Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Еј
анакреонт икс ипсилон

Пробај да сфатиш зошто воопшто го правам ова, без проба, сакаш борба, дојди не ми треба проба. Ова ме одра, ова те сакам, ова ме сака, не слушам сфаќам, Кацар пред да сфати знае сфаќаш? И нешто уште ми мириса на бизнис, станувате досадни, креативен сум го Дизни, публиката вика браво, право да ти кажам ме заболе, дојдов видов победувам, без да сакам сум најдоле. Низ diss диска diss ист peace ко војна, дискографија, без талент, пуна со гомна (бљак). Пробај ке видиш не е ништо ко што мислиш, веќе гледам само напред не размислувам за ризик, зграпчувам се, и ти ништо неможеш, може некад си можел (си можел) - но сега не. Не си мучи да бидеш како нив, дали сфати како звучи - римуван стих! Изгледа не ме капираш, не си чул не си ни видел, и да ти се diss-ам назад убивам и крај, така иде. Моите рими се хот ко зграпчи го денот, ко игла во сено поента барам во твоето дело. Репрезентирам, се што не си можел ти, пред се добар рап и скил и бит и ти. Има разлика, не ти држи вода, јас правам зошто сакам ти правиш зошто е мода. Не сум, за поени дека имам јако конто, сакам ко контон да ме знаат до Хонк-Конг. Маалски бонтон, те мочам ако плукаш, ти би сакал да преќинам, но ти ке бидеш тука. Ефтини фаци, пички, шутки, смет, ние сме хип-хоп, хардкор, панк и драм енд бејс, и не се мучи да бидеш како нив, дали сфати како звучи - римуван стих!

Благодарим.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Драга

Ми се спие ми се плаче, а треба да учам:tapp:
Плус има интересен филм на телелвизија и шо да праи попрво човек????

O

Out Boy

Гостин
Најмила,
дојде моментот кога дефинитивно си заминувам од тука.
Немам повеќе сила да се справувам со луѓе кои не сакаат да ме чујат и кои мојата искреност ја исмеваат.

Јас продолжувам понатаму во животот. Ќе пронајдам некој на кој ќе му верувам и со кој ќе го минам животот. Не сакам повеќе да го арчам драгоценово време и да се залажувам дека живеам.

Останувам на ставот дека хомосексуалците не заслужуваат ништо повеќе од тоа што го имаат денес. Дури и премногу им е дадено од тоа што заслужиле.

Јас имам средства и методи да си го средам животот по моја мерка, онака како што го замислувам. Ама немам намера да си ја ризикувам кариерата за суштества кои се срамат од тоа што се.

Збогум Кајги.
Ми беше чест да се дружам со тебе и членовите овде.

Збогум!
Ќе речете дека сум педер, ама Ред Девил ме премисли. Благодарение на неговата поддршка, јас останувам овде. Не дека ќе бидам нешто активен, ама чисто онака, да им исполнувам желби на такви како Девилот.

Поздравче миличка :back:

S

StereoLove

Гостин
Ej драга:)

Денеска прилично досаден ден,исполнет со врнежи од дожд...ми се спие а морам да завршам некои работи.Ама ке треба да ги оставам за утре оти мислам дека ке паднам на тастатурава.
Него ми се случија толку многу работи за кои ни на крај памет не мислев дека ке се случат:vozbud::vozbud::vozbud:
Решив и да не се замарам со некои личности.И да не се нервирам и да си гледам здравјето,тоа е најважно нели.
Колку би сакала сега да се најде паметен и да ми купи една пица:pipi:ке му бидам благодарна цел живот.

Поздрав до членот над мене,мило ми е што нема да го напушти форумот зашто е еден од најдобрите:pipi:

Се читкаме во уште повесели моменти.

Твојата Фатална:back:

К

Кики.

Гостин
кајгич ит’с ми аген ,
многу е гадно кога светот ке ти се сруши, а особено кога знаеш дека никогаш ништо нема да биде како порано...ама и тоа е за луге валјда. не сакам овде да го коментирам муабетот што денес ми се случи со еден твој многу добро познат член за кој не знаев дека е член се до вчера, а ми беше дечко 10 месеци и другар многу подолго ЛООООООЛ замисли еј ...:tapp: ама ај, ако така сака, така нека му биде.... ке видиме дека кој последен се смее најслатко се смее.
ајт сега поздрав идам да читам книга за утре ми е
чаоооооо!!!!!!!!!!се чувтвувам како :jaj::jaj::jaj::jaj::jaj:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.890
Поени од реакции
22.973
Кајгано ме немаше долго време но повторно решив да те посета..Поздрав..

Madness

12.12.2009
Член од
6 септември 2008
Мислења
344
Поени од реакции
28
Досадно е.Денов идиотски,па и уште поидиотски заврши.Си добив 1 физика.Се е супер поздрав.

Lucy in The Sky

A girl with kaleidoscope eyes
Член од
8 март 2009
Мислења
304
Поени од реакции
34
Кајганааа..
Идам на Ван Гог !!!!! :)
ии.. си ги сакам мама и тато најмногу.. хехе :)

Само ми фали уште една ѕвезда.. зошто на првата и згаснува светлината пополека.
И ми фали да се одморам. Ќе биде денеска најверојатно. :)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Драга,
Ти се случило ли некогаш таман да помислиш дека се` е во ред, светот да ти се преврти наопаку во една секунда? Абе ќе се убие човек од исполнувања на нечии глупави идеи, за пак на крај да не знае кој крај да го фати. Преку глава ми е од неписмени серковци кои не уништуваат се` повеќе секој ден! Да ти се посерам во цела скапана држава!!!

Сакам да пцујам во 16 илјади постови по ред, со најсочни пцовки, ама ај, ќе се празнам потивко во себе, иако не знам дали веќе и тоа смее да се прави.:jaj: Море ај уште еднаш вака ... Да ти се посерам во цела скапана држава!!!:uvo:

Ајт.

п.с. Барем времево е добро ... си врнка дожденце и прекрасно е. Уште да премине во снег, кој ко мене. Ќе ми се ублажат нервозиве, аман нека заврне!:pipi:

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Драга

Ќе пукнам од тоа што главата не знам каде ми е од обврски.
Ама буквално преку 2!„?:1“Ч4214 % @#* ми е сееее и ако не ти кажав да ќе експлодираммммммм...

Ужасно ме нервира фактот што работите од кој мноогу зависиш секогаш не зависат од тебе и од твоите одлуки.
Ужасно ме нервира тоа што светов полека но сигурно се претвора во егоистично место каде што секој си го гледа својот голем задник и затоа што луѓето одамна имаат заборавено да се смеат.

Значи луѓе смејте се аман!!!!!:toe::toe:
Тоа чудо едно како се испраќа лоша енергија и преовладува една таква

Сакам сонце,насмевки,заразно смеење, и нервози-free период

Фала многу.Пријатно!!!!!

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Премногу причини
премалку одговори
Дал желбата е доволна
нешто да се повтори?

Кажи ми кајгано...доволна ли е желбата?

Ах бре, се изедов деновиве. Сакам снег, а не сакам дожд. Сакам сон а не сакам да спијам. Сакам слобода а не сакам слободно опуштени крила.
Се прашувам дали знам што сакам...

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
денеска тест :uvo: ја тотално заборавив, значи толку сум изгубен :nesvest: ај да се надеваме на нешто подобро решив се ама колку е точно ќе каже проф. другите часови беа прилично досадни :toe: за утре имам многу за учење. малку поучев прееска и нешто оставив за утре. веќе 2-3 дена не сум излезен и не ми беше арно и не ми беше по ќеф нешто и ко ќе видиш ништо :toe: ти како си? ај ја да те разгледам уште малку и ќе си одам :back:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.352
Поени од реакции
30.718
Драга Кајгана
Нели е малце чудно вака шо се обраќаат сите членови кон тебе. Како да си Велики Брат или така нешто.
Поздрав

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
драга,

колоквиуми колку сакаш, јас за брзо бегам дома , емоции на куп ... мислам време е да си легнам

†GODLIKE†

едит: ете спонтано 1900 пост кај тебе се погоди

K

Kicky

Гостин
Дуња,
Знаеш како се добиваат 4 неоправдани?
Е јас знам.
За 4 секунди.
Неправдаааааааааааа.
Ќе се прогласам за Калимеро на новото време, така да знаеш.

Одам да спијам. Ништо друго не ми преостанува освен да се испружам на креветот и да си го ставам мозокот во состојба на сонување....

Чао!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom