Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Кајгана сине, брат. Знајш колку време немам прочитано толку позитивни постови на форумов ?!
Видиш снегот прави чуда.
Го свртив цел жанр !!!

PS. наплив од педерлана на форумов.. :гомце:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Здраво, здраво... викаат една слика, илјада зборови, па ете, за да не пишувам 1000 зборови, еве ти една слика (со пар зборови).:X3:

И така ти викам јас...

Уште 20 дена.
Иначе има снег насекаде, а мене не ми се излага од дома и најрадо би лежела во кревет и би читала книги по цел ден. И би пиела кафиња во големи шољи и ќе се трујам со цигари.
Не ми е јасно, навистина не ми е јасно, зошто понекогаш не можам да уживам во работите и животот како и сите останати нормални луѓе и да не се замарам со секоја можна ситница на која ќе налетам. Поголем overthinker од мене, се уште не сум запознала, а сигурна сум дека има и други будали како мене.
И не треба да гледам толку романтични филмови, дефинитивно. Само уште повеќе се разочарувам.

Тоа е тоа. Депресија ради док људи спавају. :cautious: У февруариво, покрај се останато, и компјутерот не ме сака, а чак што више и хороскопот е против мене.o_O

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Драга,
Конечно нешто пријатно да ми се случи во последниов период, братучедтка ми од Белград дојде со внук ми кој има 3 годинки неодолив е ма, само да го видиш ејј целиот да го изедеш, вчера кога се вративме дома каков беше во образчињата додуша и јас бев исто :D. Заборавив на колено, на сè и само со него си играв, цел ден, урнебес беше :D.
Одма и се разболев, малер. Добро е што се заминати за Охрид па да не се влоши работава..сега си лежам во кревет, чајчето до мене и почнав да ја читам „Папокот на светот“.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
163
Поени од реакции
323
Калимеро има право: нема правда! Ти можеш да се утепаш од учење, да се лишиш од многу задоволства, излегувања, од грижата за твоите најблиски само за да посветиш довлно внимание на еден предмет и на крај откако ќе напишеш се и задоволно ќе си излезеш од испит, на крај ќе видиш дека сето тоа било залудно и дека си добил многу пониска оценка од таа што ја заслужуваш! Како е можно тоа? Па и неписмен од таа област да го прочита тестот ќе види дека за се е ама за шестка не е!! Има среќа професорот што стипендијата не ја изгубив поради него, но како и да е има да му отидам на факултет и да го дигнам у ваздух! Поради вакви работи немам некогаш волја за учење, желба да успеам во државава туку ми иде да си заминам у друга држава во која сигурно трудот повеќе се цени од овде.

К

Кики.

Гостин
Драга,
што да ти кажам? Се разболев... чудно ќе беше ако овој месец ме утнеше температурата и сите пропратни елементи на настинка или грип... што и да е.o_O
Цел ден не мрднав... седам, читам, спијам, пијам чај, одмарам...Ми се здосади.
Инаку, ништо од собиранката, а редно беше после 4 години да присуствувам.:unsure:
Ајде Драга поздрав, доста ти се жалам. ( не ти ставам песна денес, не ми е до пеење)

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.081
Драга Кајгана
Не сакам да делувам патетично но осетив потреба да го напишам ова. Секогаш кога расположението ми лошо, помислувам на неа, и секогаш кога ќе почувствувам дека се наоѓам во ќорскокак и нештата ми излегуваат од контрола повторно помислувам на неа, и кога сум среќна пак помислувам на неа. И знаеш зошто? Затоа што ме потсеќа на една силна индивидуа која покрај тешкотиите со кои се соочува и покрај сите изгубени работи во животов успева да се одржи на нози! Таа е личност која го има најголемиот дел од мене и никогаш никој нема да го смени тоа, личност која поминала премалку време во мојот живот а сепак ми претставува се'. Среќен роденден Мамо!

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831
kajgi samo so se vrativ od trening i vaka ne sum se osekal skoro cela godina volku svez toptoptop

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
ДК,

Утре е нов ден.

Тоа е најдоброто нешто што може да се случи.

Ај пријатно.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич, едноставно нели многу ги сакам најубавите очи на свет. Ама ако кажам гласно ми се чини ќе се сруши све.Гушки, снежни кисеви, без патетики кажани на глас али тој нескротлив дух ( диви ко ветрот) ме излудува. Пссссст само јас и ти си знаеме. Инаку, идам на свирка за да се спремам кондиционо за нешто више - на пример Бернајс Пропаганда.Ми се пие бе и ќе идам, шо? Ајт бејб...

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831
kajgi samo so se vrativ od rabota si praavam 2 pici limonada i eden snikers pred spienje i tolku
utre sum na sostanok i pa ke go tupat kako treba da rabotime:mad:

M

Moon Child

Гостин
Драга... Замисли...

...

Драга, пак тема за Грција :facepalm: Дај бе, глејте си ја болката своја. Ако наместо да се замарате за Грција таа енергија ја искористевте за некаква промена тука, тогаш на сите ќе ни беше подобро, вака сте патетични секој ден.
И ми се кења од националистички шупливи глави.

Член од
26 јануари 2012
Мислења
172
Поени од реакции
430
Имам симпатија.

Па добро, не сум баш осмо одделение, но се чувствувам така, потполно исто.
Ми недостига времето кога скришно шуш-буш се обидував да изнудам насмевка за тогашни услови некое слатко момче строго од мојата населба. Па и да не ме забележува, тоа да ми единствена главна преокупација, се до оној момент кога ќе заборавам дека некогаш воопшто ми се допаѓал.
Ах, времиња...

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Драга, знаеш ли што значи да се пропушти шанса која живот значи?
Јас дознав и не е убаво чувството. Како да ме прободеа во стомак. Ужасно.
И така, си леат солзите...
Тоа е, кога човек нема да се најде во вистинското време и на вистинското место.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom