Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Драга,
that moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid... Y U NO GET SARCASM?
Исто така волку се неам смеено до степен да ме боли дијафрагмата оддамна :) ... and yeah boobs.. two of them :eek: ! и блиц.. Забавно.

И песната шо одеше у пакет

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Кајги.........нека се носи се у пм....за 300 денари дневница ризикуваш да бидеш столчен со бала од 300 кг....*бати животот

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Драга

Мора да се опорави светот во 2012 или наполно да исчезне.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Има други риби во морето не си само ти :icon_lol:.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Тотално го поддржувам мојот колега кој пред некој ден рече: Кој го преживее месец декември и остане нормален, уствари е ненормален!
Тотално изнервирана од факс, тотално!Толку труд за ништо.Ми велат дека треба да бидам задоволна што сум положила, ама кое е тоа задоволство кога имам 6ка?!Мислам, тотална глупост.Се фурам да го преполагам во јануари, ама ќе видиме што ќе бидне од тоа.
Се надевам и ќе се трудам оваа дешавка да не ми влијае на вечерта, не би сакала да уништам нечија вечер заради мој(според мене)неуспех.
Али затоа коа ќе дојдам дома, прво има да се изнаврискам, а потоа ќе одлучувам дали вреди да учам нешто за утре, или пак да си поспијам.
Ајт така.

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,
Банкаааа физичка :D По се, изгледа не сум бил просечен.
Чекам да падне снег, ми здосади од дождот. Вчера бев на слава, прво кај баба дрмнавме 2-3 лути, после бев кај едно другарче и таму 2-3 лути, таман.
Инаку, заборавив да пишам, се чувствувам дека живеам во Иран, Ирак, пошто од толкава сообраќајна некултура по градот, единствено што можеш да добиеш е едно 2-3 илјади евра од осигурување кога ќе ти ја скршат главата кајбојците.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич, силата не еден маж не е во тоа колку силно удира, туку колку нежно допира, така не? И да ти кажам дека сум ја сонил вчера бејб, дејт грл од саботата. Ма тоа не могуче да е љубов нели? Превише е некако, ама у сон со сите тие љубови...?

П

Пепси_

Гостин
Песнава ја слушнав и сеа ми е многу убаво...ќе си кулирам и уште ја чекам нова година да не заборави.... :свиркам:

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Викаат Драга, што не не убило, не направило посилни. Мене по преживувањево на периодов ни Чак нема да ми биде рамен тогаш..

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.500
Поени од реакции
8.057
Драга Кајгана,

До петок треба да биде тоа што треба да биде :)

Инаку ова Св.Никола, ТоБ слава, ми дојде старата банда на гости во речиси комплетен состав :)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.378
Поени од реакции
4.924
Незнам Драга. Незнам веќе ни што, ни како. Незнам ништо. Незнам каде, дали сега да пресечам. Незнам што да правам. Долг период на промена ќе биде ова. Ме влечат и двете страни. Не е срање, сега сум моќен умствено. Незнам кој сум, ни каде сум и дали тоа јас сум.. Сум ли ??
Од мене доста е !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom