Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 декември 2011
Мислења
228
Поени од реакции
150
Драга На Око,

Брат ми е кромањонец. И шо да праам сеа? Таков е крш, сулфурен.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Драга....шетам стуткан ко десетденарка на студов дур си одам дома од работа....и се чудам....и не мом да се изначудам...

К

Кики.

Гостин
Драга,
цел ден солзи ми течат. Не знам што ми е... т.е. знам, ама не сакам да верувам во тоа. Утре е нов ден, а мене ќе ми биде ист како денешниов, само затоа што сум идиот и затоа што немам на кого да кажам што ми е, ама ќе помине нели?:unsure:
Така, Драга, ајде поздрав :place:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Абе ти се верува дека 8 дена пројдоа откако пуштиле плата а ја уште не сум подигнал парите ?
Мене не.... И се чудам зашто. Не можам да си објаснам. :свиркам:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Кои се шансите.... да се деси... кога утре имам важно интервју во Скопје за работно место што ке ми го смени посраниот ми живот, да дојде некоја будала, да се степам, будалата да отиде у полиција, и да ме обвини. И утре да морам пак да дремам у полиција.
Иде ми се да чучну и да рову! Да ти ебу дн у пичку лепу материну!

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Драга Кајгана,

Прв пат ти пишувам, ама ветувам не и последен. 07:39 а јас уште не сум си легнал. Не дека имам некоја работа или нешто посебно ама ете ме пред компјутер. Од шо ми е тапа планирам да шетам како некој ретард околу маалото сега. Моментално ја слушам Open Arms од Journey, не знам зошто. Уствари, знам, ама се преправам дека не знам. Друга работа, вчера видов расплакана жена во Зебра и тоа ми се врежа во сеќавањето. Не знам зошто плачеше, но сигурно не беше за арно. Ете толку имам да кажам, сега за сега. Можда изгледа дека лупам глупости, можда и стварно е така.

П.С. Член сум на форумот повеќе од еден месец и имам само пофални зборови. За у иднина, ќе видиме. И то...

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Можно е да сум олкав малер?
Аааааххххх земи ме божееееее:mad::mad:

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Прво, песма. Да се испоштува каубоецот♥
Шаблонски бе пеер, протокол е у прашање!
Незнам шо да ти пишам, вчера ме искараа дека ако сеам мали безначајни постови на форумов, ти, Кајгано ќе си добиела погрешна слика за мене.. Оти, нали, 16 години иам, девоќе сум, припадник на shitty генерација и многу очекувано е да сум муфла.
Знаеш бе као иде тоа..
I have stereotypes to rape in the ass.
Supposedly, на Кајганава имало луѓе со богат доток на ука во нивната Fountain of wisdom, и нали, секој млад скакулец сака да приграби што повеќе од тоа. Ама! За да се квалификувам воопшто да бидам во близина на овие шамани треба да се претставам во добро светло.. That means, толку од кратките постови што ми ја отсликуваат душевната состојба во помалку од еден ред, пошо, let's be real here, no one is amazed nor interested in that crap. Неќам тинејџерски постови за nesfatena lubof да ми бидат highlights -.-
Тоа додуше ќе си го остаам као опција за кога мислите ќе ми бидат сарма и ќе иам потреба концизно да ги плукнам врз портокаловите ти страници што побрзо, за да видам као изгледаат напишани or something, па да ги средувам.
Надвор од исклучоците, i'mma practice looking smart овде.
Како и да е, денес се запознав со еден момак, за кој најверојатно имам wet dreams у некој паралелен универзум, пошо добар беше стварно. Му подавам рака, кажувам Ема, мило ми е :), и момакот ми пружа рака, и ќути. Не ме ни погледна у оќи додека се поздравуваме.
о.о.. Whaaat! Као така бе пеер, непристојно е! I was liek, "Добро, неам шминка денес, страв ти е да ме погледнеш у очи и да ми го кажеш името да не случајно посегнам да те каснам or wut?"
Не го кажав тоа гласно :)
У секој случај дечкото изгуби секаква шанса потенцијално да ме освои со понатамошен муабет. Пошо немаше понатамошен муабет :)

И тоа.
Еј пеер, многу се нервирам шо у навика ми е прејдено да си ги разредувам муабетите, да ги истенчувам до коска, да можат да се протнуваат низ сечии неврони.
Денес требаше да склопам убава реќеница на македонски, содржајна... All that came out was: Unga bunga bunga, uuuu !!
Note to self: Stop doing that -.-

Можам да си приуштам селекција врз основа на речникот за да неморам да се претопувам у опкружувањето кога општам. Right? :)
Шо ќе ми е да врзувам муабети кога неможам да им вдахнам душа со некој мој израз! (srsly, многу неразбирливо се изразувам at times, ретко кој ме разбира -.-)

Пошо не е квантитет, него квалитет у прашање кога зборуваме за луѓе!!

..right?

Едит : Шо е муабетот со кафињата за носење? :facepalm:
Вода е за носење, сок е за носење, не кафе :) Кафето е обред, церемонија, кафе се пие седнат, опуштен, уз кафе бркаш карфиоли во туршија и сврзуваш други безначајни, воедно суштински муабети што ти го прават денот различен. Тоа не се праи у одење.
Кафето е едно од малкуте работи во кое можеш да си дозволиш уживање денес. Нешо као традиција. Сите знаеме дека традицијата не бара апгрејди и модификации.
Don't. Kill. That.

П

Пепси_

Гостин
Знаеш оваа кока колата има многу интересно дејство + cookies awesome.....се ми е рамно а усвари не ми е..... се надевам нема да заглавам до крајот.....ајде у пм ајдееееееее не могу овако немогу :icon_lol:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Моментот кога твојата толерантност и сервилност се во духот на добрососедска атмосфера ти се враќа со закани и сарказам. :mad:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom