Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 септември 2011
Мислења
423
Поени од реакции
682
Драга,
последниве неколку дена се прекрасно заокружување на 2011 година. Тоа ме натера да сфатам дека со доволно позитивна енергија и труд, дури и лошите, напорни, понекогаш и тажни моменти, можат да имаат среќен крај :)
Во новата 2012, не посакувам ништо друго освен да го ценам, а и сите околу мене да го ценат, тоа што го имаат. Обично некои работи ги сфаќаме здраво за готово, но во клучните моменти баш тие работи ја играат главната улога во креирањето на нашата среќа.
Се ќе биде добро ако човек се потруди да му биде добро. Ако кругот на луѓе околу него е украсен со искреност, лојалност и позитивна енергира, тогаш тој може да се смета себеси за успешен и среќен човек. Секој од нас сам го креира баш тој круг, а тоа значи дека и самите ја креираме сопствената среќа.
Овие неколку дена и случувањата во нив ми помогнаа да ги сфатам токму овие работи, а јас си ветив себеси дека тоа ќе ми биде најголемата лекција која треба да ја спроведам во пракса во новата година :)
Ќе се потрудам да бидам посреќна и повесела, со многу повеќе насмевки, а истото ви го посакувам и на сите вас :)

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Драга,

У Тинекс, редови ко да е смак света. Луѓе грабнати од конзумерски канџи, меѓу нив и јас. Ако, за веселење е работата. Малку или многу, важно душата да е полна на крај.

Џебовите место пари нека носат бакнежи.
Некогаш утопијата ме обзема и верувам дека само со позитивни мисли си ја градиме среќата, а така е и за оваа година. Повеќе греено срце и вино, помалку ладни погледи и чувство на вина.
Што можам освен да Ви посакам убава вечер, јас предновогодишно крварам и се радувам што циклусов, почна, траеше, заврши и повторно почнува.
Тркалезен е овој наш сон, а се судира само на рабовите на перниците...

За година полна Љубов:

Trusting my senses
Deep down inside I know love will survive!

♥ и среќна 2012!

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Backpack - check.
Clothes - check.
Money - check.
Playstation - check.
Sticky icky - check.

Среќна Нова година до скоро сите на форумов, се' најубаво во наредната, имајте мерка со алкохолот, бидете среќни и сакајте ги тие кои ви се блиски, нека ве води позитивна мисла во 2012та, на сите црнци им се големи, кинезите се лоши возачи, ама ги бива за математика, евреите се злобни и алчни а муслиманите се ксенофобични убијци. Stereotype'd!

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Среќна нова кајганероси.
Тие што ве знам ,останете убави од двете страни на огледалото.
За тие што ги подзаборавив годинава - ќе им надокнадам.

Без двоумења.
Не си поставувајте ограничувања - туку предизвици :)

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Драга К.
Вечерва ке биде лудо и незаборавно. Славиме во домашен амбиент 5 другари и 6 другарки. Скарата ке ја правиме мажите надвор кон 7, што значи за да не замрзниме ке конзумираме ракивчина и зелки ке се напрајме. Жените ке ја приготват софрата ,слати и се таму друго останато и почнуваме. Маестралниот мој другар Зоц на хармоника,врвниот Вега електрична гитара,најдобриот тупчо Ботич на тапани, и се разбира јас пејач- микрофонот е мој.На другиот другар ке му дадеме дајре да не се осека како не музичар и терца ке држи додека јас пејам (ееееее,аааааааа):pos: Мислам дека до кај 10 петарди ке се направиме и после то од маестрални пејачи ке почниме да завиваме, грешиме акорди, не ке се знае кој што пие кој што пее и кој што свири. Сепак мислам дека ке биде добар провод, утре ке ти раскажам што се подетално се десило.

Им честитам нова година на сите форумџии, се најдобро во новата, кој што нема и кој што сака да добие, и секако здрави, живи и радосни уште многу многу многу години.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Значи не ги разбирам и не ги разбирам овие што го хејтаат и пречекот на нова година. Де бе, за се да се мрчело мме...

Остајте си го еднаш табиетот, уживајте во друштво, музика.... алхохол... или ако нејќете, неморате... шо би рекле Охриѓаниве, „Емм, мор, ак не ви чинит не чекајте“, не само да млатите слама... :D

Заборавете си ги проблемите на момент, ко што ги заборавивте на 14ти септемви, после пак ќе ви се вратат секако, но зошто барем на момент да не се оттргнете од сивилото... :unsure:

But screw that, мило ми беше за поминатава година на форумов, не се каам за потрошеното време тука, кое всушност и неможе да се нарече како „потрошено“... Се надевам на уште подобра дружба и во 2012та, последната година пред апокалипсата... :icon_lol:

Среќна Нова Година! :)

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Среќна Нова година на сите а посебно на хејтерите, убаво да си поминете гледајќи го Вавилон на Сител дома.
На сите други кој не се кул ви посакувам убаво да си поминете и се читаме догодин. :)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

изглеа стигна новата година кај мене затоа што сите се распукаа со петарди :вонзем:

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Дијар,
вечер пак ќе се предозирам со Архангел, ДНО, Мизар и на нив слични, нема да ми биде нешто луда вечерта... Tho, ќе биде убава, quality time wif ze parents.. Ми треба малку одмор :)

New Years resolutions:
1. Престани да јадеш толку.
2. Make that band thing work.
3. Држи ги...
4. Напрај барем четворка алгебра, срамота е -.-
5. Stay awesome.
6. ♥

10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1....
Среќна нека ви е Кајганџии, you're awesum!!!11 Поминете си јако:) Don't do anything stupid, or if you do, don't get caught.

И на тебе Кајго нека ти е среќна :) I owe you one♥

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Изглеа јас ја продужувам традицијата за новогодишен grinch :D

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

PARTY ROCK
YEA
Whoa!
LET'S GO!
Party rock is in the house tonight
Everybody just have a good time
And we gonna make you lose your mind
Everybody just have a good time

:coffee::cenzura::giggle::cool: :vozbud::cool:;)(y):sneaky::pipi::drk::вонзем::гомце::нинџ:

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.639
Поени од реакции
35.179
Драга

На сите кајганџии им посакувам по една МАЛА вила во Маврово, Мал двосед ферари, Мало саатче ролекс , Мала диплома за некое директорско место, уште помало телефонче блекбери со Мали пораки за МАЛА среќа , љубов, здравје,
Бидејќи МАЛИТЕ работи го прават животот убав нели:pipi:

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Уште само 9 часа до Новата година. Задоволна и среќна ќе ја испратам страта. А со неа и сите лоши спомени што ги имам.Се на се ќе ми остане во паметење. Имаше убави работи ,имаше и лоши. Некои луѓе ми се врежаа во срцето тивко и неприметно,други пак засекогаш заминаа од мене.Оваа година ме научи да бидам силна,и вечно ќе бидам благодарна за тоа. Во Новава година ви посакувам многу здравје љубов среќа весели мигови и многу остварени желби. Без разлика како нешто ќе заврши,секогаш излегува онака како што требало да биде :) Имајте прекрасна вечер.:love:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Доста бе.
--- надополнето: 31 декември 2011 во 16:03 ---
Не. Ама најозбилно. Шо ќе смени то што влегувам во нова календарска година. Епа ама баш ништо.. Денови,години,часови итн. обични измислици за подобро да функционира општеството. И што полза имам јас од тоа ?? Епа имам само една, што можам пари да соберам од малоумните роднини и да си купам алишта што ќе ми траат во следните 4 години. Не сум хејтер кажувам вистина. Што ? После 00-00 да не се преродам, да не немам проблеми ?? да не ми ја избришат казната од судот ?? да не ни паднат пари од небо дома на моите ?? демек ќе го гледам брат ми среќен ?? да не ми ги поправат оценките во школо ?? владата да не престани да кради ?? сиромасите да не добијат социјално на време ?? на мајка ми да не и ја зголемат платата ?? демек ќе влезиме во ЕУ ?? да не добијам стипендија за да можам да студирам тоа што сакам и да излезам од овој град ?? да не се подобри ситуацијата на спортски план ?? Демек ќе се изградат нови фабрики ? Да не го сопрат проектот 2014 па да ги наменат парите за попаметна ствар ?? А ?? Да не станат луѓето попаметни ?? Што ? Ајде кажи ми ја ползата на новата година ?? ништо, животот продолжува, а ако застанеш на момент, другите се пред тебе и веќе си минато, а ако мислиш дека некој ќе те подтурне и ќе го забележи тоа што го имаш, се лажиш ! Повеќе немам чувства присуствувам ко да сум дух !
Ако ме цитира некој, правам масакар, а ако ме фатат ќе се обесам во ќелија..
Да ми го пушиш драга !
:гомце:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
ДК пријателке оваа 2011 поминува ги трошиме последните саати од неа ,во неа имав и убави и лоши моменти.Убавите се паметат и стануваат дел од спомените лошите се забораваат со текот на времето се бришат ,од грешките се учи и се извлекува поука.Во новата сакам само здравје ништо друго ,кога ќе го имам тоа ќе си ги остварам сите можни желби и замислени планови.Нека има повеќе насмевки,толеранција и повеќе комуникација очи во очи .Среќна нека е на сите форумџии се најубаво нека ви е :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom