Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Уморна сум бре. Немам енергија од ништо, затоа што ја потрошив на глупости. Ми треба одмор од луѓе, ми треба одмор од негативности... ама ако, ќе бидам ко нова за час. Оптимизмот и позитивната енергија се моите рецепти за преживување и знам дека ќе ја пребродам лесно и оваа криза и меланхонија што ме има спопаднато.
Баш се осеќам како Бриџит Џонс. И не знаеш колку утре воопшто не ми се стапнува на факултет. Утре ќе бидам ко зомби ни муабет нема да правам. И од тоа сум уморна. И не ми е гајле за ништо, ни за есеи не се замарам, за ништо буквално...
Не ќе е на арно. И сакам дома за Нова Година во пижамчиња и пуканки.

Madness

12.12.2009
Член од
6 септември 2008
Мислења
344
Поени од реакции
28
Драга,
Еве станав досадно е,нема никој на мсн.Денес у школо е ден за спиење.После школо се враќам дома и идам на други активности и ќе се забавувам до 11 часот.После се враќам дома и пак си легнуем спијам и се гледаме утре ова време.Чао.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Кајгано гледам се почесто ти пишувам тука. Дали тоа и јас станувам како некои особи need for atention или само се чувствувам осамено периодов? Времето ќе каже. Инаку да ти кажам само дека конечно знам како е да се бара работа во оваа љуторетардирана држава и богами дооооста жустро е. Барем тато да ми имаше некоја фирма па да си имав кај него некое местенце кое ќе ме осамостои делумно од живеење од моиве. 19 имам а веќе почнувам да осеќам како е да си возрасен. Што цепидлачам па јас :s на негови 18 татко ми отиде да печалбари во Шведска, уствари тоа други времиња биле, други околности. Да живее Македонија и луѓето што се во неа! Да се надеваме на подобро во се надевам многу поблиска иднина.

Дем и ја почнав ко пиќе да плачам бе пааааа!

S

StereoLove

Гостин
K.

Kашлам како нездрава,расположение НУЛА...времето НУЛА.Ама ај не дојдов овде да ти се жалам туку да ти кажам дека денеска ке треба да правам семинарска па можеби нема да те читам многу денес иако може тоа да се смени:tv:непредвидлива сум мошне.
Инаку не можев да пијам цела нок.И сега су како пијана кокошка:pos:а има и причина зашто немам спиено:pipi:ама ајде не ти кажувам:baeh:

Ај Чаоссссс:back:

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Кајгано читај-
Имам 27 години,и овој мој паметен умник,решил дека треба уште да расте:nesvest:
Да,да ми расне умникот.
Чудо невидено.
Абе немам 18 ејјјј...како ме нервира,мамето негово,устата цела ми е укочена,ке добијам труење од ибупрофен.
Аман,Господе зошто ме казнуваш вака:tapp:
Ме болиииииии....

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
This is madness
THIS IS SPARTAA!!

Си купив нови слушалки, ѕверски се, 3 џека различни ми дадоа и 3 големини на гумици + слушалките наравно за 270 денари + гарантен лист 36 месеци (3 години) - Закон
бев во собрание се сликав ко за на хај-фајв, после ќе падне тагување по сурат тефтер.

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Драган

Ти шо викаш шо повеќе ми се исплати: да одам пешки до педагошки и да чувам пари за излегување (кои најверојатно ќе отидат за цигари али ќе го изоставиме тој факт) и да фатам некој грип (неживотниски по можност) или да одам со такси и да сум способна да излезам пак после тоа?
Ах, филозофијата на реалниот живот. Во пракса со 50 ден. можеш носот да си го избришеш.

Инаку ја глеам како оваа Драгица/Радица како и да е јадела од се по нешто за секој во ова реланово шоу шо го мразат сите. Ми требаат муабети за на кафе бе:vozbud:
Ај чаопријатно

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Џес

Како е можно да ми е толку ладно цела недела?
Да ми се објасни! А тоа да не биде објаснувањето кое ја го знам зашто тоа е веома тужно
Океј.
Етичар + морално храбра.
12!
Браво за мене, ќе си влепам една.
Reality slap.
Okej.

Да те почастам.

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
кајганке

добра сум, фала што ме праша

поздрав

Божана

Morning sun
Член од
17 август 2009
Мислења
226
Поени од реакции
111
Дождот,нервозата,кавгите и ПМС ми го направија денот помизерен од вчера.Да не зборам за школо пак,имам еден куп за учење,но мислите ми летаат на друго место.
Се чуствувам сама против сите,последните неколку дена.:toe:

~NoMercy~

of4arot od del4evo
Член од
14 февруари 2009
Мислења
136
Поени од реакции
29
Draga,
Jas stvarno imam zalbi i poplaki, voa skolovo vo Stip e mnogu tesko.No jas ne se predavam ke vidat deka mozam da se spravam so cel materijal.:toe:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Кајгано
Никако чоек да се отарасит од пмс и себични луѓе.
Усул да се немало.
Да, ќе пејме "Експресно" не се секирај.
И така велиме дека и професоркана ќе се зборува кога ќе не испрашвела.
Ќе сонвам шпанска,италијанска,француска и англиска ренесанса.
Да,да се спремаме за матура и колоквиуми.
Ова "да" ми стана досадно,а неам веќе идеја шо да ти пишам.
Фалачаопријатноукурацфатимња

Член од
22 септември 2008
Мислења
153
Поени од реакции
13
Ме прифаќа новогодишна еуфорија.
На моите им текнало да не ја ставаат големата елка - демек не сме више деца, па ставија едно мало елкиче на печка. Мизерно делува. Овие денови кога нема да бидам многу зафатена ќе го средам тоа повеќе, балони, новогодишни украси. Да се почуствува новогодишна адмосфера.
Ме напнуваат. Од сите страни прашања каде ќе славиш, па со кого. НЕЗНАМ! Не ми се фрла 2.000 за една вечер. Ниту пак сакам да завршам на некое заебано место. И вака однапред, ем ќе се испокараме кој-каде може, некој веројатно ќе се откаже, компликации човече. Лани све организиравме за 1 ден и пак супер си поминавме.
Воглавно, супер ден. Пеење со школските новогодишни песни.

Ти драга за нова година каде? Ништо чудно да те дружам и ја по дома више..! :pipi:

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Среќна.
Едноставно било.
Празници се ближат. Ги сакам.
Мириса на снег, а и невработените дедомразовци ќе се појават да им прават друштво на шмизлите.
Смрзнувачка е.
Сакам новогодишен шашав шопинг. Светкави тезги и гласни продавачи.
Сакам патики ко овие на М. Манчевски у Пулс шо ги носи.
Сакам тиква со цимет...уф!
Сестра ми нема да е тука цела недела. Без веза.
Знаете како се осеќам?
Да бе секако, шо ви е друго работа. Смотана.
Ко некој да ме вртел 15 мин и да ме пуштил низ градов. Па де сум ваму, де таму.
Лудо е.
Нека.
Собирам парталчиња од облека која мириса на спомени, стари копчиња, патенти, вуница свашта.
Најдов красен шал од мама. Ќе плетам ист таков.
Среќна.
Нека трае.

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Некако усран ми е денов..:toe:

Стомаков ме боли.. треба логика да учам.. економија.. бла бла бла..:tapp: