Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
К

Кики.

Гостин
Драга,
се видов со братучетка ми и сега мислам што книги да им купам, на неа и зет ми, за Божиќ. Мора да биде нешто поврзано со бебиња, затоа што уште малку ќе станат мама и тато. :X3:
Денес ја прочитав „ Кој го здипли моето сирење?“ и да ти кажам, мислам дека порано требаше да ја читнам, ама времето си го прави своето. Баш е супер книгата, се чита за пола саат, не замара и баш е поучна. Утре планирам да читнам уште една додека имам време т.е. додека немам обврски со факултетот, инаку кога ќе почнат испити ќе немам време за опуштање со нормални книги.
Поздрав

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Соблечу се гол, отвору га прозор ширум отворен и запалу цигаре.

С

Сатори

Гостин
Сонце,
не знам дали затоа што помина полноќ, затоа што се исфарбав и поминав два часа во када преполна со меурчиња, ама се чувствувам секси, онака до срж и среќна сум бе.:pipi:
П.с. Долгааа коса имам. Конечно. Ух што е убав овој живот во моменти на површност. :)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Драга Кајгана,

Моментот кога ќе фасцинираш некоја нефорумџика со твоите филмски рецензии на форумот.

Член од
9 јануари 2008
Мислења
168
Поени од реакции
207
Едвај чекам да дојде утре. Одиме на планина за Нова Година. Т.е. одиме на неколку дена.
А утре престанува мојот работен однос. Конечно ќе се наспијам. Следна мисија да се најде нова работа, оваа што не ја бива, не ја бива. А, сепак, не се замарам. Среќна сум и исполнета.
Вчера бев на Нокаут. Си поминав преубаво. Романтики пусти.
Сакам да пишувам, но никако да ги преточам емоциите во зборови. Само фрази без вовед и крај. Ај, можеби до крајот на денов ќе осамне некој пост во некоја тема и некое мое четиво ќе доживее да ја види светлината на денот.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Драга ..

Дивеам на веце шоља ко пистолеро на фристајл !

:pos:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич доста ми е од дриблање, сакам љубов. Убава девојко ме слушаш ли...?

П.с Еве ти ги најубавите голови за 2011...

Член од
27 септември 2011
Мислења
423
Поени од реакции
682
Драга...
Чувството кога згоден дечко ти звони на врата, а тебе од збунетост ти требаат 10 минути да му објасниш дека ја згрешил куќата затоа што таму не живее некојси Филип!!! :confused:

пс. За прв пат во мојот живот посакав да се викам Филип :sneaky:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Детево почина на овогодинешниот католички Божиќ, оставајќи ги овие две видеа како сведоштво за неговата борба со болеста.

Што и да каже човек повеќе, би било излишно.

П

Пепси_

Гостин
Ме фати серка од возбуда...вечерва дали ќе можам да заспијам кој знае :D
Измешани чуства кајги....возбуда,страв,тага.... нека си иби мајката ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom