Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076

1. Makoun
    Zdravo, imam edno prasanje do tebe poso si zensko... Imam malce kompleksi so mojata golemina na polovniot organ, poradi toa sto nekolku zenski veke mi imaat kazano deka mi e mal i sakam da te prasam, dali mozebi namerno toa go vikaat ili e stvarno taka... poso ima nekoj zenski sto taka provociraat... pozz i fala odnapred :)
    Кајгано, диско си :)

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028

1. Makoun
    Zdravo, imam edno prasanje do tebe poso si zensko... Imam malce kompleksi so mojata golemina na polovniot organ, poradi toa sto nekolku zenski veke mi imaat kazano deka mi e mal i sakam da te prasam, dali mozebi namerno toa go vikaat ili e stvarno taka... poso ima nekoj zenski sto taka provociraat... pozz i fala odnapred :)
    Кајгано, диско си :)
Same thing happen to me :X3:
Само шо не сум сигурна дали типов трола или озбилен е :/

I

Iblis

Гостин
Драга Кајгана,
Денов шо отиде у триста п*чке материне, отиде, ама бар да беа лепе.....
P.S.
Магде и Dreamcatcher LOOLLL, :pos:

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Драга Кајгана,

Денес дознав дека има книга за деца што се вика Go The Fuck to Sleep. И си викам ај да ја најдам да ја прочитам. Пријатно се изненадив, ме изнасмеа. Еве еден извадок:

All the kids from day care are in dreamland.
The froggie has made his last leap.
Hell no, you can’t go to the bathroom.
You know where you can go? The fuck to sleep.

The flowers doze low in the meadows
And high on the mountains so steep.
My life is a failure, I’m a shitty-ass parent.
Stop fucking with me, please, and sleep. :pos:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Како е бе возможно некој луѓе да имат толкави комплекси, неможам да сватам. И шо е најтрагично, најчесто на некој ни крив ни должен ги лечат комплексите....

Малокурец: чоек со мал *** и огромни комплекси.
Али отиде на бан :)
Шубо да можеше со 1 клик да ги одјебиш и во животот...

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Драга Кајгана...

Поради таа пензија кај мене има тензија...ете и јас сум рапер јоу јоу јоу, ај сега дајте ми 15 миљона долара зашо знам ко детуле у градинка да римувам.

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
kajgi pocnav so dolgo ocekuvaniot zimski odmor i deneska bev na intervju za rabota vo pivara
od 30 dusi ke odbirale eden(da znaev deka e vaka nemase ni da se pojavam) 2 saati ni go perea mozokot so cel kako da im se zgolemi prodazbata i edno saat vreme za resavanje testovi....i sea doma dojdov odmaram i ke si uzivam vo preostanatoto vreme dodeka sum na odmor finaly...

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Да се жалам неможи..
По години пцуење, плукање и што не, конечно можам да се пофалам дека ќе присуствувам на минимум два музички настана годинава.
:coffee:

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Има некои луѓе, абе кога ќе седнат со тебе, не стануваат.
Не мора да се збори, да се праи муабет. Него, едноставно, само си седат со тебе.
Онака од време на време се убацуваат со некој муабет ко „И шо нема друг термин, а? Па тоа мене ми е далеку...Ај пиши број, да ви се јавам“.
Му даваат број на типот и му кажуваат „Имате часови скеој вторник и четврток од 18.30 до 20 часот“.
„Абе мнооогу далеку тоа Капиштец..“ и си седи и не си иде. Онака бе, од кејф. Му се седи таму. Додека има време, не станува.
„Абе а со шо идаш ти за Капиштец?“ и му одговара типката и после 10 минутна пауза.
„Мнооогу далеку тоа, незнајш нешто тука, поблизу да ми биде?“ и 10 мин пауза.
„И многу рано ми е, а нешто покасно нема?“ и 10 мин пауза.
„А ти кај седиш?“ и 10 мин пауза.
Добро бе човеку остај ја девојката на мира! LEAVE! GO HOME! TAKE A BOTTLE OF WHISKEY AND STICK IT IN YOUR BUTT!
ОТОК! Ја да бев ќе го отерав таму кај што не треба и ќе посакаше никад да не се вратеше повеќе.

К

Кики.

Гостин
Драга,
дали тоа малерот се враќа? 3 пати пробувам да ти напишам и ме прекинуваат и кога ти пишав случајно исклучив се. Па, дали сум нормална?
Сакав да ти кажам дека денес јас и ти славиме 4 години од нашата врска. Да, Драга, 4 години читање на смешни, тажни, глупи и интелегентни работи и слушање на одлична музика. И морам да ти признаам дека си најдобриот психијатар што некогаш постоел на интернет. :D
Инаку, настинката уште малку целосно ќе ми помине, а јас веќе утре ќе одам на факултет. Не ми се иде кога ќе ми текне што предавање имам, ама ќе стиснам заби и ќе поминат 3 саати .:)
Ајде Драга, поздрав.:love:

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Каааааков талент е деееевојчево (y) ,ме скрена од умот видеово- публикава плаче бре-еее
се наежив, ко мачор накострешен сум во моментов:)
уууууууууу је*оте
Оние кои разбираат руски - нека одвојат некоја минутка и нека го погледнат , мислам дека нема шанси да останат рамнодушниo_O

уживајте
од 2:00 па натаму и обавезно со звук(y)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
И така ти викам... за нигде сум.
Доста напет и напорен ден.

Утре планирам да се заљубам у некоја флаша, а ако не стигнам утре у петок обавезно. :love:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Уште еден Вторник, а јас пак не сум надуван.
Вторниииик е еј, што ќе им е на џандари да апсат Албанци на џаде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom