Сакам да ти пишам долг пост ама просто ме мрзи.
Моментално ако не приметуваш ти ја праам финтата такозвана “омг, ја сакав нешо кратко да пишам ама по грешка испадна долго, полно со депресивни испади и самокритично настроено барајки его фид проследен од лајкови на напатени манијакално настроени воајери што ја читаат темава“.
Ми фалат вистинските хејтери на форумов - ама онака издржано убитачно хејтерски, ми фалат форумџии од стилот на марсовка со нејзините јебопичласти-лоботомирачки изрази, ми фалат психоанализи, ми фалат членовите со озбилно креативни постови а не сегашново вадење на стара “слава“, ми фали шмекерот да си го тера филмот, ми фали гадхејтасол да звучи ко немиен металец, ми фалат гиф аватари и креативни потписи, ми фали бидиков да е најомразен админ а гладиус најомразен модератор, ми фали дарки да е трол кој е против правилата, ми фалат форумски идоли со цврсти ставови кои беа, ако не алфа омега, барем бета и делта за нубовите, ми фалат не накурчени 13годишњаци, ми фали приземност и цитирања, филозофски мислења, разглобувања теории, побивање митови, ми фали да се карам со верници, ми фали да сум поштуван а уште повеќе ми фали да сум хејтан, ми фали да ми е се ова ново, ми фали да ме цитираат - луѓево дигнаа раце од форумска комуникација и дебата, ми фали да сум пасивен фактор на форумов, ми фалат форумските пијанки и оргии, ми фалат многу ствари...
т.е. не...
ТИ фалат многу ствари. А тоа се рефлектира на мене како твој форумски лик, колку вистински толку и имагинарен, ми фали стариот јас кој беше искрен и се обликуваше, не денешниот јас кој е изградена личност со свој став. Иронично нели? Едноставно ми фали “левелирањето“ и здобивањето име и лик.
Од друга страна не ми фалат лажни дигања и егоизам беспотреба, не ми фалат лажно оформени форумски ликови - напумпани со воздух кој научиле да ја играат играта на хаце маски и се толку уверени дека маската е нивниот вистински лик. Не ми фалат attention seekers кои се улизгуваат на форумџии дигнати на пиадестал ради тоа што биле или не биле а се исто гомно ко сите други, не ми фалат рандом членови кои форумов го користат како место за објаснување како сереле, дали мочале и зошто јаделе. Не ми фалат квази хејтери чив хејтеризам е заснован на општеството, не ми фалат боди билдери, не ми фали политика и политички коректни изрази за странски македонхејтери, не ми фалат рандом новајлии кои си го оставиле здравјето во чда, не ми фалат форумџии со никови на латиница со капслок, не ми фалат ебано глупи теми кои немаат дискусија и од кои форумов наликува на некој портал направен на пикзо....уфф многу има курац.
И да, ова е ебан, егоистично настроен, не фер хејтерски, џабе кажан, напуНпан со хејтеризам пост - али ич не ми чуе. Исто ко вас.
Одамна неам пишано ништо сериозно, ништо вредно, ништо паметно - освен коа солам, ништо што ме прави да се истакнам од сите вас кои ве мразам.
Станав ко вас, и тоа е тоа шо најмалку ми се сфиѓа. Станав одалечен, не заинтересиран, не мотивиран форумџиски лик од делумно стара гарда кој се спушти на ваше ниво за да ве нападне и победи, а уствари го изеде стапот. Сеа ко да не можам да се извлечам, а и не знам дали сакам и иам воља. Едноставно ме мрзи.
За крај на ти депресивна песна пошо така иде шемата.
p.s. тотален офтопик и нешо шо ми било на ум доволно долго за да сеуште го памтам и ми значи, моите преостанати хејт поени ги делам на сите форумџии шо не ми вратиле психоанализа.