Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Те поздрави десетчето со сите можни бодови.:vozbud:После тоа бев на заслужен шоп-шопинг!:X3: Ја израдував два пати мајка ми денес и ептен ми е драго заради тоа кога ќе ја видам како искрено се радува. Некогаш добивам впечаток дека има помлад дух од мене, ама тоа е веќе друг муабет. Си ја љубам мајка ми, нема подобра душа од неа. :love:

Иначе сега кога конечно се прибрав дома, и се препуштам на книгата, чајчето и парчињата ананас... Уживање. Надвор не ми се излага.... февруари е.

H

HITCH

Гостин
Драга Кајгана,

Тато е најдобриот татко на светот! Ми даде прекрасен комплимент, сум изгледала исто како Адел, ама во ширината... :tapp: Моја среќа било што сега во мода биле полни обравчиња и што имало рецесија, оти во рецесија народот мора да троши пари, а јас сум трошла многу домаќински, само на јадење... :pos:

Тато, жива среќа што кога влегуваш во кујна не се вртиш накај прозорот, оти таму е камерата. Се гледаме у недела кој повеќе дремел со главата во фрижидер!!! Знаеш дека сум ѕвер, нели?!

П.С. Леле, какво вино имаме од 1980... лизга!

Драга, остани ми поздравена.

Член од
12 мај 2008
Мислења
249
Поени од реакции
148
Драга Кајгана
редев лего коцки со мојот син и направивме авион и голема куќа,
колку забавно било и колку ме орасположи ова:pipi:

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
срцке,

грди мисли ми шетаат низ глава деновиве, а под "грди" подразбирам навистина грди, тоа ме истоштува

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.917
Драга, да можеше да се купи карта за да се доживее повторно, ќе ја купев без размислување.
Но, џенцка.. Не по секоја цена !!!

I

Iblis

Гостин
Жолто-златна,
Треба да ја бричам брадата, време и е мислам, додуша времето и помина после вториот ден.
И сега шо викаш to shave or not to shave?
Абе во право си 3 недели многу се :love:

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Драга Кајгана,

Мојот бивши отвара нов локал...Утре вечер сум викната на отварање и да ти кажам ЌЕ ОДАМ, не затоа што ме викнал или затоа што морам, ќе одам затоа што САКАМ...
Утре ќе одам на фризер да ја исправам косава, затоа што не можам никако да ја средам...
Не сум одлучила што ќе облечам...

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
ДК,

И Штип си има свои убавини. Секое идење откривам нешто ново и непознато мислиш кујзнае што град е. Аа иначе, после којзнае колку време во Отиња има вода.

Г

Гучи

Гостин
Колку е јако чувството коа ке се најдеш на листата на положени студенти :love:

пс. дебитирам на темава, ако не се лажам прв пат пишувам :)

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Кајги..........живот ли е.......шит ли е....
вчера човекот седи до тебе, си разговарате.....ситници поврзани со работата.....а денес ти кажуваат дека умрел.....
некоја тажна глетка...гледајќи ги британското и македонското знаме на пола копје......

RIP директоре

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Драга Кајгана,

Мојот бивши отвара нов локал...Утре вечер сум викната на отварање и да ти кажам ЌЕ ОДАМ, не затоа што ме викнал или затоа што морам, ќе одам затоа што САКАМ...
Утре ќе одам на фризер да ја исправам косава, затоа што не можам никако да ја средам...
Не сум одлучила што ќе облечам...
aman so bivsiot :pos:
ne otece vejke serija napravi za nego h hah hah ah

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom