Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.917
Dear.
Bloody, bloody parts in da fruit punch. I am the toolbox murderer as you ain't never been down walking down the street with my nuts. Every record label sucks dick. Kajgana meats Anagjak hooking with the hookers. Bloody Axe in the Classroom, Be Down. Cunt Rennaissance going Back to the Rubber. Bloodshed Interlude.
Hua Hoo.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.484
Поени од реакции
7.970
Драга Кајгана,

Само да кажам дека е ТоБ да легализираш дивоградби во Железара.

Исто така да додадам дека колку повеќе се дружам во живо со една бруцошка од провинција, толку повеќе сестра и ме комуницира. Поради далечината по ФБ и мобилен, ама кај и да е ќе ми дојде у Скопје.
Во меѓувреме цело време ми се мота низ глава статијата на Сусаро за бифшите девојки.... аххх... ова жениве... комплицирани се.

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
kajgi ovoj den cel mi e sranje i toa epten
te molam samo NApoli neka tepa drugo niso nejkam samo toa....

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Драга Кајгана,

Денес можда направив грешка што сега ми тежи на душава и не ми дава да бидам мирен. Ќе видиме утре како ќе се одвиваат работите па ако имам к'смет ќе биде се во ред. :)

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Дорогие !
Поздравлјаем вас с праздником.
С МАСЛЕНИЦЕј !!!

Масленица – саааамыј,самыј, самыј сладкиј праздник:)
И у менја длја вас подарок!;)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Промени ко на политички избори. Промени до коске. Одиме со ред. Се има што да се прави, времето е проблем пријателе.

1. Ново работно место
2. Пишувам книга
3. Станав колумнист
4. Ќе седнам да пишувам магистерска кај да е
5. Возачки испит кој се одолговлечи ради се погоре + 100 метра снег и мраз

А пораат никогаш не било. И ај сега...

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
Драга Кајгана,ме иритира и ме нервира толку многуу зоштоо во оваа Наша мала прекрасна земја наречена Македонија,има толкуу многуу НАЦИОНАЛИСТИ од било која етничка припадност.Секоја чест на исклучоци но не ги можам више.Болно е да сме опкружени од такви лица и да растеме т.е живееме во ваква средина.Умрете "Албанци",умрете "каури",умрете "цигани" итн итн НЕ води нигдее тоа.До толку ли сме расипани створења бе до толку ли се мрзиме и самите себеси,жално е ова. Изреволтиран сум премногу ваљда мене ќе ми помине но Национализмот ќе си остане и ке си продолжи да се шири и да им ги поматува умовите на идните млади генерации ...повторувам од било која етничка припадност.Срамота.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.761
Поени од реакции
8.017
... најавна шпица.

Животов е навика, како ќе се навикнеш... така ќе си живееш. Се надевам некогаш ќе се одвикнам.

... и то шо ми беше занимација го загубив т.е. ќе го загубам наскоро, на 27-ми Февруари официјално, ама исто ко да не постои сеа... дека веќе не го негувам. Си направив backup, па ќе видиме... можеби некогаш ќе го вратам, додека да се смират страстите со ова глупавава Америка т.е. ACTA не за друго... станува ризик ова варезов. Само криво ми е, 4 години не се малце... плус бар имав заработка.

Ипак позитивно е тоа што работам пак на нов проект, но ќе видиме дали ќе успеам. Мислам, стварно редно време е да свртам малце на легално. Имам некој планови, се надевам ќе ги остварам.

Ко нема друго у животов, ќе тераме вака. Се надевам еден ден ќе излезам од сите овие глупости. Само има една маана тука: 'надежта го продолжува страдењето.'

... друго нема, се е катастрофа... а да, се сетив... си имам ново хитче, преубаво е:

... одјавна шпица.

П

Пепси_

Гостин
Кајг`....господ ќе ме казнел оти не сум сакал да му ја турнам колата да запале.....а ја од школо изморен и облечен убаво да се мацам заради неговата кола шо палела САМО на туркање :tapp:

овој месец 3 пат беше некој да ме тера да му ја туркам колата да тргне бе аман....сите во нашата ни македонија работат на тој принцип ?? турни ме да кинисам.....ете оти не не` бивало....не зборувам повеќе .....

Член од
26 јануари 2012
Мислења
172
Поени од реакции
430
Драга.
Денес под принуда на ситуацијата (се ближи апсолвентска екскурзија) и сакала-не сакала, отидов на шопинг.
Ох, тешко си мене, јас и шопинг(во буквална смисла на зборот, со сето мрцварење и шетање), магаре и музика, теле и шифоњер. Молим лепо.

Одам купувам и чао пријатно. Тие безполезни скитања по бутици ми се тотално изгубено време.
Преферирам да седнам лезетско кафе да си испијам за тоа време некаде низ центар.
Знам секогаш каде да најдам тоа што го барам, тоа што ми треба и толку е.
И сеуште не можам да ги разберам жените и нивното задоволство да гледаат 300 различни ствари од кои ќе купат само едно.
Не ги разбирам,ама им завидувам, за тоа требаат нерви. :cuc:

Порано имав еден дечко, што обожаваше да ака по бутици. Ама буквално обожаваше да се гледа во огледало и да прашува што како му стои, со цел да добие комплименти. А замислете што се дешаваше кога ќе речев, па не ти стои убаво. :pos:

А јас пуста, очи превртував и го чекав надвор пред бутик пушејќи цигара од нервоза.
Во ред е да личиш на нешто, да се средиш и слично, но тој мислам дека носеше огледалце во џебот. (ташна или како што милува некој да каже-педеруша, не носеше) :pos::pos: Претеруваше, секој ден да не речам..
А да, ми раскина, за една девојка што носеше огледалце. :drk::drk:
Проклето суеверие... :pos::pos::pos: Знаев дека требаше да носам црвени гаки на Нова Година, јас будала, црни :vozbud:
Затоа не ми иде у љубов :vozbud::pos::pos::pos:

Денес гледајќи се во огледало, ми текна на него.
И пријатно ми е кога ќе ми текне, слатко ќе се изнасмеам.

Да не биде за џабе скитањето завршив купувајќи си само една црвена баретка. :)
Да да, без тоа не можам да тргнам на екскурзија. :tapp::tapp: Пуста јас, се тешам.

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Кајги

Нејќам да пораснам. Ко шо растам то помалце слободно време имам и појќе нервози -.- фак ит!
Иначееееееееее! Официјално се запознав со еден преубав тип шо идат в теретана ^^ да бев јас машко, а тој женско ќе го поканев да излезиме, вака ништо xD
Утре ваљда ќе давам крв. Првпат во живот :D
Си купив од Авон некој глуп крем за подочњаци. Уствари, против подочњаци... можда ќе делуват, ама скептична сум со оглед на то шо сум родена со нив. Гад блес д коректор!
Ај ојдов јас да се фатам за „работа“. Демек.

:*

Член од
1 февруари 2012
Мислења
163
Поени од реакции
323
К,
Ме јаде нешто од внатре, полека, но сигурно продира во мене. Чувствувам некој немир во себе. Место не ме држи.Ниту ми се учи, ниту ми се гледа филм! Абе за ништо да се немало желба денеска, а најтрагично е што МОРАМ да учам затоа што ми се ближи колоквиум по најтешкиот предмет и најстрогиот професор. Се надевам лошово расположение ќе помине што поскоро.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Денеска го полагав еден од најтешките испити во моево образование. Уморен сум, неспиен два дена, ме боли главата, мало дете да дојде шамар да ми мавне во кома ќе паднам, ама вредеше, резултатот е лек за се :) Капак на се ѕвони мобилен и од таму слушаш ироничен глас на личност што несакаш ни за знаеш дека постои. Ама има лек Муди конечно почна да учи од грешките, нема веќе некои работи да допираат до мене како порано. Нема веќе вртење нов лист во животов, почнав со нова книга ;)

I

Iblis

Гостин
Драга Кајгана
Почна пак старата песна, кој ѓавол ме најде баш сега, две недели пак ќе е исто.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom