Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Драга

Неможам повеќе, неможам да ја поднесам Бинбир Геџе. Од 50 контакти на мсн 40 пишале дека ја гледаат неа. И мама дома ми ја откачила, пола од муабетиве шо ги слушам се:tapp: ми иде да земам и телевизорот да го удрам за да се затне.
Уште албум со самолепливи сликички нека испадне од серијава и тоа ќе биде ВРВ:vozbud:
Ама ај заеби Шехерезад, ќе помине тоа некако. Кога ќе учам јас незнам. Писмена македонски правам утре, а јас абер немам книга да фатам за да учам. Додаток на писмената ти идат двата часа испрашување по социологија и хемија, а и таму немам книга фатено. Како што тргнала работава вечер изгледа дека нема да има спиење:nesvest:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
I CAN'T STOP!
Changed my avatar, yet again not satisfied nor with the old one nor the new one.
THIS IS GETTING SERIOUS!
+ I WANT IPOOOOOOOOOOOOOD!!! MEH IS NERVOUS!
Абе паааааааааааааааа........САКАМ АЈПОД...сеа ке им трубам на моите. Ќе си зеам еден, нефер е вака, сакам! Незнам шо ми стана.

ЗОЖТО, ама ЗОЖТО се пофалив у клас дека знам да “шминкам“ со фотошоп! THE GIRLS ARE NAGGING ME LIKE....like...GIRLS! (I)
Спамер станав у ДК

Самобан oд ДК - една недела*
*без коментари “Арно ти текна!“

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
драга,

узбуѓењето расти секој сат ... ајде нека дој дено и да помини и то :vozbud:

†GODLIKE†

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Паѓа Home page ненормално многу, а и ми се нервираат администратори :icon_lol:.Не бива со карање можи со конење да тргни работата: Да ви падне жица од бандера и да немате скала да се качите па три дена да ја местите, да ве казни совет за радиодифузија, да пушти владава наша неограничен бесплатен безжичен интернет :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Глупо ми е кога ќе се сетам колку многу сум неблагодарен на тоа што го имам, понекогаш......
Сакам да е пролет за да го пробам тоа што го имам намислено затоа што зима е погрешно годишно време за тоа......
Презедов иницијатива во свои раце и гледам да не ми е досадно.......
Фејсбук ги заглупува луѓево.......
Ми вели не им спомнувај на моите, како вечна тајна можеби ќе остане. Сепак друго е кабаре повеќе проблеми ќе има, го разбирам ама тоа е тоа.....

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Кајги:

Приходи, расходи, дефицити, суфицити, акцизи, монетарни резерви, фискални политики...

Да продолжам? Ок, нема поблем:

Влечи, вртежни моменти, оски на ротации, забрзувања, кривини, автоматски менувачи, диференцијали...

И како шлаг на се:

легислации, преговори, БДП, конференции, преговори, владини мерки, имплементации...

Е да, јас сам си барав дупла насока, и превод, и толкување... Ајт, се враќам на преводиве :S.

Поз4е Кајг4е.

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Уште не си ми драга ..може ке ми бидиш кој знае АКО ми кажеш зошто не можам да сватам хемија:raz: ..книгата ја оставив у кујна (таму учам морам некако да избегам од Шрекезад) до ракијата на тато наводно учам за алкани, алкени, метил, етил алкохол па ги оставив да се подружат а јас на кајгана јадам гомна и утре на тест ќе се стегнам да препишувам ..шит!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

Ти текнува? Ти текнува после кој феномен беше? Сликички, тефтерчиња, пријави од баби во полиција за слобода на Касандра, дебатни емисии, масовно празнење на улиците но сепак главниот елемент на Касандраманијата беше првоаприлското Касандрување на мнозинството девојчиња. Потребни елементи - сукња и кошула од баба и главниот елемент - појасот на глава ала Касандра. Туу после и девојчињата си носеа и за по надвор такви појаси. Во сите бои ги имаше. Нова мода меѓу малите девојчиња донесе.

Сега повеќе од една деценија покасно имаме нов феномен - Шехеразидам. Сите скоро гледаат а тие што не гледаат сепак ги знаат кои се господин Бурхан и Али Кемал. Хистеријата горе-доле е иста. Но едно фали. Тоа што ке го замени појасот за глава! Според сите испитувања модниот детал кој го има Шехерезад на себе а ке се пренесе кај младината е - ролката! Во Шутка веќе почна да продаваат "ролки како Шехерезад"! Муабетот ми беше, појасот на глава за ништо не служеше. Ова ролкава го топли вратот во овие зимски денови. Според тоа - Шехерезад е боље од Касандра по здравјето на нашите граѓани!

Иначе освен тој заклучок, денес донесов само леб од продавница дома и се прошетав низ град со малото. И то...

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кајганс, let me introduce you the short version...

5 million euros = a monument of Alexander The Great = approved
250.000 euros = life of a little child = denied

Понекогаш се запрашувам што нè прави човечни и што е тоа што навечер ни дава да заспиеме после вакви работи.

Енивеј, напнат ден денес бе! Иако требаше понапнат. Инаку, им текна на сите професори дека ете баш утре мораат сите да оценат. Побогу, се понашаат како утре да е 31 декември.
Виш ми лак тумароу кз ајл дефинитли нид ет. Али ај, самоувереноста од секогаш ми била јака страна:)
гладиус:salut:

S

StereoLove

Гостин
Драга...

Ако не прееска сега ке ти се пожалам.
Претерано голема болка носам во душата.Толку се разочарав што и не ми се живее веке.Немам желба за ништо,не сака да ме разбере никој.
Постојано се прашувам што би било ако...и на даље да не продолжувам.
Ајт,не е важно повеке ама вака ми е одамна.
Еееееееее глупа памет за нареден пат нека ти е ова...да не веруваш на секој кој ти се прави невина душичка а не е таква.Божем ке учев од грешките од минатото ама ги направив истите а јас се повеке и повеке психички пагам.
Уф нервозна сум:nerv::nerv::nerv:
Имам желба...да се отвори земјата и да ме голтне.Ама пред тоа сакам да направам некои работи кои одамна требаше да ги сторам ама сепак немам сила.Јбг слабак сум.Незнам од каде да соберам сила и да го сторам тоа...тоа што ке ме уништи потполно,самата се лажам дека ке се реши самото.

Знаеш што?ветувам дека од утре ке бидам оптимистички расположена и дека нема да се нервирам повеке.Не смеам да се нервирам посебно сега зошто...............ај нвм,ке дознаеш some day:wink:

Не ти кажав дека семинарската ја направив...еееееее абе се сомневаше ли во мене:pipi:едвај чекам утре да ја предадам и се надевам на добар коментар од процесорката упс мислам на професорката де:)Малце е катил жената ама ја разбирам,искомплексирана е само.Ама не можам да ја смислам повеке со мастиката во устата и со мобилниот раце.

Толку од мене

Ајде Чаус

Твојата Фатална:back:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
I CAN'T STOP!
Changed my avatar, yet again not satisfied nor with the old one nor the new one.
Драга Кајгана

Незнам од каде им креативност на луѓево за мењање на аватари .
Јас ќе сменам еден во 3 месеци и после тоа барам 41248902184 саати по сајтови добра слика за аватар.
Зашто , зажто, зашдо , заждооо?

Остај ти тоа , имам јас поголеми проблеми.
Немам скршен динар , се ближи нова година , барам лилјакови фармерки , ме боли маркер за нова година , сите пари ги потрошив , барам и црвени фармерки , кој ја е*е нова година дома ќе си славам , на секој могуче финансиски план сум во минус , барам и карирани фармерки ....

Тоа е тоа воглавно.
Ќе разгледам неделава што има во продавници м.м.е . Не , не ми е за НГ , дома ќе си славам , него ми требаат некој нови ствари да се исполнам како малолетничка .
Сега неможам баш како малолетничка пошто сеуште ми се гади од помислата на сперма во мојата усна празнина ама ... ќе биде и тоа ако не стигнам до кеш.
А да , ти спомнав дека лилјакови фармерки нема нигде?

Пријатно.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.041
Поени од реакции
74.485
Ој кајгано:)
Истоштен сум од напорниов ден, и сега ќе си легнам. По неколкудневно учење денес правев колоквиум. И таа ни го тури на велико:pusk: Досега ова е најтешкиот колоквиум што сум го правел во мојот студнетски живот :(:(
Којзнае дали ќе соберам доволно бодови за следен колоквиум. И да заборавив да ти кажам дека ми го уништија зимскиот распуст со закажување три колоквиуми на 11,13 и 15 јануари:tapp::tapp: Да им ебам мамицата у пичка да им ебам:nerv::nerv:
А резултати за стипендијата нема ни за лек, јебем ти брза администрација:tapp:
И покрај се се чуствувам прекрасно:back:
Ај лека ноќ:wink:

I

InF3cTeD

Гостин
Ој мор

Мислам дека доста беше за денеска,цел ден го поминав пред пс-во и на кајганава и мислам дека е време малку време да му посветам на креветон..па ќе се налути.Толку од мене за денеска се читаме утре. :helou:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ууух.

8-годишно дете денеска ми рече дека сум тапа. Воедно ми побара фејсбук да ме аднел? Кај отиде младинава.
Кога 8-годишно дете ќе ти лепне нешто у фаца уште посабајлечки, знај дека денот ти отишол јабана. Све трга низ брдо.
И после ќе се фркаш по дома, па ќе искочиш и место да се релаксираш, некој ќе ти го спомне зборот “режим“ од кој што ти се повраќа и ќе се напнеш ко никад.
На крај ќе пешачиш три километри без глас да испуштиш и ќе размислуваш до кај те доведе судбата.
После ќе постираш едно 2-3 глупости на Фејсбук за по стоти пат да докажеш дека немаш живот, па ќе видиш дека дошло 7 саат и ќе решиш да си легнеш.
Ама тука си се заебал/а, пошто веќе се разденило, а знаеш дека сонот увек те ебе откако ќе се раздени.
А и секако не е важно кога ќе заспиеш, кога знаеш дека немаш скршен денар у џеб, а параноичиш дека некој те шпиунира.

И на крај фрлаш поглед низ прозор и го гледаш Митко комшијата забулен у сто капи и шалови како трга на работа, и си викаш: хеј, јас барем не морам да акам низ ладново уште во рани мугри.

Било и полошо, а?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom