Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
...и windows media player ми откажа комплетно љубов, а winamp само една песна сака да ми пушти, ниедна друга. Па компјутеру, зар и ти сине Бруте. Не знам дали имам спомнато, ама не го можам февруари. :icon_lol:

Додуша се изнасмеав вечерва, убаво е кога човек ќе се потсети на детството...

Ама нешто ми недостига. Знам и што е тоа. Не е некој, туку е нешто. Имам празнина во мене. Се обидувам да ја пополнам со смеа и со позитивна енергија, ама вака кога ќе останам сама...

Ах, рече...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Чика Хрки, чика Хрки, зашто нисте играли у оној серији, зашто нисте играли у оној другој ... МРШ МАЛА БРЕ ЏУБРЕ ЈЕДНО !

:pos:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
... најавна шпица.

Брееј, цела вечер да се седело и да се играло НИНТЕНДО ИГРИ! :icon_lol: Ако, убоо беше :pipi: Ко нема друго шо да се прај, тоа е... ептен е напнато :/ Така бар ќе се тешиме со игрички, колку да нема депресии. До кога ќе се тера вака незнам, ама едно знам... сакам што побрзо да заврши. Друго, то... досадно знајш ко и секад, катастрофа е.

И да, у недела ќе го гледам повторно Чаплин! :cuc:

... одјавна шпица:

Член од
1 февруари 2012
Мислења
163
Поени од реакции
323
Мамурно утро. Не, не од алкохол, ами од презамореност... мамурно се чувствувам, што би се рекло " безвезе". Ама ништо страшно! Тука си е снегот да ме расположи, си гледам како врне и се радувам како мало детенце. Им велам на моите " што и да ви треба од продавница- јас сум тука", само колку повеќе пати да си одам по снегчето што крцка под мене мх мх мх абе за мерак :) Ииии да, едвај чекам да дојде вечер за да има лудории на снегче! Јупииии! И тоа.

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Драга Кајгана,

Како темпирана бомба сум...Чекам само мала закачка и да експлодирам...Таков ми е периодов изгледа...Не сум некое ок друштво ваква

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Поздрави ми јетра,бубрези и црн дроб.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Драга ја запознав Леандра :) и од возбуда не можам ништо повеќе да напишам освен ВМРО убер алес и то :D

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Тамам ќе си легињав, глеам Витни Хјустон ги фрлила челите ... е како да спие чоек сеа.

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Колку повеќе го чуствувам студов,толку повеќе чуствувам дека се одалечуваме. Или одамна се оддалечивме а не го забележавме тоа? Не знам. Куп прашалници во воздухот и дефицит на одговори. Не се ни трудам да ги најдам истите. Тотален контраст.Но спротивностите се привлекуваа така беше драга? И можеби најголемото извини ќе треба да си го упатам себеси зошто се повлекувам и одбивам да давам важност на работите. Се‘ е ирелевантно. Глумењето рамнодушност не ми било никогаш јака страна. Чудно е како овој пат одлично ми оди. И денес си ставив црвен кармин во инат на сивилото надвор. И се фрлив во снег и задоволно се смешкав за инат на студов. Ама овој инает кај и да е ќе ме стигне, да си се раздолжиме осеќам. И скапо може да ме чини и тоа знам :)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Се испотепале децата.
Умрела Витни Хјустон, знајш ме заболе.
А ко ќе им се предозира комшијата, арно му се напрај гнаса наркоманска, али Витни не беше таква, таа онака некогаш крек си пушеше, таа не беше зависник.. Crack attack.
Btw овие кузнај шо напраја на собиранката ги нема нешо xD

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Ако знам што правам и што треба да направам, и што да мислам, и што е правилно, што не е избрзано или премногу чекано, ако знам со кој се дружам, и ако сум свесна за нешто,ќе частам.
Поголем хаос ни сум имала, па ни мислам ќе имам. Ме фаќа страв од постовите на Крејзи ин лав во Во врска со љубовта, ме фаќа страв од моите непромислени постапки, па уште повеќе од тоа дека сите мислат дека сето тоа е ок, а јас сум била заостаната. Кај си се карам сама што правам глупости, па и сфакам дека сум била глупава што не сум ги правела тие глупости порано. Плус се убивам од работа, и ми е смачено. И ме убива ПМС, ми се јаде, а живци кинам оти сум дебела. Наместо да ги симнам тие 2 кила, јас качив 2.
А највеќе ме нервира, посебно ме наапа вчера, кога добив комплименти од 5-6 мажи у стилот најубава си тука вечерва, а јас гледам најмалку 50 девојчиња кои се топ.И во секунда си ја преметувам користа која си мислат дека ке ја добијат од таквата реченица. УПМ, самодоверба за никаде. И плус си викам, ако на овие не им е тешко да ми дадат комплимент, зошто типовите кои мене ми се свиѓаат не ми даваат комплименти?
И не можам да ја заборавам реченицата на професорот по математика у средно. Комплимент е нешто што не го поседуваме, бидејќи комплеметнтари нешта, биле спротивни у матетматиката.. И кога дама ќе речела фала на комплиментот, уствари ја покажувала својата скромност со тоа, демек, нее точно дека сум убава, фала ти штоми даваш убави особини кои ги немам.
Што ме наведува да мислам дека можеби и подобро е што мажите кои ги сакам не ми даваат комплименти. Барем не ме лажат. И се ке беше добро, ако можев наместо телефон, да си купам 2-3 кила самодоверба.Ако знаеш кај се продава, кажи. Ќе заштедам и ќе си купам.
За жал, некои работи не се купуат. Што страшно ме нервира. Ај да не ти праам бед у недела кога сите одат на ручек, а јас се занесуамм дека ке држам диета и пак ке се напукам макарони.
Дан.

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
uste vecer na rabota i ne me gledaat do kraj na februari ZLATEN ODMOR :) KAJGI.....

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга,

вчера го имав еден од поубавите денови. Скоро цел ден поминат со другарките, лизгалиште, па јадење, па снешко правење, абе мераци и вечерта покерче! Би сакала секој ден да ми е таков!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom