Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
немаме струја по улициве....манијаци има да го дрват кај ќе стигнат....ги жалам припадничкиве на женски пол
многу турбуленции ме зафатија последниов периот:eek:

К

Кики.

Гостин
Драга,
не знаев дека ќе запознаам некој што подобро игра салса од мене и тоа машко. Замисли... се разочарав од себе. :pos:
Сепак, мора да се иде на часови, за да се биде во форма. :) Освен разочарувањето, се останато беше добро, малку сме излезени од колосек, ама ќе се вратиме. :)
Утре сум од 8 сабајле... и да не мрчам многу, ама мило ми е што после предавањето ќе има добро „кафе“.
Ајде Драга поздрав.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Драга кајгана

Го знаеш она чуство кога се ти е јасно и си во склоп со се итн итн бла бла бла....ни ја не го знам и тоа е срање.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.087
Поени од реакции
25.246
Драга,
не знаев дека ќе запознаам некој што подобро игра салса од мене и тоа машко. Замисли... се разочарав од себе. :pos:
Сепак, мора да се иде на часови, за да се биде во форма. :) Освен разочарувањето, се останато беше добро, малку сме излезени од колосек, ама ќе се вратиме. :)
Утре сум од 8 сабајле... и да не мрчам многу, ама мило ми е што после предавањето ќе има добро „кафе“.
Ајде Драга поздрав.
Гарант не си знаела и дека те чека оригами ружа и не си го гледала Супермен:D.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.917
Еднаш и никогаш повеќе пред шалтер во пошта.Посебно во Петок. И посебно кога пред тебе има некој што плаќа сметки за цела година. Ти иди ко да си чекал една година пред шалтер.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Бриџит Џонс еднаш кажа: Универзална вистина е дека кога еден дел од животот почнува да ти оди супер, другиот дел спектакуларно се распаѓа на парчиња. Тоа што тотално се согласувам со неа е тАчно, ама пази го примеров сега ( :icon_lol: ): Значи општо познат факт е дека мојот интернет е катастрофа, за него се зборува на долго и широко.:icon_mrgr: Еве, прашај ја и Џену, она најдобро знае. :pipi:Е сега, одеднаш ми откажаа љубов и Виндоус Медиа Плејерот и Винампот кој од не знам кои причини ми ја пушта само Ај ма пиши ми од Бени, ниедна друга песна не пушта. Во меѓувреме, ЈуТубот ми е брз како никогаш до сега, како Спиди Гонзалес е, а до пред недела и пол чекав 10 - 15 минути една песна да се наполни, за да можам да ја чујам. Е сега, не можам ниедна песна од компјутерот да си ја чујам, ама ако ништо друго ЈуТуб лета како никогаш до сега. Oh, the irony...

Иначе ова беше тотално непотребен пост, ама мене исто ми е тотално многу исклучително досадно, па најверојатно ќе одам да читнам една книга што ја почнав, па пожелно би било и да заспијам во догледно време.

Член од
20 февруари 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Драга Кајгана: Long time no see, old friend... Толку долго впрочем што не си го ни знам стариот ник... oh well, увек можеш нов да си направиш... :) Се надевам не ме хејташ многу ?:place:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.711
Поени од реакции
13.393
Драга Кајгана: Long time no see, old friend... Толку долго впрочем што не си го ни знам стариот ник... oh well, увек можеш нов да си направиш... :) Се надевам не ме хејташ многу ?:place:
Lad должиш објаснување на администрацијата поради регистрирање со нов јузер. Во спротивно ќе бидеш тргнат. Најдобронамерно ова ти го кажувам.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
How to lose friends and alienate people #4718

C-c-c-c-combo breaker!!!

Ионака 350 ми се многу, како за на фејсбук.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom