од што немаат да јадат.
Ама јас не сум некои. Јас се мачам за да добијам се. Се направив правилно во животот, а животов ме јебе...

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Шо е битно ако све тоа го имаш у теорија, ама никако да го примениш у практика?
Епа ај погоди.
Ти се плукнам тоа суштеството глупаво inside of me шо секад ми праи бељи.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Јас си слушам прогресив рок али песнава си владее!

Песна која ја одбележи цела генерација на студенти на една група на еден факултет, каде по случајност, сум и јас.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич мора вака иначе тешко, еве на држ:

Јас се уште верувам во невозможното, во сопствената сила... Не е важно колку време ќе помине, но знам дека тоа ќе биде како што јас СОНУВАМ, како што ПОСАКУВАМ... И покрај сите бури и ветрови во животот се уште имам трпение, воља, надеж и желба... Ќе Чекам ...
Сите големи работи се чекаат ... Јас Верувам, и тоа е доволно!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom