Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
К

Кики.

Гостин
Драга,
некако тапа ми е денов. :(
Не знам веќе ни јас што ми е, ама знам дека ми треба некаква промена да отидам некаде подалеку, за да го одморам мозоков од сите глупости што ме замараат. Се чувствувам осамено...
Ајде Драга, поздрав.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Драга,
Денов, у вода.
А мене, стапче, да можам да ги праќам луѓето кај што треба :ангелче:
:rolleyes:

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Драга сум ти спомнал ли какви комшии имам над мене? По 22 часа дневно или тие тропаат, кршат, урлаат и незнамштоуштенеправат или таа греалката им брчи точно над мојот кревет.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.000
Поени од реакции
12.584
Жута,
МАААААААААААААААРТТТТТТТТТТТ! Се препородив, готово, замина фебруар, јес јес јес!
Одма се осеќам повесело и пооптимистички :icon_lol: Заеби и економика ма, славам вечерва! :pipi:

П

Пепси_

Гостин
Кајг` ништо не оде од рака,никој не ме кхм ни 2 посто....еати и времето ненормално....остај тоа шпорето почна да ми враќа се зачадив дома..:rolleyes:

е така и тоа....латас е :гомце: само сум искрен длабоко од гзот доаѓа ова гомце

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.917
Драга што е поглупаво и поиритирачко од глуп албанец ?
албанец што знае македонски..
:гомце:

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
ДК,

Само да те поздравам, зашто инспирацијата ми е на нула.

Е па поздрав.

S

Stef Bachatero

Гостин
Ми фалат пријателите и најблиските но сепак мора да се гледа на светлата страна а тоа е дека лека полека станувам инвидуален човек.

S

Stivie G

Гостин
Драга,
денес луѓето ја отекоа, стварно предосадни се со оваа песна.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Моментот кога тумачиш една задача цела ноќ и испаѓа дека асистентката погрешно ја напишала формулата :pipi:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Ден за грабање сонце како бомбони пред црква на свадба.

Тишиинувам, римувам, јадам чоколадни колачи и мислам дека е 11 наутро, ама не е.
Убав ден, уште сега сакам да заврши.

Ја слушам песнава, и верувам дека ова би поминало и на светски топ листи. Може и веќе е таму, не сум информирана, но е предобра:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Моментот кога заради една неспособна будала и апсолутен дилетант ти доаѓа да си го плукнеш факултетот и целиот труд што си го вложил во него. Моментот кога заради гадови од луѓе, губиш желба да допуштиш други да ти се приближат.

Ништо ми нема повеќе смисла, изгубена сум во простор и време... не ми се излегува, не ми се смее. Сум станала дух, ми се плаче цело време... Да не морав да излегувам од дома најверојатно цел месец немаше да станам од кревет. А бев девојката која не се прибираше дома, која одеше по 4 пати да ден на кафе со различни луѓе, секој ден, седум дена во неделата. Дури и мајка ми се загрижи за мене.

Ми треба смисла, ми треба мотивација, ми треба поттик и инспирација...

Ај барем февруари заврши.

Тагата од 2011, апла ја прекопирав и пренесов во 2012. Оуу прекрасно.

И единото нешто што ми одеше од рака, а тоа е факултетот сега ми оди на нерви, заради тоа што има луѓе кои се недостојни на титулата професор.

Ептен длабоко имам навлезено во депресијава, а не знам како да излезам.

С

Сатори

Гостин
Драга Кајгана,
одамна немам седнато да те читам the proper way. Гледам сеуште се води дебата шовинисти vs. феминисти, теоретичари wanna be практичари.
За мене мила нема ништо ново, среќна, исполнета, светот е убав и добар со мене. Ја скратив косата, онака типично женски, секоја промена во животот заслужува да биде одбележана со некој гест кој вклучува експеримент врз себе. Убаво ми стои, ми одзема 10 години од лицето (да, фино ми е да се лажам/да ме лажат така). Ми стигна сликата за на табло, апсолвент 2012. Чудно бе. Дипломирам во јуни. :)
Сите животни полиња ми се во ред. Ги сакам мама и тато.
Немам за што да се пожалам. Досадно. :)
А да, there are nine million bicycles in Beijing. :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom